Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ Βόλο, έχουμε κανά δυο σίγουρα που κάνουν τα παραδοσιακά ψωμάκια

εκει στον βολο παλι καλα που εχετε-ειχατε τον Μακη..

αντι για πιτα ειχε πιτσα και με ενα γονατιζαν 2 ατομα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εκει στον βολο παλι καλα που εχετε-ειχατε τον Μακη..

αντι για πιτα ειχε πιτσα και με ενα γονατιζαν 2 ατομα...

Ο Μάκης ζει και βασιλεύει. Έχω να πάρω πιτόγυρο (καλό-διαφορετικό πιτόγυρο αλλά ακριβό) εδώ και 4 χρόνια περίπου. Έβγαλε σε κάποια φάση πιτσόγυρο. Αυτό που λες. Θέλω σε κάποια φάση να δοκιμάσω, αλλά δεν τυχαίνει. Όταν είναι να κάνω υπέρτατη γουρουνιά θα πάρω και θα το βγάλω και φωτό για εσάς (θα αργήσει όμως αυτή η στιγμή).

Απλα ανζητας πιτα αλαδωτη στο πιτογυρο,σου ερχεται αλαδωτη πιτα.Επισης σχετικα με τις πατατες,αν ζητησεις λιγες πατατες μεσα στο πιτογυρο,θα σ βαλει λιγες και δε θα εχεις λαδιλα.Επισης ειναι γνωστο οτι ο γυρος ειναι εκ φυσεως λαδερος,οποτε εις γνωση σ το παιρνεις.
Κατα τα αλλα , ντροπιαστικο πιτογυρο με το βρωμιτζατζικι (wtf, στο ποτογυρο) μονο εν Αθηναι εχω φαει. Προτιμω αμα πεινασω βραδυ εκει κατω να φαω καμια σπανακοπιτα απο εβερεστ.

Απλα ανζητας πιτα αλαδωτη στο πιτογυρο,σου ερχεται αλαδωτη πιτα.Επισης σχετικα με τις πατατες,αν ζητησεις λιγες πατατες μεσα στο πιτογυρο,θα σ βαλει λιγες και δε θα εχεις λαδιλα.Επισης ειναι γνωστο οτι ο γυρος ειναι εκ φυσεως λαδερος,οποτε εις γνωση σ το παιρνεις.

Κατα τα αλλα , ντροπιαστικο πιτογυρο με το βρωμιτζατζικι (wtf, στο ποτογυρο) μονο εν Αθηναι εχω φαει. Προτιμω αμα πεινασω βραδυ εκει κατω να φαω καμια σπανακοπιτα απο εβερεστ.

Κρέας, τζατζικι, πατάτες, κρεμμύδι, ντομάτα. Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία μόνο σύνθεση αυτή θα ήταν :P

(και δεν είμαι από Αθήνα)

• Like 1

Ναι αλλα ο γυρος εχει απλα λιπος (βεβαια ενταξει το κρεας ουτε που ξερεις τι προελευσης ειναι κτλπ) αλλα δεν ψηνεται μεσα σε χιλιοτηγανισμενο δηλητηριασμενο λαδι γυρνάει και ψηνεται. Τεσπα εγω ελεγκτης δεν ειμαι κανενος απλα επειδη οι αρρωστιες πληθαινουν και πάνε πχ καρκινοι , καρδιοπαθειες κτλπ καλο ειναι να ξέρουμε οτι αμα υπάρξει βλαβη μετα γινεσαι μισος πχ βουλωμα αρτηριας κατα 40% και οι αρτηριες βουλωνουν απο ολες αυτες τις βρωμιες που ειναι μεν νοστιμες αλλα ειναι θανατηφορες. Εγω ειμαι υπερ του φιτνες για να εχεις μια καλη υγεια και ποιοτητα ζωης.

Εχω τζακια σπιτι μου θα πάρω κρεας απο το κρεοπολη και θα το ψησω στην ψηστιέρα γιατι στο φουρνο δεν γινεται τοσο νοστιμο. Βεβαια ας μη μιλησουμε και εκει για τα λιπη που πεφτουν πανω στα καρβουνα για αυτο υπάρχουν τοσες αρρωστιες παχυ εντερο -> διατροφη , ολες οι καρδιοπαθειες που προερχονται απο υψηλη πιεση που δεν ηταν κληρονομικη -> κακη διατροφη + τσιγαρο κτλπ.

Σε ορισμένα σουβλατζιδικα εχω προσεξει πως η βάση πανω στην οποια ψηνουν τη πιττα ειναι μαυρισμενη και γδαρμενη και φθαρμένη αυτο τι καρκινογονο ειναι αραγε για τον οργανισμο?! Δυστυχως αρκετοι ασυνειδητοι κακοι επαγγελματιες που το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος δεν δινουν καμια σημασια ωστε να τηρουνται εστω τα στοιχειωδη και τους πληρωνουμε κιολας με 2 ευρω το σουβλακι και βαλε. Κοροιδιες.

Αν το κανεις σε καθημερινη βαση,ολα αυτα που λες ναι,ειναι πολυ πιθανο να γινουν. Αν και το γαμησες λιγο.

Ποιο γαμσα? εσενα δηλαδη σ αρεσει η εικονα να ψηνεται η πιτα που θα φας πάνω σε σκουριασμένη-μαυρισμενη απο την πολυκαιρια βάση μεταλλικη ψησιματος που εχουν στα σουβλατζιδικα? εγω μολις βλέπω τέτοιο δεν ψωνιζω καν λεω ενταξει ο ιδιοκτητης ειναι 3 λαλουν και 2 χορευουν δεν κανει για σουβλατζης.

Αυτα ειναι στοιχειωδη σε ενα καταστημα. Αλλο αν κυκλοφορουν αρκετοι που δεν τα δινουν σημασια.Γιατι δεν θελουν να βαλουν το χερι στη τσεπη να συντηρησουν σωστα το μαγαζι τους. Ο παγκος ειναι ηδη 5 χρονων πρεπει να τον αλλαξεις.

και είσαι και offtopic :P

Η συζητηση ειναι για γυρους και σουβλατζιδικα δεν ειμαι οφφτοπικ.

Ναι αλλα ο γυρος εχει απλα λιπος (βεβαια ενταξει το κρεας ουτε που ξερεις τι προελευσης ειναι κτλπ) αλλα δεν ψηνεται μεσα σε χιλιοτηγανισμενο δηλητηριασμενο λαδι γυρνάει και ψηνεται. Τεσπα εγω ελεγκτης δεν ειμαι κανενος απλα επειδη οι αρρωστιες πληθαινουν και πάνε πχ καρκινοι , καρδιοπαθειες κτλπ καλο ειναι να ξέρουμε οτι αμα υπάρξει βλαβη μετα γινεσαι μισος πχ βουλωμα αρτηριας κατα 40% και οι αρτηριες βουλωνουν απο ολες αυτες τις βρωμιες που ειναι μεν νοστιμες αλλα ειναι θανατηφορες. Εγω ειμαι υπερ του φιτνες για να εχεις μια καλη υγεια και ποιοτητα ζωης.

Εχω τζακια σπιτι μου θα πάρω κρεας απο το κρεοπολη και θα το ψησω στην ψηστιέρα γιατι στο φουρνο δεν γινεται τοσο νοστιμο. Βεβαια ας μη μιλησουμε και εκει για τα λιπη που πεφτουν πανω στα καρβουνα για αυτο υπάρχουν τοσες αρρωστιες παχυ εντερο -> διατροφη , ολες οι καρδιοπαθειες που προερχονται απο υψηλη πιεση που δεν ηταν κληρονομικη -> κακη διατροφη + τσιγαρο κτλπ.

Σε ορισμένα σουβλατζιδικα εχω προσεξει πως η βάση πανω στην οποια ψηνουν τη πιττα ειναι μαυρισμενη και γδαρμενη και φθαρμένη αυτο τι καρκινογονο ειναι αραγε για τον οργανισμο?! Δυστυχως αρκετοι ασυνειδητοι κακοι επαγγελματιες που το μονο που τους νοιαζει ειναι το κερδος δεν δινουν καμια σημασια ωστε να τηρουνται εστω τα στοιχειωδη και τους πληρωνουμε κιολας με 2 ευρω το σουβλακι και βαλε. Κοροιδιες.

Εσύ ο ίδιος γράφεις ότι όλα αυτά που λες στο ποστ σου έχουν ως σκοπό να αναδείξουν το πόσο άσχημα είναι τα antifitness πράγματα που συζητάμε εδώ, αλλά όταν στο επισημαίνει άλλος διαφωνείς.

Το να μπεις στο antifitness και να πεις "οι γύροι που τρώτε έξω είναι ανθυγιεινοί" είναι off-topic

Το ξέρουμε.

Το γράφει στον τίτλο.

Δε ζητάμε συμβουλές πως να το αποφύγουμε. Που θα το βρούμε συζητάμε.

:-D

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιιο "καθαρο" που μπορουμε να εχουμε απο φαΐ είναι είτε να βγουμε στο βουνο με καλαθια να μαζευουμε χορτα κ να φυτευουμε νυοματες, ή να παρουμε ακοντια και τοξα και να κυνηγάμε γουρουνια και αγριοπρόβατα. Μετα εννοειται ψησιμο με φωτια που αναψαμε χτυπωντας πετρες η τριβοντας ξυλα.

Επειδη αυτο δε γινεται, στο θρεντ θα ψαχνουμε τα πιο νοστιμα σουβλατζιδικα και ποση κρεμα γαλακτος μπηκε στην καρμποναρα
:) :)

Σημερα βραδυ εχει κρασια και πιτσες με φιλους (για ναμαστε και ον τοπικ)

Επεξ/σία από Adon1s
  • Like 1

Σημερα γιορταζει η κοπελα μου

Το τι πιτσες-γλυκα-και γαριδοπατατακια εχει παρει δεν λεγεται!

Ζητω το antifitness threat! ΖΗΤΩ

Ζητω τα γλυκα! ΖΗΤΩ

Ζητω οι γιορτες και γενεθλια και καθε αφορμη για σαβουριασματα! ΖΗΤΩ

(Οι υπολοιποι back off bitches υπαρχουν αλλα τοπικ)

Με κινδυνο ζωης εβγαλα οτι φωτο προλαβα απο το ψυγειο και το τραπεζι γτ δεν μ αφηνει να πλησιασω σε αποσταση κατω τον 2 μετρων τα υπολοιπα πραγματα

(Δυο κενα στο κουτακι ειναι που τσιμπησα εχθες το βραδυ γ αυτο τωρα εχω περιορισμους :P )

post-210891-0-51570800-1449925796_thumb.jpg

post-210891-0-88412400-1449925822_thumb.jpg

post-210891-0-47702400-1449925844_thumb.jpg

post-210891-0-68557800-1449925865_thumb.jpg

• Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...