Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Για πρωινό πάντως ήπια φραπέ μέτριο με γάλα με 1μιση κομμάτι τούρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 έχεις δει τον κώλο της; ΔΕΝ ΘΕΣ Έχεις δίκιο. Και για να τον διατηρήσω, αυτή την στιγμή τρώω 2 μπάλες παγωτό σοκολάτα μμμμμμμμμμμμμμμμμμ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η εξεταστική παχαίνει τοφελέκιμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα σωστό thread! Κάτσε να το δει ο Maus! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 subscribed , pinned και εάν είχε να δώσουμε gold αλλ'α reddit θα έκανα all in ότι έχω επάνω μου σε αυτό το topic. αδέρφια έρχεται καλοκαίρι, ας ενωθούμε και ας ρουφήξουμε μία τζούρα από την μοχιτάρα μας ενώ τρώμε τα burgers μας και διαβάζουμε το reverse topic μας! για το καλό πάρτε μια φωτογραφία από προχθες στον κρητικό στο πανόραμα θεσσαλονίκης τα γλυκά που μας έφεραν και βέβαια δεν έμεινε ούτε δείγμα για να βγάλω κάτι φωτογραφία μετά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχεις δίκιο. Και για να τον διατηρήσω, αυτή την στιγμή τρώω 2 μπάλες παγωτό σοκολάτα μμμμμμμμμμμμμμμμμμ. να ξερεις σταματησα να διαβαζω στο "αυτη τη στιγμη τρωω 2 μπαλες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Σε κάποια φάση της ζωής μου έτρωγα τόσο πολύ που είχα πάρει 10 κιλά, και κατάλαβα πως είχα φτάσει πάτο που με ρώταγαν γνωστοί αν είμαι έγκυος (λόγω κοιλιάς). Ευτυχώς τα έχασα και κάνω πλέον μερικές παρασπονδίες την εβδομάδα xD Σήμερα φτιάχνω γεμιστά πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 βλεπω να εχεις γραψει στο αλλο θρεντ και λεω τι κανει αυτη εδω!? Τωρα καταλαβα!!! Kozi's (ειχα φαει και το μεγαλυτερο μια λλη φορα) Μπαρ μπε κιου ειχαμε παει με την Ιωαννα ακα Ιρις Μακρινη πλεον αναμνηση η χορτοφαγια ε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 "αυτη τη στιγμη τρωω 2 μπαλες [επιλεκτικό ignore] μμμμμμμμμμμμμ " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 κάθε μα κάθε φορά όταν μιλάω για φαγητό κάτι συμβαίνει και μου βγαίνει μια περίεργη παρεξηγήσιμη γραφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 AAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAAXAAAAX AAAAAAAAA AAAXXAXAX AAXAXAAAAX AXAXAXAXAX AXAXAXAXAXX Πανάθεμά σε με πέθανες! Μετά από 8 μήνες χωρίς γυμναστική *μαναχα τρελή δουλεια* ανέβηκα ενα βουνο και ακόμη πιασμένοι οι τετρακέφαλοι ακολουθει σπαμ από φωτό πρόχειρες απο το fb, μιας και βαριέμαι να ψάνχω για λοιπά γουρουνιάσματα στον εξωτερικό pancakes (γαματα) στο mama roux πριν κανα 3μηνο με τη φιλη μου τη Θύλια! kanelbullar, αγαπημένο γλυκάκι στη σουηδία γιουβετσάκι που έφτιαξα στα φιλαρακια στην αγγλία παραδοσιακά faggots με mushy peas και πατάτες, yorkshire puddings με roastbeef και gravy! russian mule στο (απαράδεκτο για εργαζόμενους) ξενοδοχείο που δουλεψα για λιγο ετοιματζίδικο sweetchilli porkrib απο τον αλβέρτο άιν μινι pancakes με μερέντα, φυστικοβούτυρο και γαμάτο bagel, φτηνότατο, από τον αλβέρτο πάλο. 3 κιλά προφιτερόλ από τα γενέθλια το Τόκη! με πιάσαν τα μεράκια τότε στην ξενιτιά, ειχα και 3 μήνες εκτος ελλάδας! ΠΙΤΣΑ, ΝΤΟΥΝΤ! μινι burgerakia μαδε βυ με baby back beef rib, αργοψημένο για 3 χιλιάδες χρόνια βουβαλίσιος καβουρμάς να λιώνει στο στόμα σε λέω! άκρες απο φιλετάκια με πεπερσως πως περνάνε ρε έτσι τα χρόνια. Απο ενα καλοκαίρι στα χανιά χανια, το καλοκαιρι του αλκοολ οΟ οχι, αυτο ηταν ενα χρονο πριν τα χανια kaipiroska η πως γράφεται σωστά τελος παντων. παραδοσιακό φαγητό της ευρύτερης περιοχής της θεσσαλίας fagito.png Το ψηφιζω σαν το καλυτερο σεντονι-post .Ευγε !! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τρωω του σκασμου και δεν υπερβαινω τα 70 κιλα... στην καλυτερη 72 η κοπελα εχει απορησει-παραδοσει τα οπλα πλεον... μεταβολισμος road runner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μακρινη πλεον αναμνηση η χορτοφαγια ε ? Με μπιφτέκι λαχανικών είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μακρινη πλεον αναμνηση η χορτοφαγια ε ? Έχω σταμάτησει εδώ και λίγους μήνες αλλά στο μέλλον θα ξανακάνω χορτοφαγία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 πηγα στο μπαρμπεεκιου, εφαγα το διπλο μπεργκερ, δεν θυμαμαι πωςλεγεται, "ο γενναιος"; Ηθελα και τον παππου του γεναιου αλλα΄δεν το είχα :/ Γαμαει ο Μιχαλης, μπραβο του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις