γροσερισοπ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χθεσινη μαντσίλα με τα boys. ανοιγαμε ζυμαρία στις 3ς το βραδυ.κωψιμο σε τρεια κομματια, κλεσιμο στα 2, εσκαγε το αυγό και την κάναμε κάστανο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος απλά παρακολουθεί το θρεντ πρέπει ναναι λίγο μαζοχιστής (όπως κι εγώ).Αυτος ο ψυχολογικός πόλεμος δεν παλεύεται ρε παιδιά! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος απλά παρακολουθεί το θρεντ πρέπει ναναι λίγο μαζοχιστής (όπως κι εγώ).Αυτος ο ψυχολογικός πόλεμος δεν παλεύεται ρε παιδιά! Για αυτό το λόγο δεν διαβάζω συχνά αυτο το thread κάθε φορά που το διαβάζω, τρέχω μετά να σαβουριασω σοκολάτες,σουβλάκια,πατατακια και λοιπά σαβουροφαγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Tα καλα του να σου ερχονται φιλοι απο Ελλάδα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτό το λόγο δεν διαβάζω συχνά αυτο το thread κάθε φορά που το διαβάζω, τρέχω μετά να σαβουριασω σοκολάτες,σουβλάκια,πατατακια και λοιπά σαβουροφαγια Εγώ που τα βλέπω και μένω με το ...στομάχι στο χέρι τι να κάνω όμως? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 εγω απλα τα κοιταω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Tα καλα του να σου ερχονται φιλοι απο Ελλάδα Αυτά τα τσουρέκια έχουν μόνο το όνομα. Τη χάρη του μαστιχωτού τσουρεκιού δεν την έχουν με τίποτα μιας και η υφή τους είναι σαν ...ψωμί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτά τα τσουρέκια έχουν μόνο το όνομα. Τη χάρη του μαστιχωτού τσουρεκιού δεν την έχουν με τίποτα μιας και η υφή τους είναι σαν ...ψωμί! ΠΟΟΟΟ ολο γκρινια εισαι και εσυ ...χαχααχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ΠΟΟΟΟ ολο γκρινια εισαι και εσυ ...χαχααχ Αμα το τσουρέκι δεν τεντώνει όταν το τραβάς να το κόψεις και δεν χωρίζεται σε ίνες κλπ, ΔΕΝ είναι τσουρέκι! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το τέντωμα βέβαια μόνο τις πρώτες ώρες μετά το φούρνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αμα το τσουρέκι δεν τεντώνει όταν το τραβάς να το κόψεις και δεν χωρίζεται σε ίνες κλπ, ΔΕΝ είναι τσουρέκι! Παρότι είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης (απεχθάνομαι τα "κεϊκωτά" τσουρέκια, αφού ακριβώς δεν είναι τσουρέκια), δε θα συμφωνήσω για το συγκεκριμένο. Προφανώς έχουν γίνει κάποιες υποχωρήσεις στην παρασκευή του για να αντέχει τη συσκευασία, τη μεταφορά, την αποθήκευση επί τόσες μέρες, αλλά διατηρεί μια χαρά την "τσουρεκότητά" του έστω και σε μειωμένο βαθμό. EDIT: Είμαι φαν του Τερκενλή χρόνια (από τότε που το έβρισκες μόνο στο Ελ. Βενιζέλος). Πρώτη φορά με κέρασαν σε ξένο σπίτι και είχα πάθει πλάκα. Όταν έμαθα ότι έχει στο αεροδρόμιο, παρακαλούσα να πάω να πάρω συγγενείς από το αεροδρόμιο για να παίρνω τσουρέκια. Μέχρι και τηλέφωνα τους είχα πάρει να ανοίξουν στην Αθήνα και μου έλεγαν "θα δούμε" κτλ. Τα τελευταία χρόνια που έχει διαδωθεί πάρα πολύ, βλέπω γενικά έναν "πόλεμο" στον Τερκενλή από Θεσσαλονικείς κυρίως, σε δύο φάσεις: Είτε υποστηρίζουν ότι καμία σχέση με τα φρέσκα του, είτε γενικά: σιγά τον Τερκενλή, τσάμπα το όνομα, ο τάδε στον τάδε δρόμο βγάζει καλύτερο. Αυτό μου θυμίζει γενικά τη φάση που όταν κάτι γίνεται μόδα (τατού, σκουλαρίκι, πιρσινγκ, μούσια, εσπρέσο καφές, οτιδήποτε), βγαίνουν οι "πρώτοι" και οι "παλιότεροι" και κράζουν χωρίς λόγο (όταν εγώ είχα τατού κτλ...) Δυστυχώς είμαι Αθήνα και δεν είχα την ευκαιρία να φάω φρέσκο Τερκενλή, ούτε να δοκιμάσω από άλλους που έχω διαβάσει στη Σαλονίκη (έχω σημειώσει τα ονόματα, δεν τα θυμάμαι τώρα). (Για μένα πάντα) μια χαρά τσουρέκι είναι (ειδικά το κάστανο) αν και αυτό που δε μου αρέσει τα τελευταία χρόνια είναι η τιμή του. Ότι σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, δεν σημαίνει ότι είναι χάλια. (Το edit δεν πάει σε σένα billdanos, το γράφω με αφορμή το ποστ σου) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Το τέντωμα βέβαια μόνο τις πρώτες ώρες μετά το φούρνο... Είναι που δεν έχεις ανακαλύψει το τσουρέκι από έναν φούρνο στο Χαλάνδρι (σιγά μη σας πω που είναι...) Παρότι είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης (απεχθάνομαι τα "κεϊκωτά" τσουρέκια, αφού ακριβώς δεν είναι τσουρέκια), δε θα συμφωνήσω για το συγκεκριμένο. Προφανώς έχουν γίνει κάποιες υποχωρήσεις στην παρασκευή του για να αντέχει τη συσκευασία, τη μεταφορά, την αποθήκευση επί τόσες μέρες, αλλά διατηρεί μια χαρά την "τσουρεκότητά" του έστω και σε μειωμένο βαθμό. EDIT: Είμαι φαν του Τερκενλή χρόνια (από τότε που το έβρισκες μόνο στο Ελ. Βενιζέλος). Πρώτη φορά με κέρασαν σε ξένο σπίτι και είχα πάθει πλάκα. Όταν έμαθα ότι έχει στο αεροδρόμιο, παρακαλούσα να πάω να πάρω συγγενείς από το αεροδρόμιο για να παίρνω τσουρέκια. Μέχρι και τηλέφωνα τους είχα πάρει να ανοίξουν στην Αθήνα και μου έλεγαν "θα δούμε" κτλ. Τα τελευταία χρόνια που έχει διαδωθεί πάρα πολύ, βλέπω γενικά έναν "πόλεμο" στον Τερκενλή από Θεσσαλονικείς κυρίως, σε δύο φάσεις: Είτε υποστηρίζουν ότι καμία σχέση με τα φρέσκα του, είτε γενικά: σιγά τον Τερκενλή, τσάμπα το όνομα, ο τάδε στον τάδε δρόμο βγάζει καλύτερο. Αυτό μου θυμίζει γενικά τη φάση που όταν κάτι γίνεται μόδα (τατού, σκουλαρίκι, πιρσινγκ, μούσια, εσπρέσο καφές, οτιδήποτε), βγαίνουν οι "πρώτοι" και οι "παλιότεροι" και κράζουν χωρίς λόγο (όταν εγώ είχα τατού κτλ...) Δυστυχώς είμαι Αθήνα και δεν είχα την ευκαιρία να φάω φρέσκο Τερκενλή, ούτε να δοκιμάσω από άλλους που έχω διαβάσει στη Σαλονίκη (έχω σημειώσει τα ονόματα, δεν τα θυμάμαι τώρα). (Για μένα πάντα) μια χαρά τσουρέκι είναι (ειδικά το κάστανο) αν και αυτό που δε μου αρέσει τα τελευταία χρόνια είναι η τιμή του. Ότι σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, δεν σημαίνει ότι είναι χάλια. (Το edit δεν πάει σε σένα billdanos, το γράφω με αφορμή το ποστ σου) Και γω τσακίζω το πορτοκαλένιο του Τερκενλή κάθε φορά που επιστρέφω απο Θεσσαλονίκη, αλλά το βλέπω περισσότερο σαν γλυκό παρά σαν τσουρέκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρότι είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης (απεχθάνομαι τα "κεϊκωτά" τσουρέκια, αφού ακριβώς δεν είναι τσουρέκια), δε θα συμφωνήσω για το συγκεκριμένο. Προφανώς έχουν γίνει κάποιες υποχωρήσεις στην παρασκευή του για να αντέχει τη συσκευασία, τη μεταφορά, την αποθήκευση επί τόσες μέρες, αλλά διατηρεί μια χαρά την "τσουρεκότητά" του έστω και σε μειωμένο βαθμό. EDIT: Είμαι φαν του Τερκενλή χρόνια (από τότε που το έβρισκες μόνο στο Ελ. Βενιζέλος). Πρώτη φορά με κέρασαν σε ξένο σπίτι και είχα πάθει πλάκα. Όταν έμαθα ότι έχει στο αεροδρόμιο, παρακαλούσα να πάω να πάρω συγγενείς από το αεροδρόμιο για να παίρνω τσουρέκια. Μέχρι και τηλέφωνα τους είχα πάρει να ανοίξουν στην Αθήνα και μου έλεγαν "θα δούμε" κτλ. Τα τελευταία χρόνια που έχει διαδωθεί πάρα πολύ, βλέπω γενικά έναν "πόλεμο" στον Τερκενλή από Θεσσαλονικείς κυρίως, σε δύο φάσεις: Είτε υποστηρίζουν ότι καμία σχέση με τα φρέσκα του, είτε γενικά: σιγά τον Τερκενλή, τσάμπα το όνομα, ο τάδε στον τάδε δρόμο βγάζει καλύτερο. Αυτό μου θυμίζει γενικά τη φάση που όταν κάτι γίνεται μόδα (τατού, σκουλαρίκι, πιρσινγκ, μούσια, εσπρέσο καφές, οτιδήποτε), βγαίνουν οι "πρώτοι" και οι "παλιότεροι" και κράζουν χωρίς λόγο (όταν εγώ είχα τατού κτλ...) Δυστυχώς είμαι Αθήνα και δεν είχα την ευκαιρία να φάω φρέσκο Τερκενλή, ούτε να δοκιμάσω από άλλους που έχω διαβάσει στη Σαλονίκη (έχω σημειώσει τα ονόματα, δεν τα θυμάμαι τώρα). (Για μένα πάντα) μια χαρά τσουρέκι είναι (ειδικά το κάστανο) αν και αυτό που δε μου αρέσει τα τελευταία χρόνια είναι η τιμή του. Ότι σίγουρα υπάρχουν καλύτερα, δεν σημαίνει ότι είναι χάλια. (Το edit δεν πάει σε σένα billdanos, το γράφω με αφορμή το ποστ σου) Ακριβώς αυτό! Συμβαίνει επίσης πολύ με μαγαζιά, προορισμούς (όταν πήγαινα εγώ στο τάδε μαγαζί ή στη Μύκονο πχ), με παίχτες και γήπεδα, ακόμα και με τη ζωή την ίδια (τα παιδικά χρόνια κλπ). Μια απαξίωση χωρίς λόγο! Γενικά μιλάω κι εγώ, όχι συγκεκριμένα για τον Τερκενλή που μου αρέσει και πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα πρωί καθώς πήγαινα δουλειά πέρασα με το αμάξι απέξω απο ένα φούρνο και είδα στην βιτρίνα φρέσκα τσουρέκια χειροποίητα με σοκολάτα. Τα σαλάκια είχαν φτάσει στο πατάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα πρωί καθώς πήγαινα δουλειά πέρασα με το αμάξι απέξω απο ένα φούρνο και είδα στην βιτρίνα φρέσκα τσουρέκια χειροποίητα με σοκολάτα. Τα σαλάκια είχαν φτάσει στο πατάκι. δεν λες που δεν κολλησες σε κανεναν μπροστινο σου?χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις