Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έφαγα μια τέτοια, πολύ ωραία! Γενικά είναι πολύ αξιοπρεπείς αυτές οι μπουγάτσες, σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες από αυτές που έχω φάει έξω!

mpougatsa-Thessalonikis-pralina-450g.png

• Like 6
Δημοσ.

Με σοκολάτα?? Γιατί δεν την έχω δει? Κάθε μέρα σε σούπερ μαρκετ παω. Σε ποιο την πήρες?

Δημοσ.

Με σοκολάτα?? Γιατί δεν την έχω δει? Κάθε μέρα σε σούπερ μαρκετ παω. Σε ποιο την πήρες?

Σε τοπικό αλλά λογικά παντού θα την βρεις! Και με το τυρί μου άρεσε πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Έφαγα μια τέτοια, πολύ ωραία! Γενικά είναι πολύ αξιοπρεπείς αυτές οι μπουγάτσες, σε αρκετές περιπτώσεις καλύτερες από αυτές που έχω φάει έξω!

Μπουγάτσα με σοκολάτα έπαιρνα από τον Σάββα. Να σου πω, δε στέλνεις κάνα πακετάκι προς τα δω? :P

Δημοσ.

αξιζει τρομερη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μπουγάτσα με σοκολάτα έπαιρνα από τον Σάββα. Να σου πω, δε στέλνεις κάνα πακετάκι προς τα δω? :P

Με παγοκύστες θα γίνει δουλειά λες;;

Καλά δεν έχετε μπουγατσατζίδικο στην Οξφόρδη;; :P

• Like 2
Δημοσ.

Με παγοκύστες θα γίνει δουλειά λες;;

Καλά δεν έχετε μπουγατσατζίδικο στην Οξφόρδη;; :P

Στείλτο express! Ναι, καλά καλά ένα σουβλατζίδικο έχουμε με μερίδες για μυρμήγκια, θες και μπουγάτσα χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Στείλτο express! Ναι, καλά καλά ένα σουβλατζίδικο έχουμε με μερίδες για μυρμήγκια, θες και μπουγάτσα χαχα

Πως και δεν ανέβηκε κανένας Έλληνας να ανοίξει;; :)

Δημοσ.

Πως και δεν ανέβηκε κανένας Έλληνας να ανοίξει;; :)

Πάμε εμείς βρε Zio? Θα κάνουμε ενα κρεπερί/σουβλατζίδικο.

• Like 1
Δημοσ.

Πάμε εμείς βρε Zio? Θα κάνουμε ενα κρεπερί/σουβλατζίδικο.

Δεν υπάρχουν Έλληνες εδώ καμάρι μου, όχι τόσοι όσο νομίζεις. Ελάτε, να φάμε τίποτα γνώριμο :P

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις την τελείωσα, δεν μου πέτυχε το παντεσπάνι αλλά η γέμιση είναι θανατηφόρα! Αγριοκέρασο, σοκολάτα και κομμάτια πορτοκάλι.

post-40843-0-78575500-1452881238_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν Έλληνες εδώ καμάρι μου, όχι τόσοι όσο νομίζεις. Ελάτε, να φάμε τίποτα γνώριμο :P

Πάταγο θα κάνουμε. :)

Μόλις την τελείωσα, δεν μου πέτυχε το παντεσπάνι αλλά η γέμιση είναι θανατηφόρα! Αγριοκέρασο, σοκολάτα και κομμάτια πορτοκάλι.

Homemade ε? Λουκούμι φαίνεται!

Δημοσ.

γευση να εχει και ας μην σου πετυχε το παντεσπανι!ετσι και αλλιως τι και αν πετυχε τι και αν δεν πετυχε στο ιδιο μερος καταληγει....στη κοιλιτσα

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα παρει και εγω μια και την εφτιαξα αλλα δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε πολυ γεμιση σοκολατας παρα ιχνη....

Λες να επεσα σε μαπα παρτιδα??

Θα ξαναπαρω για να το τσεκαρω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...