gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Προξένησα το πρώτο σχίσμα. Θα μείνει στη ιστορία του νήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Θα χωριστούμε σε ομάδες. Σαν συμμορίτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ας κάνουμε poll. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Προτείνω στους χαμένους ban και λιθοβολισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουν glikos οποτε βαλε κ χρηματα στο τραπεζι,θα τα χασουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παπάρα με μισο λιτρο ζεστό γαλα και μισο κιλο τσουρεκι σοκολατα απο τερκενλη. Απλά epic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παπάρα με μισο λιτρο ζεστό γαλα και μισο κιλο τσουρεκι σοκολατα απο τερκενλη. Απλά epic! Όταν ήσουν μικρός πρέπει να είχες βουτήξει μέσα στη μαρμίτα με το γάλα. Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτός ο εθισμός σου στις παπάρες με ζεστό γάλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 θα παρει λιγες ώρες το upload .... φυσικά το πιάτο αυτό δεν είναι το δικό μου ..(εγώ είχα δύο τετοια και παγωτό ) φυσικά μέσα εχει σοκολατάκιαααα (είναι ανακατεμένες αλλα εντάξει ..) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 nickarmy μου θυμιζεις αυτο εδώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουν glikos οποτε βαλε κ χρηματα στο τραπεζι,θα τα χασουν Εννοείται! Η νίκη ειναι δικιά μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 πωωω ρε φιλε milka;;;Αυτα ειναι !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 πωωω τι μου θύμισες με τον Αστερίξ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλά ήταν αλλα επειδή επι μια εβδομάδα τρώω κάθε μέρα έτσι ( δεν τα ανεβάζω και όλα ) πχ σημερα έλειπε το ένα πιατο κανελόνια που έφαγα και τα συνοδευτικά , κουραμπιέδες και ιστορίες , έ τώρα είμαι στα τελειώματα , και όταν σκέφτομαι ότι έχω πάρει περισεύματα σκέφτομαι οτι για καμια εβδομάδα θα τρώω σαν τον οβελιξ επάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αχ να μουνα άντρας, να έτρωγα τον άμπακα τώρα η πρώτη φωτογραφία με τα χωνάκια τι είναι;παγωτά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 όχι , είχαν κάτι σαν πηχτή κρέμα και μέσα διάφορα αλλα γλυκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις