Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μόλις σήμερα είδα ένα βίντεο πως φτιάχνεται το foie gras

θα έπρεπε να ντρέπεσαι

H αληθεια ειναι οτι τραβανε βασανο οι χηνες για να συσσωρευόσουν λιπος στο συκωτι τους ωστε να γινει μεγαλο κ γευστικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανονικό τσιζ κέικ όμως ρε συ, όχι σοκολατένιο....

Eννοείται.. γλυκόξινα φρουτάκια και τυρόκρεμα ftw!!! Bέβαια αυτά που βρίσκουμε συνήθως στα ζαχαροπλαστεία έχουν μια αμυδρή υποψία τυρόκρεμας οπότε αν είσαι ο μερακλής ο τσιζκεκάς θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου!!! Βtw όποιος ξέρει πού βρίσκουμε καλό τσιζκέικ ή τσουρέκι που να είναι φουλ στο μαχλέπι ας το πει 

• Like 2

μόλις σήμερα είδα ένα βίντεο πως φτιάχνεται το foie gras

θα έπρεπε να ντρέπεσαι

Για πολλά πράγματα θα έπρεπε να "ντρεπόμαστε". Για σκέψου λιγο.

• Like 1

Παρεπιπτόντως ξέχασα να αναφέρω ότι τρελλαίνομαι για foie gras .

Αυτή την συνταγή θα επιδιώξω να πείσω την συμβία να εκτελέσει για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

http://www.athinorama.gr/umami/food/recipes/?id=2001789 (αν την κάνει σφύρα μου).

Όπως βλέπεις, δεν είμαι τελείως βλάχος  :P :P :P :P  :P

:P :P δεν ειπα οτι εισαι βλαχος. απλα λεω οτι ολα τα φαγητα εχουν την χαρη τους ακομα και το βρασμενο μπροκολο (ειμαι πολυ λαρτζ τα αγαπαω ολα).

η συνταγη δεν φαινεται μου βγαζει 503 service unavailable, πιθανως να τραβαει κανα ζορι το σαιτ;

το foie gras ειναι love it or hate it πιστευω, προσωπικα θα φαω μια μπουκιτσα αν μου το φερουν μες στα μουτρα κι αυτο ειναι ολο, υπαρχουν και διαφορα paté απο συκωτακια πουλιων ή κρεας που ειναι λιγοτερο λιπαρα στην γευση. πιστευω αν τα δοκιμασεις θα σου αρεσουν επισης.

αυτο στην φωτογραφια πρεπει να ειναι χοιρινο (jamon)

pat%C3%A9_jamon.jpg

H αληθεια ειναι οτι τραβανε βασανο οι χηνες για να συσσωρευόσουν λιπος στο συκωτι τους ωστε να γινει μεγαλο κ γευστικο.

παπιες κατα βασην αλλα υπαρχει και foie gras χηνας

:P :P δεν ειπα οτι εισαι βλαχος. απλα λεω οτι ολα τα φαγητα εχουν την χαρη τους ακομα και το βρασμενο μπροκολο (ειμαι πολυ λαρτζ τα αγαπαω ολα).

η συνταγη δεν φαινεται μου βγαζει 503 service unavailable, πιθανως να τραβαει κανα ζορι το σαιτ;

το foie gras ειναι love it or hate it πιστευω, προσωπικα θα φαω μια μπουκιτσα αν μου το φερουν μες στα μουτρα κι αυτο ειναι ολο, υπαρχουν και διαφορα paté απο συκωτακια πουλιων ή κρεας που ειναι λιγοτερο λιπαρα στην γευση. πιστευω αν τα δοκιμασεις θα σου αρεσουν επισης.

αυτο στην φωτογραφια πρεπει να ειναι χοιρινο (jamon)

pat%C3%A9_jamon.jpg

παπιες κατα βασην αλλα υπαρχει και foie gras χηνας

Στ' αστεία το είπα βρε.  :-)

attachicon.gif20151229_175155.jpg

Smarties 150gr/70 λεπτά

Banana for scale

Με μέτρο, ε;

Αλλιώς σε βλέπω να κλείνεις 2 αεροπορικές θέσεις για καλοκαίρι Ελλάδα

:P

Με μέτρο, ε;

Αλλιώς σε βλέπω να κλείνεις 2 αεροπορικές θέσεις για καλοκαίρι Ελλάδα

:P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κοίτα... προσπαθώ πολύ να κρατιέμαι, αλλά όταν εσύ πας μάρκετ με συγκεκριμένη λίστα κι έχεις τον άλλο να lockάρει στόχο και να τα βουτάει φωνάζοντας "50p το ένα", ε... να πω όχι???

• Like 1

attachicon.gif20151229_175155.jpg

Smarties 150gr/70 λεπτά

Banana for scale

Πω ρε φιλε και δεν ειναι και καμια μικρη μπανανα... παραλιγο αγκωνας τα smarties.....

καλοφαγωτα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...