gon1332 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Προξένησα το πρώτο σχίσμα. Θα μείνει στη ιστορία του νήματος.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουν glikos οποτε βαλε κ χρηματα στο τραπεζι,θα τα χασουν
nickmanak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παπάρα με μισο λιτρο ζεστό γαλα και μισο κιλο τσουρεκι σοκολατα απο τερκενλη. Απλά epic!
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Παπάρα με μισο λιτρο ζεστό γαλα και μισο κιλο τσουρεκι σοκολατα απο τερκενλη. Απλά epic! Όταν ήσουν μικρός πρέπει να είχες βουτήξει μέσα στη μαρμίτα με το γάλα. Δεν εξηγείτε αλλιώς αυτός ο εθισμός σου στις παπάρες με ζεστό γάλα. 2
nickarmy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 θα παρει λιγες ώρες το upload .... φυσικά το πιάτο αυτό δεν είναι το δικό μου ..(εγώ είχα δύο τετοια και παγωτό ) φυσικά μέσα εχει σοκολατάκιαααα (είναι ανακατεμένες αλλα εντάξει ..) 14
Glikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουν glikos οποτε βαλε κ χρηματα στο τραπεζι,θα τα χασουν Εννοείται! Η νίκη ειναι δικιά μας!
nickarmy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 καλά ήταν αλλα επειδή επι μια εβδομάδα τρώω κάθε μέρα έτσι ( δεν τα ανεβάζω και όλα ) πχ σημερα έλειπε το ένα πιατο κανελόνια που έφαγα και τα συνοδευτικά , κουραμπιέδες και ιστορίες , έ τώρα είμαι στα τελειώματα , και όταν σκέφτομαι ότι έχω πάρει περισεύματα σκέφτομαι οτι για καμια εβδομάδα θα τρώω σαν τον οβελιξ επάνω 1
φραμπάλα Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 αχ να μουνα άντρας, να έτρωγα τον άμπακα τώρα η πρώτη φωτογραφία με τα χωνάκια τι είναι;παγωτά; 1
nickarmy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 όχι , είχαν κάτι σαν πηχτή κρέμα και μέσα διάφορα αλλα γλυκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις