ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λαρδι ειναι .Αν ρωτησεις καποιον ηλικιωμενο θα σου πει πως το φτιαχνανε κ το βαζανε στο ψωμι τους κ τρωγανε,μπορεις να το αρωματισεις με παπρικα,πιπέρια,μπαχαρικα,γαρυφαλο,κανελα κ να το βαλεις στο φαγητο σ για γευση.Δεν εχω φαει ποτε αλλα ειμαι τυχερος π εχω φαει τσιγαριδες παλια στο χωριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ειναι η εποχη τωρα για τσιγαριδες οτι πρεπει τωρα που ειναι τα χοιροσφαγεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ακούγεται νόστιμο. Δεν θυμάμαι να έχω φάει. Κάτι άσχετο τωρα που ανέφερες λαδι και χωριό. Θυμάμαι έτρωγα στο χωριό παλιά οταν πήγαινα, και ακομα τρώω που και που , καψαλιστο ψωμί με λαδάκι και ρίγανη. Α και λεμόνι. Μαζί με ελιές και φέτα. Απλό, αλλα νόστιμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ειδικα στα μερη που κανει πολυ κρυο και εχει χιονια ενδεικνυται!σε εμας οχι τοσο στο τοπο μου Ακούγεται νόστιμο. Δεν θυμάμαι να έχω φάει. Κάτι άσχετο τωρα που ανέφερες λαδι και χωριό. Θυμάμαι έτρωγα στο χωριό παλιά οταν πήγαινα, και ακομα τρώω που και που , καψαλιστο ψωμί με λαδάκι και ρίγανη. Α και λεμόνι. Μαζί με ελιές και φέτα. Απλό, αλλα νόστιμο εγω ριχνω και κοκκινο ξηρο κρασι στο ψωμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λαρδί οχι λαδι ΄) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μου έδωσες ιδέα. Την άλλη φορά θα το κάνω. Τι προτείνεις για εχτρα? Κανα μεζέ ξέρω γω? Ναι λαρδί, αν και δεν ξέρω το ειναι. Λαδι παντως βάζω στο ψωμί το καψαλιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μου έδωσες ιδέα. Την άλλη φορά θα το κάνω. Τι προτείνεις για εχτρα? Κανα μεζέ ξέρω γω? Ναι λαρδί, αν και δεν ξέρω το ειναι. Λαδι παντως βάζω στο ψωμί το καψαλιστο λουκανικακι,πανσετουλα,φρυγαδελι,κοντοσουβλι,πατσα ψημενο στα καρβουνα,σπληναντερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μμμμμ. Νοστιμιές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μμμμμ. Νοστιμιές! τουμπανα ειναι!αμα εχεις και καλο κρασακι και καλη παρεα ουουου καλααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αχ αυτή η νέα γενιά. Πως φαίνεται ότι δεν έχετε διαβάσει "Λούκυ Λούκ" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Λουλι λουκ διάβαζα, το λαρδί μου διέφυγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κατσικάκι στο grill στην λαδόκολλα. Ετοιμάζονται και οι πατάτες τώρα <br><br> <br><br><br><br> [ATTACH]1304262[/ATTACH]<br><br> Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Πω και ακόμα δεν μου έχουν κοινοποιήσει το πλήθος των εορταστικών τραπεζίων για φέτος.... . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Κατσικάκι στο grill στην λαδόκολλα. Ετοιμάζονται και οι πατάτες τώρα <br><br> :<br><br><br><br> [ATTACH]1304262[/ATTACH]<br><br> Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App δεν ψηνεις τις πατατες μαζι με το αρνακι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 not bad at all!!!! BBQ pork chops with ff and mixed salad.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις