Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καθόλου δεν τρολαρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Καθόλου δεν τρολαρω. Δοκίμασε και θα καταλάβεις γιατί. Κάτι μεταξύ σοκολάτας, γλυκόριζας και τεράστιας ποσότητας αλατιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω για την γλυκόριζα αλλά σκέτη με αλάτι είναι πολύ καλή. Μιλάω για τη Lindt με αλάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μόνο σοκολάτα με πιπέρι (ή τέλος πάντων καυτερή) είχα δει και είχα δοκιμάσει. Οκ ήταν αλλά δεν τρελάθηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σοκολάτα με αλάτι (ή στο πιο mainstream καραμέλα με αλάτι) είναι μια χαρά, αυτή η αηδία όμως από πάνω είναι απλά μια σιχαμένη αηδία. Eίναι salty liquorice, drop που λένε οι Ολλανδοι και salmiak όλοι οι άλλοι. Ένα πράμα μαύρο και αλατισμένο (με χλωριούχο αμμώνιο) που πραγματικά δεν τρώγεται. Δώστο όμως σε Σκανδιναβούς, Ολλανδούς και βορειογερμανούς (και απ'ότι φαίνεται και σε Φινλανδούς) και θα χοροπηδάνε από τη χαρά τους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω για την γλυκόριζα αλλά σκέτη με αλάτι είναι πολύ καλή. Μιλάω για τη Lindt με αλάτι. Συμφωνώ οτι ειναι εξαιρετική. Αρκεί το αλάτι να ειναι ισορροπημένο. Δεν ειναι τυχαίο οτι σε πολλές συνταγές (σουφλέ σοκολάτας κλπ) υπάρχει λίγο αλάτι. Τονίζει την γεύση της σοκολάτας αν δεν κανω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 συντομα ερχεται ενα μεγαλο αντι-φιτνες ποστ!!! Θυμηθειτε αυτο το μηνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 συντομα ερχεται ενα μεγαλο αντι-φιτνες ποστ!!! Θυμηθειτε αυτο το μηνυμα! επετρεψε μου οσο περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 επετρεψε μου οσο περιμενω ναι απλα θα παρει λιγακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ναι απλα θα παρει λιγακι Συγνώμη, τι ετοιμάζεις; Αυτό που μπαίνει ή αυτό που βγαίνει; Γιατί στη δεύτερη περίπτωση πάει για lock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Έχω βάρδια Π/Σ/Κ... Το νου σας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τελειο ειναι το Salmiakki. Το εχω φαει μορφη καραμελας. Γλυκοριζα με αλατι βασικα. Ιδιαιτερη γευση ειναι η αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τελειο ειναι το Salmiakki. Το εχω φαει μορφη καραμελας. Γλυκοριζα με αλατι βασικα. Ιδιαιτερη γευση ειναι η αληθεια. Περισσότερο μου φέρνει σε what kind of sorcery is this παρά σε τέλειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 συντομα ερχεται ενα μεγαλο αντι-φιτνες ποστ!!! Θυμηθειτε αυτο το μηνυμα! Αν δεν είναι ετοιμάσου για banhammer, θα λαδώσω τον HAL με την OLED της Dell... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις