Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω πως θα φανώ λίγο άκυρος, αλλά είναι υπέρβαση για μένα. Με κυνηγούσε η μάνα μου από τα Χριστούγεννα να φάω τα σαραγλιά, τα μελομακάρονα και τον κορμό σοκολάτας που έφτιαξε. Έφαγα λίγο σαραγλί (λατρεία) και λίγα μελομακάρονα. Ακόμη με κυνηγάει για τον κορμό (έχει σοκολάτα οπότε και δεν τρελαίνομαι). Σήμερα που πήγαμε σπίτι θείας για φαγητό, είχε φτιάξει κανταΐφι. Μου αρέσει (τα σιροπιαστα είναι λατρεία). Έφαγα ένα. Μετά όλοι πίεζαν να φάμε κι άλλο. Εγώ ήμουν και φουσκωμένος, αλλά δεν είχα συνηθίσει και σε τόσο γλυκό σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Φέρνει η θεία μου σόδες. Λέω ΟΚ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το κανταΐφι φτιάχτηκε για να εξαφανιστεί σήμερα.

Εντωμεταξύ, ήμουν (& είμαι) full αφυδατομένος από χθες. Στο τραπέζι είχαμε μόνο κρασί. Λέω, ΟΚ, είναι από αυτές τις μέρες του χρόνου. Έπινα κρασί για να ξεδιψάσω. Μετά κατέβαζα και τις σόδες και έμπαινα σε ένα φάυλο κύκλο.  :fear:

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά είναι! Καλωσήρθες στο σωστό θρεντ λοιπόν! Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους.

The Dark Side won him over.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω πως θα φανώ λίγο άκυρος, αλλά είναι υπέρβαση για μένα. Με κυνηγούσε η μάνα μου από τα Χριστούγεννα να φάω τα σαραγλιά, τα μελομακάρονα και τον κορμό σοκολάτας που έφτιαξε. Έφαγα λίγο σαραγλί (λατρεία) και λίγα μελομακάρονα. Ακόμη με κυνηγάει για τον κορμό (έχει σοκολάτα οπότε και δεν τρελαίνομαι). 

Αυτο δεν θα το σχολιασει κανεις ;;Κριμα gon κ φαινεσαι καλο παιδι αλλα δεν νομιζω οτι χωρας αναμεσα μας :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα. Τα είπαμε αυτά. Είμαι του Προγραμματισμού εγώ. Οπότε είμαι all around player. Δεν χωράω πουθενά, πουθενά, πουθενά. :D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν θα το σχολιασει κανεις ;;Κριμα gon κ φαινεσαι καλο παιδι αλλα δεν νομιζω οτι χωρας αναμεσα μας :P

Πολύ σωστό τον βρίσκω! Υπερεκτιμημένη σοκολάτα! :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...