Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Χαχαχα! Πάλι καλά. Και όχι τίποτα άλλο, δεν θα έτρωγα και τα τσουρέκια 1
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 τα λίπη βράζουν, μισολιωμένα Φινίτο. Ζεστό ζεστό καθαρό λίπος, μετά από φιλτράρισμα. και εδώ τα παραπροϊόντα του φιλτραρίσματος. Οι τσιγαρίδες, που λέγανε και στο χωριόμ. Υπέροχο! Πχιουρ φακιν φατ! Περίπου ενάμισι κιλό χοληστερόλης. μπόνους: μια ομελετάρα με τσιγαρίδες. Παίζει να είναι ότι πιο νόστιμο έχω φάει με αβγά. 5
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μύθος. Ούτε έμφραγμα, ούτε τίποτα. Λοιπόν, γενικά λατρεύω τα λίπη. Όποιος στο τραπέζι βγάζει στην άκρη τα λίπη από την παντσέτα, τα χτυπάω εγώ. Όποιος βγάζει στην άκρη τις πέτσες από τα κοτόπουλα, πάλι τις χτυπάω εγώ. Ο χασάπης μου με έχει πάρει πρέφα και όποτε ζητήσω χοιρινό ψάχνει το πιο λιπαρό να με δώσει. Η χοληστερίνη μου είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα κατώτερα όρια. Ο κουμπαράκος μου από την άλλη, δεν γουστάρει μία το λίπος. Μια ζωή με ψαχνά, με φιλέτα, με άπαχα. στεγναδούρες που εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα. όχι επειδή κάνει δίαιτα, απλά δεν τα θέλει, δεν τα γουστάρει. Η χοληστερίνη του στα κόκκινα του μαλάκα... 2
Sarandis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ο αδαής, το λίπος στο τάπερ που χρησιμεύει;
cococrops Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μύθος. Ούτε έμφραγμα, ούτε τίποτα. Λοιπόν, γενικά λατρεύω τα λίπη. Όποιος στο τραπέζι βγάζει στην άκρη τα λίπη από την παντσέτα, τα χτυπάω εγώ. Όποιος βγάζει στην άκρη τις πέτσες από τα κοτόπουλα, πάλι τις χτυπάω εγώ. Ο χασάπης μου με έχει πάρει πρέφα και όποτε ζητήσω χοιρινό ψάχνει το πιο λιπαρό να με δώσει. Η χοληστερίνη μου είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα κατώτερα όρια. Ο κουμπαράκος μου από την άλλη, δεν γουστάρει μία το λίπος. Μια ζωή με ψαχνά, με φιλέτα, με άπαχα. στεγναδούρες που εγώ δεν μπορώ να φάω με τίποτα. όχι επειδή κάνει δίαιτα, απλά δεν τα θέλει, δεν τα γουστάρει. Η χοληστερίνη του στα κόκκινα του μαλάκα... ναι ρε συ και εγω το ιδιο για πλακα το εβαλα!!καλη δουλεια παντως
ikaruga24 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω φωτό αλλά χτες βράδυ βρέθηκα σε φιλικό σπίτι για ταινία και γενικά το σκίσαμε και ψόφησε. Count down: - Πίτσα σπέσιαλ (2 βαρβάτα κομμάτια τετράγωνα) - 4 σοκοφρέτες πράσινες - 2 σακουλάκια μεγάλα Cruntcy - 1.5 λίτρο Coca Cola κανονική Υπόψη ότι τα παραπάνω πήγαν σε ένα άτομο...στην πάρτι μου. Και οι άλλοι βέβαια είχαν αντίστοιχες σαβούρες αλλά εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο σαβούριασμα από ούτε που θυμάμαι. Εννοείται ότι μετά είχα τρομερό πονόκοιλο αλλά το ευχαριστήθηκα. Σήμερα με γιαουρτάκια την έβγαλα, λίγα φρούτα, λίγη μαύρη σοκολάτα και μακαρόνι κοφτό μόνο με σάλτσα ντομάτας χωρίς πρόσθετα.
leftermann Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ο αδαής, το λίπος στο τάπερ που χρησιμεύει; το λίπος στο τάπερ μπορείς να το αλείψεις στο ψωμί σου, μπορείς να φτιάξεις φαγητά και γλυκά ακόμη, μπορείς να τηγανίσεις σε αυτό. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από όλα αυτά παρα μόνο την ομελέτα της παραπάνω φωτο, η οποία ΓΑΜΗΣΕ ΣΙΔΕΡΑ! Προσεχ'ως και τα υπόλοιπα.
cococrops Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω φωτό αλλά χτες βράδυ βρέθηκα σε φιλικό σπίτι για ταινία και γενικά το σκίσαμε και ψόφησε. Count down: - Πίτσα σπέσιαλ (2 βαρβάτα κομμάτια τετράγωνα) - 4 σοκοφρέτες πράσινες - 2 σακουλάκια μεγάλα Cruntcy - 1.5 λίτρο Coca Cola κανονική Υπόψη ότι τα παραπάνω πήγαν σε ένα άτομο...στην πάρτι μου. Και οι άλλοι βέβαια είχαν αντίστοιχες σαβούρες αλλά εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο σαβούριασμα από ούτε που θυμάμαι. Εννοείται ότι μετά είχα τρομερό πονόκοιλο αλλά το ευχαριστήθηκα. Σήμερα με γιαουρτάκια την έβγαλα, λίγα φρούτα, λίγη μαύρη σοκολάτα και μακαρόνι κοφτό μόνο με σάλτσα ντομάτας χωρίς πρόσθετα. τι ειναι τα σακουλακια cruntcy?
deesnider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω ο αδαής, το λίπος στο τάπερ που χρησιμεύει; Για κάνα μεντεσέ που τρίζει, για την καδένα τής μηχανής... 5
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εχω πάρει ένα κρουασάν 250gr απο τον κρητικό. 7 days αν δεν κάνω λάθος. Αύριο στο πρωινό θα πέσει βανδαλισμός
billsnake21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχω φωτό αλλά χτες βράδυ βρέθηκα σε φιλικό σπίτι για ταινία και γενικά το σκίσαμε και ψόφησε. Count down: - Πίτσα σπέσιαλ (2 βαρβάτα κομμάτια τετράγωνα) - 4 σοκοφρέτες πράσινες - 2 σακουλάκια μεγάλα Cruntcy - 1.5 λίτρο Coca Cola κανονική Υπόψη ότι τα παραπάνω πήγαν σε ένα άτομο...στην πάρτι μου. Και οι άλλοι βέβαια είχαν αντίστοιχες σαβούρες αλλά εγώ δεν έχω κάνει τέτοιο σαβούριασμα από ούτε που θυμάμαι. Εννοείται ότι μετά είχα τρομερό πονόκοιλο αλλά το ευχαριστήθηκα. Σήμερα με γιαουρτάκια την έβγαλα, λίγα φρούτα, λίγη μαύρη σοκολάτα και μακαρόνι κοφτό μόνο με σάλτσα ντομάτας χωρίς πρόσθετα. Εμένα γιατί μου φαίνονται λίγα?
cococrops Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τα λίπη βράζουν, μισολιωμένα Φινίτο. Ζεστό ζεστό καθαρό λίπος, μετά από φιλτράρισμα. και εδώ τα παραπροϊόντα του φιλτραρίσματος. Οι τσιγαρίδες, που λέγανε και στο χωριόμ. Υπέροχο! Πχιουρ φακιν φατ! Περίπου ενάμισι κιλό χοληστερόλης. μπόνους: μια ομελετάρα με τσιγαρίδες. Παίζει να είναι ότι πιο νόστιμο έχω φάει με αβγά. μονος την εφαγες αυτη?
leftermann Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 5 είμαστε στο σπίτι... (για μπασκετάκι κανείς;;; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις