saxos55 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα Το αριστερό είναι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (fleshlight), το δεξί τι είναι; Και από που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ζαμπονοτυρόπιτα από τον Σάββα. Έχουμε και συνέχεια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχει φάει κανείς 'μπουγατσάν'; (μπουγάτσα και κρουασάν ιβρύδιο) έχω μάθει πωλείται στη σαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 χριστός κι απόστολος... Πάλι καλά που δεν το είπανε "Κρουάτσα"... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εχει φάει κανείς 'μπουγατσάν'; (μπουγάτσα και κρουασάν ιβρύδιο) έχω μάθει πωλείται στη σαλονίκη οχι αλλα θα θελα πολυ να φαω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πρώτη φορά τρώω τόσο καλό bacon. Χρυσίζει λόγω του φλας, δεν έχει πετρελαιοκηλίδα πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ήθελε 2-3 δευτερόλεπτα ψήσιμο ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ήθελε 2-3 δευτερόλεπτα ψήσιμο ακόμα Δεν το είχα ρίξει ακόμα στο τηγάνι. Μετά δεν πρόλαβα να το βγάλω, είχε ήδη φαγωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν το είχα ρίξει ακόμα στο τηγάνι. Μετά δεν πρόλαβα να το βγάλω, είχε ήδη φαγωθεί Απο δεινόσαυρο είναι ή απλά η φωτο το παρουσιάζει πελώριο? Στην αρχή το πέρασα για μπριζόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Απο δεινόσαυρο είναι ή απλά η φωτο το παρουσιάζει πελώριο? Στην αρχή το πέρασα για μπριζόλα. Η αλήθεια είναι πως οι φέτες είναι μεγάλες. Και είναι σαν λεπτή μπριζόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι πως οι φέτες είναι μεγάλες. Και είναι σαν λεπτή μπριζόλα Αυτα είναι! Εμάς εδω τα bacon πρέπει να ειναι από κουνάβι, πολύ μικρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εχει φάει κανείς 'μπουγατσάν'; (μπουγάτσα και κρουασάν ιβρύδιο) έχω μάθει πωλείται στη σαλονίκη Έχω φάει εγώ Σαλόνικα, δεν τρελάθηκα. Και μιας και είπαμε κρουασάν, υπάρχει μεγαλύτερο κρουασάν από το big choco και το 7days super max; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Έχω φάει εγώ Σαλόνικα, δεν τρελάθηκα. Και μιας και είπαμε κρουασάν, υπάρχει μεγαλύτερο κρουασάν από το big choco και το 7days super max; Πω τι μου θύμησες! Έφαγα σήμερα το πρωί ενα king size κρουασάν καθώς το βουταγα στο γάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πω τι μου θύμησες! Έφαγα σήμερα το πρωί ενα king size κρουασάν καθώς το βουταγα στο γάλα. Εγώ συνήθως τα κόβω κομμάτια και τα ζεσταίνω με μέλι ή κανένα σιρόπι ή έξτρα πραλίνα ανάλογα. Γίνονται πολύ ωραία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ συνήθως τα κόβω κομμάτια και τα ζεσταίνω με μέλι ή κανένα σιρόπι ή έξτρα πραλίνα ανάλογα. Γίνονται πολύ ωραία! Δεν κακή ιδέα! Εγω είχα φάει μισό χθες και το υπόλοιπο σήμερα. Αμασητο το κατέβασα ηταν θεσπέσιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις