saxos55 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 όχι , είχαν κάτι σαν πηχτή κρέμα και μέσα διάφορα αλλα γλυκα Πηχτή κρέμα. Καταλάβαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 χαχα εντάξει νομίζω οτι φαίνεται και απο την φωτο οτι δεν είναι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 nickarmy σ'ευχαριστούμε για το πιο γλυκό φωτορεπορτάζ! Έτρεξαν τα σάλια λέμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Nickarmy αν έχεις βαρεθεί να τρως έτσι, μπορώ να σε αντικαταστησω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 με πιασανε λιγουρες ωρα που ναι... εχω χασει επαφη με την ωρα αυτες τις μερες, καφε εφτιαξα και αυτες.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έφαγα μια βασιλόπιτα άλλο πράγμα! Με κομμάτια σοκολάτας, πλούσια γεύση και τέλειο γλασο. Τόσο νόστιμη που πρέπει να καταπιαμε και το φλουρί αφού δεν βρέθηκε ποτέ. Φωτο δυστυχώς δεν έχω, αλλά είπα να καταπολεμήσω, με τη γλαφυρή μου περιγραφή, τη μανία των ημερών που έπιασε κάποιους να χάσουν τα κιλά των ερώτων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δυομιση μεριδες μακαρονια, 250γρ κιμας, 100γρ φετα, μισο καρβελι και πολλή πεινα λογω κρυου. Δεν χωρουσαν σε πιατο οποτε τα εβαλα σε σαλατιερα. Ανθρακουχο νερο μετά για χώνεψη. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αυτο το πραγμα ψωμι με μακαρονια (ζυμαρικα γενικα) δεν θα το καταλαβω ποτε 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αυτο το πραγμα ψωμι με μακαρονια (ζυμαρικα γενικα) δεν θα το καταλαβω ποτε Ή το να τρως πατάτες με ψωμί ... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 αυτο το κοκκινο πραμα πανω απο τον χλωμο κιμα τι ειναι; κετσαπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Nαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Ψωμί με τις πατάτες τρώω, με τα ζυμαρικά όχι. Στα μακαρόνια προτιμώ συνήθως κίτρινα τυριά, κέτσαπ τρώω πάρα πολύ σπάνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 θα παρει λιγες ώρες το upload .... φυσικά το πιάτο αυτό δεν είναι το δικό μου ..(εγώ είχα δύο τετοια και παγωτό ) φυσικά μέσα εχει σοκολατάκιαααα (είναι ανακατεμένες αλλα εντάξει ..) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχει καταφέρει κανείς να φάει μόνο ένα μελομακάρονο! Εγώ ούτε φέτος βλέπω να τα καταφέρνω...απλά το έχω πάρει απόφαση, έχω θεωρήσει στάνταρ τα δύο και προσπαθώ να μη φάω τρίτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Έχει καταφέρει κανείς να φάει μόνο ένα μελομακάρονο! Εγώ ούτε φέτος βλέπω να τα καταφέρνω...απλά το έχω πάρει απόφαση, έχω θεωρήσει στάνταρ τα δύο και προσπαθώ να μη φάω τρίτο! Μπορείς να αγοράσεις μονό αριθμό μελομακάρονων οπότε αναγκαστικά την τελευταία θα φας 1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις