ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μόλις σήμερα είδα ένα βίντεο πως φτιάχνεται το foie gras θα έπρεπε να ντρέπεσαι H αληθεια ειναι οτι τραβανε βασανο οι χηνες για να συσσωρευόσουν λιπος στο συκωτι τους ωστε να γινει μεγαλο κ γευστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 πολύ ελαφριά λέξη το βάσανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Κανονικό τσιζ κέικ όμως ρε συ, όχι σοκολατένιο.... Eννοείται.. γλυκόξινα φρουτάκια και τυρόκρεμα ftw!!! Bέβαια αυτά που βρίσκουμε συνήθως στα ζαχαροπλαστεία έχουν μια αμυδρή υποψία τυρόκρεμας οπότε αν είσαι ο μερακλής ο τσιζκεκάς θα πρέπει να το φτιάξεις μόνος σου!!! Βtw όποιος ξέρει πού βρίσκουμε καλό τσιζκέικ ή τσουρέκι που να είναι φουλ στο μαχλέπι ας το πει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μ'έπιασε μια λιγούρα, τα παιχνίδια ανοίγουν την όρεξη ρε σεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μόλις σήμερα είδα ένα βίντεο πως φτιάχνεται το foie gras θα έπρεπε να ντρέπεσαι Για πολλά πράγματα θα έπρεπε να "ντρεπόμαστε". Για σκέψου λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Παρεπιπτόντως ξέχασα να αναφέρω ότι τρελλαίνομαι για foie gras . Αυτή την συνταγή θα επιδιώξω να πείσω την συμβία να εκτελέσει για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. http://www.athinorama.gr/umami/food/recipes/?id=2001789 (αν την κάνει σφύρα μου). Όπως βλέπεις, δεν είμαι τελείως βλάχος :P :P :P δεν ειπα οτι εισαι βλαχος. απλα λεω οτι ολα τα φαγητα εχουν την χαρη τους ακομα και το βρασμενο μπροκολο (ειμαι πολυ λαρτζ τα αγαπαω ολα). η συνταγη δεν φαινεται μου βγαζει 503 service unavailable, πιθανως να τραβαει κανα ζορι το σαιτ; το foie gras ειναι love it or hate it πιστευω, προσωπικα θα φαω μια μπουκιτσα αν μου το φερουν μες στα μουτρα κι αυτο ειναι ολο, υπαρχουν και διαφορα paté απο συκωτακια πουλιων ή κρεας που ειναι λιγοτερο λιπαρα στην γευση. πιστευω αν τα δοκιμασεις θα σου αρεσουν επισης. αυτο στην φωτογραφια πρεπει να ειναι χοιρινο (jamon) H αληθεια ειναι οτι τραβανε βασανο οι χηνες για να συσσωρευόσουν λιπος στο συκωτι τους ωστε να γινει μεγαλο κ γευστικο. παπιες κατα βασην αλλα υπαρχει και foie gras χηνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 :P δεν ειπα οτι εισαι βλαχος. απλα λεω οτι ολα τα φαγητα εχουν την χαρη τους ακομα και το βρασμενο μπροκολο (ειμαι πολυ λαρτζ τα αγαπαω ολα). η συνταγη δεν φαινεται μου βγαζει 503 service unavailable, πιθανως να τραβαει κανα ζορι το σαιτ; το foie gras ειναι love it or hate it πιστευω, προσωπικα θα φαω μια μπουκιτσα αν μου το φερουν μες στα μουτρα κι αυτο ειναι ολο, υπαρχουν και διαφορα paté απο συκωτακια πουλιων ή κρεας που ειναι λιγοτερο λιπαρα στην γευση. πιστευω αν τα δοκιμασεις θα σου αρεσουν επισης. αυτο στην φωτογραφια πρεπει να ειναι χοιρινο (jamon) παπιες κατα βασην αλλα υπαρχει και foie gras χηνας Στ' αστεία το είπα βρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Smarties 150gr/70 λεπτά Banana for scale 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 20151229_175155.jpg Smarties 150gr/70 λεπτά Banana for scale Με μέτρο, ε; Αλλιώς σε βλέπω να κλείνεις 2 αεροπορικές θέσεις για καλοκαίρι Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Με μέτρο, ε; Αλλιώς σε βλέπω να κλείνεις 2 αεροπορικές θέσεις για καλοκαίρι Ελλάδα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κοίτα... προσπαθώ πολύ να κρατιέμαι, αλλά όταν εσύ πας μάρκετ με συγκεκριμένη λίστα κι έχεις τον άλλο να lockάρει στόχο και να τα βουτάει φωνάζοντας "50p το ένα", ε... να πω όχι??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 μου το έκαναν δώρο και δεν μπορούσα να μην το εγκαινιάσω 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 20151229_175155.jpg Smarties 150gr/70 λεπτά Banana for scale Πω ρε φιλε και δεν ειναι και καμια μικρη μπανανα... παραλιγο αγκωνας τα smarties..... καλοφαγωτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Περίπου την ίδια αντίδραση έχω κι εγώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 τα δώρα της πρωτοχρονιάς βασιλόπιτα by me με αλειμμένη nutella ... πρήστηκαν τα μάγουλα μου από ευτυχία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις