Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Είναι γουρουνιά με μπόλικο λάδι και ένα καρβέλι ψωμί Γουρουνιά το μπρόκολο και το κουνουπίδι με αυτά? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μια ομελετα 3 αυγων με τυρι φετα για να δοκιμασω και το νεο τηγανι tefal meteor. Eλαφρυ μεσημεριανό γιατί το βράδυ μαλλον επεται επίσκεψη σε πιτσαρία! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχθές το μεσημέρι έφαγα κάτι ελαφρύ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχθές το μεσημέρι έφαγα κάτι ελαφρύ μας γ@μησες όσους είμαστε στα εξωτερικά... Αλλά μη "κόβεις" το κοκορέτσι με πατάτες και λουκάνικα. Αμαρτία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μας γ@μησες όσους είμαστε στα εξωτερικά... Αλλά μη "κόβεις" το κοκορέτσι με πατάτες και λουκάνικα. Αμαρτία. Οι πατάτες ήταν μαζί και το λουκάνικο το πήρα εγώ extra. Ας είναι καλά η ψησταριά κοντά στο σπίτι μου. Την επόμενη φορά έχει κοντοσούβλι. Θα βάλω σούβλες να σας στέλνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Κάτω από κάθε εικόνα θα βρείτε την περιγραφή και το όνομα του κάθε γλυκού. Εγώ πήρα το πρώτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πήρα αυτό στην κούπα. Μαζί ήμασταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the other one Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 τι λέει το cap cap αξίζει αυτή η ηλίθια αναμονή ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αξίζει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 εγω πηγα σημερα σε αν ταπας μπαρ και ειχε αυτη την κυλιωμενη ζωνη που περναν πιατακια και παιρνεις οτι θελεις. πηρα φυσικα την φορμουλα που τρως οσο θες. εγινε της πουτανας και φωτογραφιες δεν υπαρχουν γιατι ημουν πολυ απασχολημενη με το να τρωω. φωτογραφια απο το ιντερνετ του φαγητου του μαγαζιου αα το απογευμα εφαγα και ενα cupcake κολαση γεμιστο με φυστικι αιγινης, ανθος πορτοκαλιας, fraboise και σιγουρα ειχε αμυγδαλο και φυσικα icing (φωτογραφια δικια μου) http://www.lilicup.com/cupcakes.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εχθές το μεσημέρι έφαγα κάτι ελαφρύ Αυτο ειναι χειροτερο λουκανικο και απο καντινας εξω απο γηπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι χειροτερο λουκανικο και απο καντινας εξω απο γηπεδο Ναι ε; Γιατί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Αυτο ειναι χειροτερο λουκανικο και απο καντινας εξω απο γηπεδο Πως καταλαβαίνεις από φωτογραφία αν είναι καλό ένα λουκάνικο; (Σοβαρά ρωτάω) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πως καταλαβαίνεις από φωτογραφία αν είναι καλό ένα λουκάνικο; (Σοβαρά ρωτάω) Και εγώ έχω αυτήν την απορία. Πάντως δεν πήγε κόψιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Γουρουνιά το μπρόκολο και το κουνουπίδι με αυτά? καρβέλι ψωμί = 3500-4000 θερμίδες για πλάκα (όχι μεγάλο ταψί) λάδι 900 θερμίδες στα 100γρ = μπόλικο = 500 με 1000+ θερμίδες = 4000 με 5000 θερμίδες επιπλέον απο ένα φαγητό που ίσως έχει 800 μόνο του Αυτά μόνα τους είναι μια σελίδα του anti-fitness για τους περισσότερους εδω μέσα που βάζουν πίτες(500-600 θερμίδες η μια) , γλυκά(400-500 και πολύ λέω) γιατι τρώνε μικρές ποσότητες , με ελάχιστες εξαιρέσεις. οπότε ναι , γουρουνιά , γιατι αυτό είναι πιο πιθανό να σε οδηγήσει στην παχυσαρκία παρά να φας 2-3 πίτες και κανα γλυκό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις