Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παρει και εγω μια και την εφτιαξα αλλα δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε πολυ γεμιση σοκολατας παρα ιχνη....

Λες να επεσα σε μαπα παρτιδα??

Θα ξαναπαρω για να το τσεκαρω....

H δικιά μου είχε πολύ σοκολάτα! Τσέκαρέ τη πάλι!

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας και ετοιμάζω (για αύριο) γαλακτομπούρεκο, κεφτέδες, πατάτες ογκρατέν, διάφορες σαλάτες, φρούτα και εξτρα επιλογή φιλέτα ψαριού για τους vegeterian φίλους μας. Θα μου βγει η παναγία :P

• Like 3
Δημοσ.

Γαλακτομπουρεκο ;; Ψαγμενο γλυκο για γενεθλια : P

Ε τούρτα κάθε φορά είναι βαρετή.. Οπότε είπα να φτιάξω κάτι διαφορετικό για τους ξένους.

Δημοσ.

Ναι δεν εχεις κ αδικο εκτος κ αν δεν ειναι Ελληνες τα παιδια οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα τους αρεσει γιατι ειναι δυσκολο γλυκο γευστικα ειδικα για εναν που θα το φαει πρωτη φορα..Οπως κ να εχει χρονια πολλα στο παιδι κ περιμενουμε φωτος απο το g4,αυτο πηρες τελικα ε;;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν εχεις κ αδικο εκτος κ αν δεν ειναι Ελληνες τα παιδια οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα τους αρεσει γιατι ειναι δυσκολο γλυκο γευστικα ειδικα για εναν που θα το φαει πρωτη φορα..Οπως κ να εχει χρονια πολλα στο παιδι κ περιμενουμε φωτος απο το g4,αυτο πηρες τελικα ε;;

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Ποντάρω πως θα τους αρέσει, αν όχι περισσότερο για μας! Ναι, το πήρα :)

• Like 1
Δημοσ.

Και από άλλον πλανήτη να είναι κάποιος δεν γίνεται να μην του αρέσει ένα πετυχημένο γαλακτομπούρεκο! :P

Να τον χαίρεσαι Iris!

• Like 1
Δημοσ.

Και από άλλον πλανήτη να είναι κάποιος δεν γίνεται να μην του αρέσει ένα πετυχημένο γαλακτομπούρεκο! :P

Να τον χαίρεσαι Iris!

Απ ότι μου λένε αυτοί που έχουν φάει, το φτιάχνω πολύ καλά :D

Σε ευχαριστώ πολύ zio!

• Like 1
Δημοσ.

zio τα εχουμε ξανα πει,καλα τα σιροπια αλλα σαν την σοκολατα σε συνδιασμο με καραμελα/φουντουκια/μπισκοτο/γλασο δεν εχει  : P

Παντως την βρισκω ωραια ιδεα σε γενεθλια να φας κατι διαφορετικο κ καλο 

• Like 2
Δημοσ.

zio τα εχουμε ξανα πει,καλα τα σιροπια αλλα σαν την σοκολατα σε συνδιασμο με καραμελα/φουντουκια/μπισκοτο/γλασο δεν εχει  : P

Εγώ βάζω και στοίχημα ότι θα πάθουν πλάκα οι Ινδοί! Θα μας πει η Iris πως πήγε! :)

Δημοσ.

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας και ετοιμάζω (για αύριο) γαλακτομπούρεκο, κεφτέδες, πατάτες ογκρατέν, διάφορες σαλάτες, φρούτα και εξτρα επιλογή φιλέτα ψαριού για τους vegeterian φίλους μας. Θα μου βγει η παναγία :P

Τσιμπούσι βλέπω! Να τον χαίρεσαι. Το γαλακτομπούρεκο θα τους αρέσει δεν ξέρω άνθρωπο να μην το τρώει. Αν όχι, στείλε απο δω. :)

zio τα εχουμε ξανα πει,καλα τα σιροπια αλλα σαν την σοκολατα σε συνδιασμο με καραμελα/φουντουκια/μπισκοτο/γλασο δεν εχει : P

Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα αν υπάρχει δωστο μου και πάρε μου την ψυχή.

• Like 1
Δημοσ.

Γαλακτομπούρεκο με σοκολάτα λέει....

img-cease-faggotry-131

Why not?

Παίρνω που και που κανταΐφι με σοκολάτα και ειναι λουκούμι

Δημοσ.

Why not?

Παίρνω που και που κανταΐφι με σοκολάτα και ειναι λουκούμι

Γιατί είναι γαλακτομπούρεκο ίσως;

Δεν χρειάζεται να μπασταρδεύονται όλα με σοκολάτα.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί είναι γαλακτομπούρεκο ίσως;

Δεν χρειάζεται να μπασταρδεύονται όλα με σοκολάτα.

Ε για την εμπειρία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...