Mikeasdf Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ειναι και ακριβουτσικο παντως το ρημαδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα homemade ....loading: κανταίφι, κουραμπίεδες, βασιλόπιτες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σημερα ημουν καλεσμενος σε μια θεια μου που ειχε γενεθλια, μετα απο κατι πιτογυρα η τουρτιτσα για χωνεψη ηταν οτι πρεπει Καλα πιτογυρα σας κέρασε η θεια? δεν ξερει να μαγειρευει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλα πιτογυρα σας κέρασε η θεια? δεν ξερει να μαγειρευει? ηξερε τωρα εχει ανοια οποτε τα σουβλακια ειναι μια ασφαλης επιλογη χαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ειναι και ακριβουτσικο παντως το ρημαδι.. Ελλάδα ναι. Εξωτερικό με κάτι προσφορές πάει στα 2,24/συσκευασία ή 6/ 2 συκευασίες, οπότε ειναι value for money όσο δεν πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ηξερε τωρα εχει ανοια οποτε τα σουβλακια ειναι μια ασφαλης επιλογη χαχαχα Οκ απλα επειδη εχω συνδεσει τις οικογενειακες συγκεντρωσεις με σπιτικές σπεσιαλιτέ και πιο πολυ τα σουβλάκια για αντρικο βραδυ με αγώνα τσαμπιονς λιγκ και μετα λιώσιμο στο προ μέχρι τι2 6 το πρωι πωωω ρε φιλε τι ωραια εχουμε περάσει σα φοιτητες!!! Ετσι μου ερχεται να πάω να παρω κανα πλευστεησον 3 ή 4 να γυρναω απο τη δουλεια φαι ύπνο και κρασ μπαντικουτ!!! ΥΓ Ειδικά οταν εκανε η μανα μου τραπεζι και ειχαμε καλεσμενους σπιτι θυμαμαι ολο το αγχος της ετοιμασιας να πηγαινουμε σουπερ μαρκετ να ψωνισουμε ο πατερας μου να παιρνει αλα ντι αλλων κλασσικα γκρινια μετα η μάνα μου !!! Και τα καλουδια να μοσκομυριζουν απο το απογευμα!!! Βεβαια στο δικο μου σπιτι έχουμε εναν βασικο κανονα το φαγητο δεν τσιγαριζεται ΠΟΤΕ. Το λάδι μπαινει πάντα ωμο αφου το φαγητο έχει ψηθει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Οικογενειακά τραπεζώματα, γιορτές, φαγοπότια και γλέντια. Αχ ωραίες αναμνήσεις. Πλέον τέτοια σκηνικά είναι σπανιότατα γαμώτο... Ακόμα θυμάμαι νά'χουμε κατέβει χωριό Χριστούγεννα και μαζεύτηκαν σπίτι σύνολο 40 άτομα για την γιορτή του πατέρα μου. Χαμός, πανικός, 5 τραπέζια στο σαλόνι κι εγώ να σερβίρω μες στον πανικό. Μάνα και γιαγιά στο μαγείρεμα, τους βγήκε η πίστη. Παλιές καλές εποχές. Κομμένα αυτά, τώρα πείνες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Οικογενειακά τραπεζώματα, γιορτές, φαγοπότια και γλέντια. Αχ ωραίες αναμνήσεις. Πλέον τέτοια σκηνικά είναι σπανιότατα γαμώτο... Ακόμα θυμάμαι νά'χουμε κατέβει χωριό Χριστούγεννα και μαζεύτηκαν σπίτι σύνολο 40 άτομα για την γιορτή του πατέρα μου. Χαμός, πανικός, 5 τραπέζια στο σαλόνι κι εγώ να σερβίρω μες στον πανικό. Μάνα και γιαγιά στο μαγείρεμα, τους βγήκε η πίστη. Παλιές καλές εποχές. Κομμένα αυτά, τώρα πείνες. Σε πάρτυ μασκέ να δεις χαβαλέ !!!! Το καλυτερο απο ολα βεβαια ηταν οτι μετά έμεναν τα γλυκά! Αλλα γενικά θυμαμαι η μέρα που ήξερα πως θα γινει συγκεντρωση ηταν ξεχωριστη. Οπως και τώρα αμα ειναι να κάνουμε συγκεντρωση οικογενειακή. Ωραια ειναι αυτα! Ερχεται ο καθενας και λεει εγω τωρα ειμαι εδω εκανα τις ταδε σπουδες ξέρεις λεει ο καθενας τα νέα του!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο με εχει στοιχειώσει ρε φίλε. Αν το κανες εσυ στειλε μια συνταγη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Οκ απλα επειδη εχω συνδεσει τις οικογενειακες συγκεντρωσεις με σπιτικές σπεσιαλιτέ και πιο πολυ τα σουβλάκια για αντρικο βραδυ με αγώνα τσαμπιονς λιγκ και μετα λιώσιμο στο προ μέχρι τι2 6 το πρωι πωωω ρε φιλε τι ωραια εχουμε περάσει σα φοιτητες!!! Ετσι μου ερχεται να πάω να παρω κανα πλευστεησον 3 ή 4 να γυρναω απο τη δουλεια φαι ύπνο και κρασ μπαντικουτ!!! ΥΓ Ειδικά οταν εκανε η μανα μου τραπεζι και ειχαμε καλεσμενους σπιτι θυμαμαι ολο το αγχος της ετοιμασιας να πηγαινουμε σουπερ μαρκετ να ψωνισουμε ο πατερας μου να παιρνει αλα ντι αλλων κλασσικα γκρινια μετα η μάνα μου !!! Και τα καλουδια να μοσκομυριζουν απο το απογευμα!!! Βεβαια στο δικο μου σπιτι έχουμε εναν βασικο κανονα το φαγητο δεν τσιγαριζεται ΠΟΤΕ. Το λάδι μπαινει πάντα ωμο αφου το φαγητο έχει ψηθει. πωπω που το θυμηθηκες το κρασ μπαντικουτ?γαματοοο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 πωπω που το θυμηθηκες το κρασ μπαντικουτ?γαματοοο Aυτη η τολμηρη αλεπού εξολεθρευε τα καθικια του Κορτεξ φιλε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω η καλύτερη μέρα μιας γιορτής από άποψη φαγητού είναι η επόμενη! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Συμβαίνει τώρα, όχι και τόσο antifitness βέβαια. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι sarandis!!Αντε ρε παιδια χριστουγεννα ηρθαν,ανεβαστε τιποτα σε μελοκουραμπιεδοδιπλες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έχουμε πέσει με τα μούτρα στα μελομακάρονα και δεν προλαβαίνουμε να τα βγάλουμε φωτό!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις