Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σας συμπαθούν και ιδιαίτερα να υποθέσω;; :P :D

Απεναντίας :P Η κοπέλα είναι χορτοφάγος (τρώει άνετα όμως αυγά και γαλακτομικά, οπότε δεν έχουμε περίεργες εκπλήξεις). Απλά είναι του ethnic and we're not, οπότε υπάρχουν κάποιες διαφορές. Την άλλη εβδομάδα θα τους τρατάρουμε εμείς :D

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απεναντίας :P Η κοπέλα είναι χορτοφάγος (τρώει άνετα όμως αυγά και γαλακτομικά, οπότε δεν έχουμε περίεργες εκπλήξεις). Απλά είναι του ethnic and we're not, οπότε υπάρχουν κάποιες διαφορές. Την άλλη εβδομάδα θα τους τρατάρουμε εμείς :D

Πλάκα κάνω, τρώω αρκετά τέτοια χορτοφαγικά! :)

Δημοσ.

ήπια λιγο κοκα κολα αλλα λεω σκέτη δεν πάει έτσι τσίμπησα ένα πακετάκι cheese crackers αλλα ειπα μόνο αλμυρά και έτσι πήρα και λίγα ορεο . τώρα θα πιω άλλη λιγη κοκα κολα για να καθαρίσει το στόμα χαχα 

• Like 1
Δημοσ.

Πότε χαλάω και πότε φτιάχνω! Είναι λίγο ιδιαίτερη η διατροφή μου! :)

Κάτι σαν πότε Βούδας πότε Κούδας ένα πράγμα..

• Like 1
Δημοσ.

Αχ τί μαλακό αυτό το soft Kings Brioche praline! Μόνο νά'χε και ακόμα περισσότερη πραλίνα.

Αυτο το Anti-fitness δουλεύει full 24ωρο την τύχη μου :'( 

Δημοσ.

Λολ, τα τσεπάκια είναι αυτό που πουλάνε σαν ελληνική πίτα στην υπόλοιπη Ευρώπη

αυτο ηθελα να γραψω κι εγω. αν και νομιζω οτι μονο στο Βελγιο υπαρχουν αυτα τα πιτακια.

ήπια λιγο κοκα κολα αλλα λεω σκέτη δεν πάει έτσι τσίμπησα ένα πακετάκι cheese crackers αλλα ειπα μόνο αλμυρά και έτσι πήρα και λίγα ορεο . τώρα θα πιω άλλη λιγη κοκα κολα για να καθαρίσει το στόμα χαχα 

lkoB6bL.png

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν τρώω κουλούρια, σήμερα στην δουλειά έφερε ένας μερικά κουλούρια πορτοκαλιού και ομολογώ δεν κακά. Ισως και να έφταιγε η αβυσσαλέα πείνα που είχα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...