cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 5 είμαστε στο σπίτι... (για μπασκετάκι κανείς;;; ) χαχαχα θεος!!δεν ηταν βαρια?
Unabomber Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 ε, καλο ηταν..... Pancakes of course...... (before chocolate syrup..) Pancakes (after chocolate syrup ) 17
theoritikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Έχετε επιχειρήσει να φτιάξετε κάποια από αυτές τις συνταγές?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μόνο την πιο φλώρικη θα επιχειρούσα, double sided pizza... Cause why waste one side?!
Ψιτ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τα λίπη βράζουν, μισολιωμένα Φινίτο. Ζεστό ζεστό καθαρό λίπος, μετά από φιλτράρισμα. και εδώ τα παραπροϊόντα του φιλτραρίσματος. Οι τσιγαρίδες, που λέγανε και στο χωριόμ. Υπέροχο! Πχιουρ φακιν φατ! Περίπου ενάμισι κιλό χοληστερόλης. μπόνους: μια ομελετάρα με τσιγαρίδες. Παίζει να είναι ότι πιο νόστιμο έχω φάει με αβγά. λεφτερμάννα, λιπάνθηκα όπου μπορούσα να λιπανθώ. Μέχρι και εσωτερικά στις καουμπόικες μπότες! Υγράνθηκα οπουδήποτε αλλού. 2
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς να θίξω κανέναν, τέτοια λίπη τα τρώτε όντως ή καλαμπούρι κάνετε? Το κατσαρολακι με το λίπος μου έκανε εντύπωση
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τσιγαριδες εχω φαει ειναι ωραιος μεζες οχι για καθε μερα ομως!λαρδι οχι δεν χρησιμοποιω εγω 2
Ψιτ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Χωρίς να θίξω κανέναν, τέτοια λίπη τα τρώτε όντως ή καλαμπούρι κάνετε? Το κατσαρολακι με το λίπος μου έκανε εντύπωση Άσε μας μωρή λουλού!
Glikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λουλού να πεις την θεία σου! Δεν λεω οτι δεν τρώω σαβούρα που και που, απλά δεν πολύ κατάλαβα τι ρόλο βαράει το κατσαρολακι με λιπος
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Λουλού να πεις την θεία σου! Δεν λεω οτι δεν τρώω σαβούρα που και που, απλά δεν πολύ κατάλαβα τι ρόλο βαράει το κατσαρολακι με λιπος αντι πες για βουτυρο/μαργαρινη/λαδι βαζουν αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις