Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πεϊνιρλί κανονικά ιταλικό είναι; Πάντως στο μυαλό μου έχω μαζί το πεϊνιρλί με το καλτσόνε και πάντα κερδίζει το καλτσόνε! :)

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bάλε προειδοποίηση να μην το δει ο leftermann γιατί είχε αναφέρει ότι του είχε πέσει βαρύ (απορίας άξιο γιατί, μ' αυτά που κατεβάζει... :P )  Βγαίνει και με διπλό μπιφτέκι ε; εγώ για την παταούγγα ήξερα.

Δημοσ.

εγώ για την παταούγγα ήξερα.

Τι είναι αυτό; Τροφή των ανθρώπων των σπηλαίων;

Μόνο που λέω την λέξη αυτή γελάω σαν βλαμένος :)

• Like 2
Δημοσ.

Το πεϊνιρλί κανονικά ιταλικό είναι; Πάντως στο μυαλό μου έχω μαζί το πεϊνιρλί με το καλτσόνε και πάντα κερδίζει το καλτσόνε! :)

αρμενικο-τουρκικο ειναι , υπαρχει επισης και στην γεωργια και λεγετε Khachapuri :)

• Like 2
Δημοσ.

το χατσαπούρι δεν θα έλεγα πως μοιάζει με το πεινιρλί..Ίσως υπάρχει σαν παραλλαγή αλλά εμένα μου μοιάζει σαν τυρόψωμο παρά σαν πεινιρλί 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φάει τρελό κόλλημα με τα noodles του Wok on Fire <3

Και κατέληξα επίσης ότι μετά την Pizza Hut, αγαπημένη θα είναι η L'Artigiano.

Ναι, λιγούρες πάλι.

Δημοσ.

παρα πολυ λιπαρη ρε συ η pizza hut. πριν κανα μηνα ειχαμε παρει delivery με τον αντρα μου και δεν μπορεσαμε να τελειωσουμε την πιτσα και την αλλη μερα το πρωι τα σαλαμια ειχαν ενα χρωμα σαν το «εκρου του νεκρου» απο το λιπος που ειχε στερεοποιηθει. σου κοβει την ορεξη αμεσως.

Δημοσ.

Ναι, η Pizza Hut είναι μόνο αν θες να κάνεις μεγάλη γουρουνιά.

Ενω η L'Artigiano δεν είναι καθόλου μες στα λίπια. Και η ζύμη υπέροχη, όχι λαδωμένη.

Δημοσ.

Ναι, η Pizza Hut είναι μόνο αν θες να κάνεις μεγάλη γουρουνιά.

Ενω η L'Artigiano δεν είναι καθόλου μες στα λίπια. Και η ζύμη υπέροχη, όχι λαδωμένη.

Off topic στο ίδιο σου το θέμα! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...