deesnider Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ...with boiled potatoes... ...βραστές πατάτες, ρε κανίβαλε;;; Η οριακά αποδεκτή πατάτα, είναι η τηγανισμένη σε λίπος αγριογούρουνου... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 ...βραστές πατάτες, ρε κανίβαλε;;; Η οριακά αποδεκτή πατάτα, είναι η τηγανισμένη σε λίπος αγριογούρουνου... Με ΜΕΛΙ; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Απο simply burgers τι να πάρω ρε παιδιά ? τι αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έπαιρνα cowboy φανατικά. Μέχρι που... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Anti-fitness fail by me σημερα.. Ειδα μαρμελαδα και μελι, ειπα να κανω καμια βαφλα να φαω το βραδυ και αυριο για πρωινο.Μπερδευτηκα ομως και αντι για baking powder εβαλα baking soda.Οι βαφλες μου ειναι για φριζμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Anti-fitness fail by me σημερα.. Ειδα μαρμελαδα και μελι, ειπα να κανω καμια βαφλα να φαω το βραδυ και αυριο για πρωινο.Μπερδευτηκα ομως και αντι για baking powder εβαλα baking soda.Οι βαφλες μου ειναι για φριζμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 My thoughts exactly. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Hahahahaha! Τα σπάει το νήμα! Πριν λιγο ανακαλυψα το fitness και τώρα το anti fitness! Μου φαίνεται εδω θα μείνω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paoad Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω θα ήταν καλή ιδέα αν οργανώναμε μια anti-fitness έξοδο (για να δούμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Προτείνω μια μαζική έξοδος μάσας. Να πρηστούμε απο το φαγητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Hahahahaha! Τα σπάει το νήμα! Πριν λιγο ανακαλυψα το fitness και τώρα το anti fitness! Μου φαίνεται εδω θα μείνω! Its too late for us, save yourself 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 τι θα φάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Hahaha Pa0ki σωραιος! Stavi οτι βρουμε θα φάμε. Οτι βρωμια και λίγδα υπάρχει. Εχω βάλει στο μάτι εδω και καιρο ένα γλυκό από ένα ζαχαροπλαστείο αλλα ακομα κωλωνω. Μου φαίνεται αύριο θα το τιμήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εμένα μ'αρέσουν τα hot dog και η Lacta και οι διαφημίσεις της λακτα μ'αρέσουν ετυχε να δω μια σήμερα και συγκινήθηκα, να πάρει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 εμένα μ'αρέσουν τα hot dog και η Lacta και οι διαφημίσεις της λακτα μ'αρέσουν ετυχε να δω μια σήμερα και συγκινήθηκα, να πάρει! Άσε τις σοκολάτες, δεν θα κατέβεις νούμερο στο τζιν έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις