*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Χεχεχ αγαπητέ, το θέμα είναι τί θα βάλουμε πάνω όμως π.χ. χθες πήρα μία και ζήτησα διπλό πεπερόνι, διπλό μπέικον. Αχχχχχ. 1
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 παντως εχθες φάγαμε την οικογενειακή προσφορα της dominos δύο άτομα
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και κατέληξα επίσης ότι μετά την Pizza Hut, αγαπημένη θα είναι η L'Artigiano. Pizza Hut και αγαπημένη, πρέπει να απαγορευτεί δια νόμου Έχει πέσει η ποιότητα της πίτσας τους, και συνεχίζει να έχει καθοδική πορεία. Η domino's είναι κλάσεις ανώτερη. 1
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για πείτε για την domino's, τί ζύμη έχει;
theoritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στην domino's έχουν την κλασσική ζύμη που είναι ελαφρώς αφράτη ή τελείως φλατ σαν Ιταλικά πανίνι. Νομίζω είχαν και μια ακόμα. Έχω καιρό να πάρω πίτσα από εκεί, και δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. 1
j0hnn1e Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ίδια ποικιλία μα την Hut πρέπει να εχει η dominos. Είχα πάρει το καλοκαίρι και θυμάμαι οτι είχε πολλές επιλογές και stuffed crust
billsnake21 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι, η Pizza Hut είναι μόνο αν θες να κάνεις μεγάλη γουρουνιά. Ενω η L'Artigiano δεν είναι καθόλου μες στα λίπια. Και η ζύμη υπέροχη, όχι λαδωμένη. Βελτιώθηκε η L'Artigiano? Θυμάμαι παλαιότερα 3-4 φορές που χαμε πάρει ήταν πιο κάτω από Pizza fan σε επίπεδο ποιότητας-γεύσης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η pizza hut, ούτε προ-κρίσης, είχε πέσει τρομακτικά από τότε... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τι είναι αυτό; Τροφή των ανθρώπων των σπηλαίων; Μόνο που λέω την λέξη αυτή γελάω σαν βλαμένος χουεχουεχουε θα μπορούσε! Φλιντστόουνς εντελώς φάση η ούγγα
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι ακριβώς anti-fitness, αλλά είναι το πιο παράξενο πράγμα που έχω φάει στη ζωή μου. Μου έστειλαν μια μικρή κούτα με γλυκά 2 Φινλανδές από την δουλειά.
*nenya* Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Γιατί παράξενο; Κάνε μας ένα review! Και τί είναι αυτό το μαύρο ζουμί που βλέπουμε; Ρευστή μαύρη σοκολάτα;
theoritikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Εγώ στραμπούληξα την γλώσσα για να προσπαθήσω να διαβάσω το περιτύλιγμα
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το λοιπόν.. Υπάρχει σε μορφή σοκολάτας και σε καραμέλες. Όταν μου έδωσε η μία καραμελίτσα στη δουλειά (με τους ασθενείς να τρέχουν), η αρχική γεύση είναι γλυκόριζα. Η μετέπειτα είναι θάνατος. Περιέχει αλάτι. Αλατισμένη σοκολάτα. Θάνατος. Για τους Βόρειους είναι αγαπημένη γεύση, και όπως μου εξήγησαν το κάλιο τους βοηθάει σε τέτοιες θερμοκρασίες, αλλά για τους μη μυημένους... Δεν είναι καλή η γεύση.
Iris_89 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σοκολάτα με αλάτι γαμάει. Ελπίζω να μην τρολλάρεις, γιατί σίγουρα ντεν γκαμάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις