Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^ lol. Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν το είδα. Λίιιιιιιιιιιιιγο παραπάνω άχνη, αλλά δε βαριέσαι. Θα κάνουν φαντάζομαι την καρδιά τους πέτρα και θα τη φάνε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Έχουμε πέσει με τα μούτρα στα μελομακάρονα και δεν προλαβαίνουμε να τα βγάλουμε φωτό!!!

θα σου φερω σοκολατα απο τα ξενα για να σταματησεις λιγο τα μελομακαρονα :P

• Like 1

Ισχύει. Εδώ Βόλο, έχουμε κανά δυο σίγουρα που κάνουν τα παραδοσιακά ψωμάκια, μισοφέγγαρα με τους μαϊδανούς κλπ. Είναι παλιά σουβλατζίδικα, τα οποία χωρίς να διαφημίζονται, χωρίς ντελίβερι κλπ έχουν σταθερή και πολλή πελατία (οι ουρές είναι στο πεζοδρόμιο πολλές φορές). Κρίμα που δεν ανοίγουν κι άλλα τέτοια.

More info plz..

Ο Μάκης ζει και βασιλεύει.

More info και για το Μάκη όποιος γνωρίζει plz :ρ  Τι αξίζει από κει;

More info plz..

Παραδοσιακά ψωμάκια έχει ο Ντίνος - Αναλήψεως με Δον Δαλεζίου πάνω στα φανάρια, απέναντι από το τρίγωνο παρκάκι. Είναι αυτή που μετατρέπεται σε Κύπρου πάνω από Αναλήψεως. 

Έχουν κι άλλοι που δεν έχω δοκιμάσει γιατί έχω στέκι Ντίνο. Αλλά λογικά θα είναι πολύ καλά. Είναι στην Κ. Καρτάλη με Κωνσταντά ένα αν δεν απατώμαι.

Μετά άλλα που δεν πολυδιαφημίζονται, αλλά είναι τοπ προτιμήσεις, είναι ένα ανώνυμο στην Τάκη Οικονομάκη (πεζόδρομος), απέναντι από το μαγαζί Σπείρα κι ένα (Το πικάντικο) στην Κ. Καρτάλη ανάμεσα σε Δημάρχου Γερωργιάδου και Μαγνήτων. Αυτά τα δύο φτιάχνουν τούμπανα στρόγγυλα. Το πικάντικο τα κάνει μεγαλύτερα, αλλά από τα δύο προτιμώ το ανώνυμο καθώς έχουν σίγουρα χειροποίητο γύρο, ενώ τώρα τελευταία (όταν παίρνω), βάζω φιλέτο κοτόπουλο (που είναι τίμιο).

Άλλα σουβλατζίδικα που τα ξέρει περισσότερο το κοινό και είναι καλά (για μένα), είναι η Ζωζάνα και το Γύρω γύρο όλοι. Και τα δύο είναι στο click delivery.

Εκτός Βόλου, στην Αγρία πάντα προτιμώ Ταμάμ. Στην παραλία της Αγριάς. Αν μου ζητήσεις πιτόγυρο από Βόλο (και είναι καλοκαίρι), σίγουρα θα σε κουβαλήσω μέχρι Αγρία (6 χιλιόμετρα) για να πάμε Ταμάμ. Τέλος.

More info και για το Μάκη όποιος γνωρίζει plz :ρ  Τι αξίζει από κει;

Από Μάκη έχω πολύ καιρό να πάρω. Χρόνια. Έχει ιδιαίτερα πιτόγυρα και γι'αυτό είναι γνωστός. Δε με τρελαίνουν οι πατάτες του, αλλά έχει ωραίο συνδυασμό γύρου με πάπρικα και τη σως που βάζει. Επίσης, οι πίτες δεν είναι οι κλασσικές. Το ιδιαίτερο με αυτό το μαγαζί είναι ότι μπορείς να επιλέξεις αντί για απλή πίτα, να σου βάλει πίτσα. Το λεγόμενο "πιτσόγυρο". Δεν έχω δοκιμάσει, δε ξέρω. Κάποια στιγμή θα το κάνω.

Γενικότερα αν έρθει κανείς Βόλο και θέλει να δοκιμάσει τέτοια, είναι αυτά που είπα από πάνω +

πεϊνιρλι από Rainbow και Ανώτερον (για σύγκριση - μεγάλη διαμάχη).

σάντουιτς από Ανώτερον (θεϊκό).

Honorable mention: Καλαμάκι χειρινό από Χοντρό 1ευρώ/τεμ. Για μεγάλες πείνες ρίχνουμε τέτοια. Νόστιμα, αλλά λιπαρά.

• Like 1

αυτό με τον μάκη στο βόλο το έχω παιδικό τραύμα, κάθε φορά που πάω στη μάνα πλακώνω 2 άνετα..

μιλάμε για διαστροφή και όχι για ευαίσθητα στομάχια.

Εγώ βάζω και έξτρα μπέικον.
Δηλαδής Ουγγαρέζα (έχει πολυ καλή και ιδιαίτερη) Πατάτες Γύρο Ντοματα Κρεμμυδι Μπεικον (Εξτρα εχει και η πιτσα).
Η Δεύτερη δεν εχει γυρο

HQIUn0i.png

IVp6cxl.png
m67FaKL.jpg

• Like 6

Ώστε έτσι είναι! :P

ρε άσε τράβα χτυπα ένα και για μένα τωρα.

απλως να τσεκαρεις οτι εχει φρεσκια πιτσα και οχι καμια να περιμενει καμια ωρα.

αποτι θυμάμαι 9-12 ψιλογινετε χαμός και του τελειώνει γρηγορα ο γύρος.

εχει και ενα αλλο με μπιφτέκι που ειναι τίμιο αλλα not my cup of tea.

ρε άσε τράβα χτυπα ένα και για μένα τωρα.

απλως να τσεκαρεις οτι εχει φρεσκια πιτσα και οχι καμια να περιμενει καμια ωρα.

αποτι θυμάμαι 9-12 ψιλογινετε χαμός και του τελειώνει γρηγορα ο γύρος.

εχει και ενα αλλο με μπιφτέκι που ειναι τίμιο αλλα not my cup of tea.

Αχχ.. Όχι δε θα υποκύψω. Υποτίθεται προσπαθώ να μην τρώω τόσο από έξω (λιπαρά εννοώ :P). Αλλά ένα μεσημέρι μπορώ να χτυπήσω.

Επίσης ξέχασα ένα άλλο μαγαζάκι που δοκίμασα πρόσφατα. Είναι Δημητριάδος με Γκλαβάνη και φτιάχνει νοστιμότατα burgers. Το "κομπλέ" που δοκίμασα ήταν όντως κομπλέ. Νομίζω έχει και το "τούμπανο", το οποίο στοιχηματίζω θα είναι νοστιμότατο. Είναι ακριβό όμως. Ακριβό, αλλά νόστιμο.

Αχχ.. Όχι δε θα υποκύψω. Υποτίθεται προσπαθώ να μην τρώω τόσο από έξω (λιπαρά εννοώ :P). Αλλά ένα μεσημέρι μπορώ να χτυπήσω.

Επίσης ξέχασα ένα άλλο μαγαζάκι που δοκίμασα πρόσφατα. Είναι Δημητριάδος με Γκλαβάνη και φτιάχνει νοστιμότατα burgers. Το "κομπλέ" που δοκίμασα ήταν όντως κομπλέ. Νομίζω έχει και το "τούμπανο", το οποίο στοιχηματίζω θα είναι νοστιμότατο. Είναι ακριβό όμως. Ακριβό, αλλά νόστιμο.

ναι ρε τον γκάντα λες τον βρωμίλο, αλλα ωραίος. χαχαχα έχω πετυχει πολλα καλτ σκηνικα εκεί μεσα. απο το να κωβει κασέρια και μπεικον με νιντζα τρόπους και αλλα τετοια ωραια αλλα τρώγεται ευχάριστα. αυτο με το αυγο του το χα πρωτεινει εγώ..όταν πρωτοανοιξε και γουσταρε ο τυπάς.

τωρα με εκανες να θυμηθώ οτι του χρωστάω και ένα δεκάευρο.

bonus hit όποιιος θυμάται την ποιο κίτρινη μαγιονέζα που έχει υπάρξει. λίγοι τολμηροί ετόλμησαν. 

υλικο:

iWKj8MX.jpg

R2L6fbc.jpg

• Like 5

Ρε σίγουρα είσαι παιδί του das fitness εσύ; θα σε πάρω μεταγραφή εδώ χαχαχαχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...