Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση πάντως ότι το κοσμικό έχει χαλάσει πάρα πολύ...Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θυμόμουν παλιότερα. Ειδικά αν αφήσεις το γαλακτομπούρεκο μια μέρα παραπάνω (αν καταφέρεις και κρατηθείς δηλαδή) δεν τρώγεται την επόμενη... Το δικό μου τρωγόταν 4 μέρες μετά :shy: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Έχω την εντύπωση πάντως ότι το κοσμικό έχει χαλάσει πάρα πολύ...Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με ό,τι θυμόμουν παλιότερα. Ειδικά αν αφήσεις το γαλακτομπούρεκο μια μέρα παραπάνω (αν καταφέρεις και κρατηθείς δηλαδή) δεν τρώγεται την επόμενη... Η αλήθεια είναι οτι την 2η μέρα είναι λίγο τούβλο. Βέβαια, δεν ξέρω που θέλει συντήρηση. Συνήθως παίρνω καλοκάιρι και το βάζω ψυγείο ότι μείνει. Ίσως να θέλει εκτός, αλλά με τη ζέστη το φοβάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 δεν τα βάζουμε τα σιροπιαστά στο ψυγείο. Ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μωρέ το ξέρω, αλλα με 30αρια και βάλε την κρέμα την φοβάμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ε δεν θα την αφήσεις και κάναν μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 πολύ σοκολάτα αγόρασα σήμερα 3 κρουασαν 10 chipicao 2 μεγαλα cappris ενα πακετο ιον 1 μιλκα υλικά να φτιάξω ενα γλυκό (θα το ανεβασω σε φώτο..) κρέμες στιγμής ήθελα ακι κάτι έτοιμες ζήμε κρουσαν (καλα βάζω διαφορα μέσα ) αλλα δεν είχαν (και επειδή είμαστε στο anti fitnes , ακόμα κατεψυγμένες μπουκιες κοτοπουλου - εχω απορρια να δω πως είναι και χρυσης ζύμης περνιλακια -τυροπιτακια ειχα φαιε την πρηγουμενη εβδομαδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 πολύ σοκολάτα αγόρασα σήμερα 3 κρουασαν 10 chipicao 2 μεγαλα cappris .. What the fuck? Που τα θυμήθηκες αυτά? Υπάρχουν ακόμα? Μιλάμε γύρισα 15 χρόνια πίσω.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ποιος ξερει να κανει καλο εκμεκ;;Δυσκολο να βρει καποιος καλο σπιτικο αλλα αμα βρεις αξιζει οσο τιποτα ekmek-kantaifi-renas.jpg http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=236749 προς το τελος. Καλη συνταγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το μεσημεριανό μου τυρί ζαμπόν μπέικον μανιτάρια πιπεριά κρεμίδι απλό κ εύκολο . λείπει ένα κομμάτι απ τη φωτογραφία αλλα το έφαγα όταν βγήκε 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το μεσημεριανό μου τυρί ζαμπόν μπέικον μανιτάρια πιπεριά κρεμίδι απλό κ εύκολο . λείπει ένα κομμάτι απ τη φωτογραφία αλλα το έφαγα όταν βγήκε mam.jpg 7-8 λεπτά νωρίτερα έπρεπε να βγει απο το φούρνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Άντε να ανεβάσω κι εγώ το πρωινό μου στις 3:00 τα χαράματα σήμερα. Θα μπορούσε να θεωρηθεί anti-fitness λόγω της ώρας ?? ?? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 7-8 λεπτά νωρίτερα έπρεπε να βγει απο το φούρνο Ξύριζα τις μασχάλες μου και ξεχάστηκα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 gon κ vapir τι εγινε βρε παιδια ;;Γιατι ξεστρατισατε εσεις ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μία γρήγορη βόλτα... Σε άλλο σουπερμάρκετ βρίσκεις διαφορετικές 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις