nickarmy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 λένε οτι είναι πολύ ωραίο αλλα παρόλα αυτά δεν θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 είναι όντως πολύ ωραίο, άπαχο και μαλακό ταυτόχρονα, θέλει πολύ πολύ βράσιμο, και λόγω των χόνδρων της ουράς βγάζει πολύ ζελατίνη, κολλάς ολόκληρος. Γίνεται πολύ ωραίο με κριθαράκι, ακριβώς λόγω της κόλλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 νικολα φαίνεται σούπερ μου αρέσει πολύ η λεπτή ζύμη , έτοιμη η την την εφτιαξες ? επίσης τι φάση είναι αυτή που πηγαίνετε κ τραβάτε τα ράφια απο το σούπερ μάρκετ ρε αχααχααχ δεν υπάρχει ! ναι εγώ ,την κάνω λεπτή και τραγανή(δεν είναι καμένη είναι ολικής το αλεύρι κ την ψήνω λίγο παραπάνω ) μακάρι να μπορούσα να τη φτιάξω μόνο με γωνίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 είναι όντως πολύ ωραίο, άπαχο και μαλακό ταυτόχρονα Τότε γιατί είναι σε αυτό το topic κι όχι στης μαγειρικής? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι εγώ ,την κάνω λεπτή και τραγανή(δεν είναι καμένη είναι ολικής το αλεύρι κ την ψήνω λίγο παραπάνω ) μακάρι να μπορούσα να τη φτιάξω μόνο με γωνίες Η φραμπάλα δεν είχε πει ότι τρώει μόνο τις γωνίες; Μαζί πρέπει να πάτε για πίτσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 το θελωωωωωω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τώρα κι εγώ. Που το βρίσκουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τώρα κι εγώ. Που το βρίσκουμε? στην Ιαπωνια δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΙΤΚΑΤ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχαχα. Ή θα φας kitkat ή μπάρα δημητριακών. Ένα από τα δύο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΙΤΚΑΤ Ιάπωνες, τι περιμένεις.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να σοου πω, μια χαρά μου φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να σοου πω, μια χαρά μου φαίνεται Να σου πω μπορεί να είναι καλύτερο, σιγά το kit kat, αδιάφορο είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariannaki85 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω μπορεί να είναι καλύτερο, σιγά το kit kat, αδιάφορο είναι! ε καλό ειναι και το κιτ κατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 λιγα τα λογια για τα γιαπωνεζικα κιτ κατ. οποιος δεν εχει φαει κιτ κατ με γευση πρασινο τσαι χανει απλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις