*nenya* Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τέτοια ωραία να βλεπουμε! Χρόνια της πολλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια σας πολλα!! Σκεψου στον γαμο σας τι μασα θα πεσει.Κιμπαρισα στο φαγητο η κοπελα σου κ απαιτω να γινει κ αυτη μελος του anti-fitness thread!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πω ρε γαμωτο μολις συνειδητοποίησα οτι εφαγα 3 τυλιχτα και ξεχασα να τα βγαλω φωτογραφια ... δεν το συνηθιζω, αλλα η πεινα ηταν μεγαλη... σορρυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχαχα ε οποτε ανεβαζω ειναι κ αυτη παρον (μαζι τα φαγαμε που λεμε ) οποτε ειμαστε 50-50 % μέλη του anti-fitness thread. Παντως αν ανεβαζα εστω τα σ/κ τι τρωγαμε το καλοκαιρι ειδικα,θα γεμιζα καμια 20αρια σελιδες. Και να φανταστεις εκεινη ειναι 53 κιλα και εγω 89. Κ ομως εκεινη τρωει περισσοτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ε τοτε απαιτω να διαγραφεις εσυ κ να μεινει μονο η κοπελα σου οχι κ να τρωει περισσοτερο απο εσενα,δεν το δεχομαι !! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αν και δεν έχω κοπέλα κάτι φορές τρώω για 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγω αν και δεν έχω κοπέλα κάτι φορές τρώω για 2Τοτε ειναι που δεν προκειται να βρεις!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πω ρε γαμωτο μολις συνειδητοποίησα οτι εφαγα 3 τυλιχτα και ξεχασα να τα βγαλω φωτογραφια ... δεν το συνηθιζω, αλλα η πεινα ηταν μεγαλη... σορρυ Κάθε φορά πριν φας, το βγάζεις φωτογραφία δηλαδή? Για ενθύμιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τοτε ειναι που δεν προκειται να βρεις!! Με πληγώνεις! Μου πήρες την μπουκιά απο το στόμα. Ήταν να φάω μελομακάρονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Κάθε φορά πριν φας, το βγάζεις φωτογραφία δηλαδή? Για ενθύμιο? Άσε μας ρε. Επειδή εσύ είσαι pleb και τρως σαν χωριάτης, πρέπει όλοι να ξαναγυρίσουμε στο προηγούμενο αιώνα; Δες το παρακάτω διδακτικό gif να μαθαίνεις 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 τα λέμε σε κάνα τριωράκι. Στο μεταξύ, στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου και κρασοκατάνυξη. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Από σχήμα δε βγήκαν καλά λόγω έκτακτου περιστατικού που με ανάγκασε να τα πλάσω σε dt. Από γεύση... ΚΟ-ΛΑ-ΣΗ. Άντε και του χρόνου να 'μαστε καλά 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καιρό έχω να ανεβάσω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ποιος βάζει μελιτζανοσαλάτα πάνω σε κέικ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ειναι κρεμα ορεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις