Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ζουμερά με μελάκι. Και με σοκολάτα απο πάνω δεν κακό. Υπογλώσσια τα πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Με μπόλικο μέλι, ναι! Τα θέλω να λιώνουν τα άτιμα! αχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πω άσε αν και ειμαι φαγωμένος τα λιγώνομαι. Άντε 3 εβδομάδες υπομονή ακομα. Αν δοκιμάσω κανένα στεγνο χωρίς πολύ μέλι το φτύνω. Αν δεν στάζει το μέλι στον οισοφάγο δεν είναι μελομακάρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 και το καρυδι μετραει θελει πολυ μελι και οσο πρεπει καρυδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 πολυ καλα επισης τα γιαννιωτικα τα μπακλαφαδακια ειναι τρελα O Γιαννιωτικος μπακλαβας παιδια ειναι φανταστικος,ειναι αμαρτια να παει κανεις σε αυτα τα μερη κ να μην δοκιμασει ή να παει προς Φαρσαλα κ να μην παρει χαλβα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μιας που πιασατε του ταψιού, γαλακτομπουρεκο με καταϊφι μακράν καλύτερο από φύλλο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 γαλακτομπουρεκο με φυλλο καταιφι αντι για το κανονικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γαλακτομπουρεκο με καταιφι δεν το ηξερα ..Απο ταψι αν πετυχω καλο εκμεκ δεν το αλλαζω με τιποτα κ μετα μπακλαβας εννοειτε με παγωτο διπλα για πουτανια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γενικά δεν υπάρχει γλυκό να κοντράρει τα σιροπιαστά! Και τα μελομακάρονα τα σωστά είναι χωρίς σοκολάτα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Με την σοκολάτα βέβαια δεν "ξεραίνονται" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Με την σοκολάτα βέβαια δεν "ξεραίνονται" αμα εχουν 2 σταγονες σιροπι φυσικα και θα ξεραθουν. τα δικα μου ειναι λουσμενα στο σιροπι και τα κατω κατω κολυμπανε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Κόλασε μας και άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αμα εχουν 2 σταγονες σιροπι φυσικα και θα ξεραθουν. τα δικα μου ειναι λουσμενα στο σιροπι και τα κατω κατω κολυμπανε. δεν μας βαζεις ομως φωτο να κολαστουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaris_uk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πω άσε αν και ειμαι φαγωμένος τα λιγώνομαι. Άντε 3 εβδομάδες υπομονή ακομα. Αν δοκιμάσω κανένα στεγνο χωρίς πολύ μέλι το φτύνω. Αν δεν στάζει το μέλι στον οισοφάγο δεν είναι μελομακάρονο savoir vivre, οχι αστεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ε οχι παίζουμε. Αν θες όμως να βρίσεις στείλε πμ μην χαλάς τα νήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις