Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζουμερά με μελάκι. Και με σοκολάτα απο πάνω δεν κακό. Υπογλώσσια τα πάω

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω άσε αν και ειμαι φαγωμένος τα λιγώνομαι. Άντε 3 εβδομάδες υπομονή ακομα. Αν δοκιμάσω κανένα στεγνο χωρίς πολύ μέλι το φτύνω. Αν δεν στάζει το μέλι στον οισοφάγο δεν είναι μελομακάρονο

Δημοσ.

πολυ καλα επισης τα γιαννιωτικα τα μπακλαφαδακια ειναι τρελα

O Γιαννιωτικος μπακλαβας παιδια ειναι φανταστικος,ειναι αμαρτια να παει κανεις σε αυτα τα μερη κ να μην δοκιμασει ή να παει προς Φαρσαλα κ να μην παρει χαλβα 

xalvas.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μιας που πιασατε του ταψιού, γαλακτομπουρεκο με καταϊφι μακράν καλύτερο από φύλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Γαλακτομπουρεκο με καταιφι δεν το ηξερα ..Απο ταψι αν πετυχω καλο εκμεκ δεν το αλλαζω με τιποτα κ μετα μπακλαβας εννοειτε με παγωτο διπλα για πουτανια .

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν υπάρχει γλυκό να κοντράρει τα σιροπιαστά! Και τα μελομακάρονα τα σωστά είναι χωρίς σοκολάτα! :P

• Like 5
Δημοσ.

Με την σοκολάτα βέβαια δεν "ξεραίνονται" :P

αμα εχουν 2 σταγονες σιροπι φυσικα και θα ξεραθουν. τα δικα μου ειναι λουσμενα στο σιροπι και τα κατω κατω κολυμπανε.

• Like 3
Δημοσ.

αμα εχουν 2 σταγονες σιροπι φυσικα και θα ξεραθουν. τα δικα μου ειναι λουσμενα στο σιροπι και τα κατω κατω κολυμπανε.

δεν μας βαζεις ομως φωτο να κολαστουμε...

Δημοσ.

Πω άσε αν και ειμαι φαγωμένος τα λιγώνομαι. Άντε 3 εβδομάδες υπομονή ακομα. Αν δοκιμάσω κανένα στεγνο χωρίς πολύ μέλι το φτύνω. Αν δεν στάζει το μέλι στον οισοφάγο δεν είναι μελομακάρονο

savoir vivre, οχι αστεια

Δημοσ.

Ε οχι παίζουμε. Αν θες όμως να βρίσεις στείλε πμ μην χαλάς τα νήματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...