DDevil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Προτείνω σε όποιον αναφέρει υγιεινά φαγητά πίσσα και πούπουλα!! Πλακιζω, καλο το υγιεινό αλλα την βρωμιά την θέλει ο οργανισμός. Με μέτρο Πιστευω σχεδον ΟΛΑ τα φαγάδικα βάζουν δευτερης ποιοτητας υλικα στα φαγητα που μας σερβιρουν και αυτο διοτι ο ιδιοκτητης δεν ενδιαφέρεται για την υγεια σου αλλα με το μικροτερο δυνατο κοστος να βγάλει το μεγαλυτερο δυνατο κέρδος. Φοινικέλαια , παλιολάδια τηγανισμενα αρκετές φορές (θάνατος και καρκινος για τον οργανισμο) σερβιρονται καθημερινα και μαλιστα κάποια απο αυτα τα χρυσοπληρώνουμνε κιολας. Παλια μια κοπελα που δουλευε σε ενα τυροπιτάδικο μου ειχε πει πως το τυρι μέσα ειναι οτι χειροτερο ... για αυτο αρρωσταινει ο κοσμος. :/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αν εχετε ορεξη ριξτε μια ματια στα βιντεακια τους,ειναι οι βασιλιαδες της χολιστερινης!! Σταματηστε να τρωτε ρεβιθια !! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 τι ρεβυθια και φασολια ρεεεεεεε?????? δωστε μπεργκερς στο λαο λεμεεεεεε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι για τη λιγούρα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τα ποντικακια ηταν τα αγαπημενα μου!!! Σπανια τα βρισκω πλεον.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εδώ που είμαι όλα έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ναι πάστα ποντικάκι λατρεία <3 Σλουρρρρρπ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω εσείς τα κορίτσια φυλάτε πρόστυχες φωτό στο pc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ναι πάστα ποντικάκι λατρεία <3 Σλουρρρρρπ να σου βαλω παγιδες να μου τα δωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αναθεμα σας με τα ποντίκια, θελω να κατεβάσω μια τούρτα τώρα. Παντως ήταν νόστιμο το καταραμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης, μια απίστευτη λιγούρα για: και 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για τα δεύτερα θα περιμένεις μερικές μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επίσης, μια απίστευτη λιγούρα για: και πολυ καλα επισης τα γιαννιωτικα τα μπακλαφαδακια ειναι τρελα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για τα δεύτερα θα περιμένεις μερικές μέρες Σε όλα τα ζαχαροπλαστεία έχει ήδη μελομακάρονα woohooooooo Αλλά περιμένω πρώτα να φτιάξει η γιαγιά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό εννοούσα κι εγώ. Μιλάμε για home made Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις