d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 μολις καταπια ενα big choco. εχω να καμω μια σοβαροτατη δηλωση ομως. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ BONJOUR ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Not mine, but... extreme, HOT or whatever you want..... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 ας τον μπαναρει καποιος. σας παρακαλω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Got the munchies (όχι, δεν άναψα αυτά τα ...αρωματικά χώρου). Τίποτα στο ψυγείο, βαριέμαι να πάω να πάρω κάτι γλυκό. Σε ένα μπολ: λαδι, αυγό, βανίλια, κακάο, γάλα, ζάχαρη Χτυπάς Μικροφουρνίζεις για 90'' Ζάχαρη άχνη Έτοιμο το 2 minute cake. Κόλαση 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παραγγέλνω να φάω. Μία πίτα με γύρο κοτόπουλο του λέω, βεβαίως κοπέλα μου μου λέει, άντρας είμαι του λεω, χαχα άσε ρε φλώρε που είσαι άντρας και τρως κοτόγυρο μου λέει. Στο μία ήταν το πρόβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μερικές που ξεχάστηκαν στο κινητό. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ωραία τα αθηναικά πιτόγυρα λεπτή τραγανή πίτα και μέσα τζατζικάκι ,μαρουλάκι όχι σαν τα θεσσαλονικιώτικα, χοντρή λαδερή εμετική πίτα με μουσταρδοκέτσαπ(λιαχ) και πατάτα πνιγμένη στο λάδι σε σουβλατζίδικο (ή γυράδικο) στην Αθήνα: -γεια σας ένα πατατόψωμο. -δεν έχουμε ψωμιά, μόνο πίτες -καλά μια πατατόπιτα τότε -πατατόπιτες θα βρείτε σε αρτοποιεία -!!! τελικά το λέγανε πίτα οικολογική.wtf? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια τα Αθηναικα πιτογυρα;Μαλλον δεν εχεις φαει πιτογυρο σε επαρχια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 έχω φάει αλλά προτιμώ τα αθηνέζικα που είναι και πιο ελαφριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι έλεγα κ γω για τα Αθηναικά αλλά από τότε που πήγα Θεσσαλονίκη και έφαγα από σπατα και τον Χρήστο(Καμάρα κοντά) γύρο άλλαξα τελείως άποψη επί του θέματος κ πλέον συμβιβάζομαι με το γύρο στην Αθήνα :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 ποια Σπάτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ωραια τα Αθηναικα πιτογυρα;Μαλλον δεν εχεις φαει πιτογυρο σε επαρχια Το ίδιο με τους Αθηνεζικους ειναι (σε εμάς τουλάχιστον..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 From a gathering few days ago Δεν ειναι τοσο innocent as it looks. Aπο κατω ειχε layers with biscuits and whipped cream !!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 From a gathering few days ago Δεν ειναι τοσο innocent as it looks. Aπο κατω ειχε layers with biscuits and whipped cream !!!! Αυτα ειναι για φλορους , γλυκο χωρις σοκολατα δεν ειναι γλυκο ειμαστε στην δουλεια περιμενουμε καμια 10 σαντουιτς με γυρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Unabomber μας απογοήτευσες αυτή τη φορά. This is NOT anti-fitness!!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις