Anorymous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 σαν του Αnorymous είναι λιγα λογια για τα δακτυλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Pulled pork burger with chicken caesars and ff potatoes.... Not bad at all.... (ειδικα το burgeraki, λουκουμι ηταν....) tip: η πρασινη sauce, guacamole ειναι..... δεν ξερασε καποιος μεσα στο πιατακι.... Ε, να μην φαω και ενα dessert ? Kit-Kat ice-cream with vanilla and chocolate syrup. (ειχε κομματακια kit-kat inside) Και φυσικα, γιατι ενα γλυκο, ισον κανενα....... one more round please...... Waffle with vanilla ice cream and maple syrup..... hint: Μονο το ενα κομματι εφαγα, το αλλο μας το τσακωσε ενας Chinaman συναδελφος, και ενθουσιαστηκε.... (μαλλον ετρωγε πρωτη φορα στην ζωη του... ) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το "μέσα" burger ήταν το δικό μου 2η photo, ένα από τα καλύτερα χοιρινά πιάτα (Ψαρονέφρι με σως καραμέλας και παπαρουνόσπορο)3η & 4η photos, brownies με καραμελωμένα φουντούκια, σάλτσα butterscotch & στεφάνι καραμέλας. (συγνώμη για τα ψίχουλα, αλλά προλάβανε να τσιμπήσουν πριν βγάλω τις photos ) ΥΓ. το 3ο πιάτο είναι δικιά μου δημιουργία hehe Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2015 από FireKiller 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 μας τον δώσατε ασάλιωτο κι οι 2 βραδιάτικα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητέ Unabomber το μπεργκεροειδές κ τα συναφή που το γεύτηκες ? Την ίδια ερώτηση έχω για σένα πολυαγαπημένε FireKiller για το ψαρονέφρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FireKiller Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητέ Unabomber το μπεργκεροειδές κ τα συναφή που το γεύτηκες ? Την ίδια ερώτηση έχω για σένα πολυαγαπημένε FireKiller για το ψαρονέφρι Το ψαρονέφρι το είχα φάει πέρσι στο Πιάτο στην Χαλκίδα, απλά τώρα θυμήθηκα την photo κι την ανέβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το ψαρονέφρι το είχα φάει πέρσι στο Πιάτο στην Χαλκίδα, απλά τώρα θυμήθηκα την photo κι την ανέβασα. Θέλω να κλάψω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ουναμπόμπερ , το τραβηγμένο γουρούνι τι είναι ; (ακα Pulled pork) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Αγαπητέ Unabomber το μπεργκεροειδές κ τα συναφή που το γεύτηκες ? Την ίδια ερώτηση έχω για σένα πολυαγαπημένε FireKiller για το ψαρονέφρι Starflight , Starnight , καπως ετσι λεγοταν το μαγαζι, ουτε που το θυμαμαι... (ψιλοκαινουργιο ειναι, και ειπαμε να το δοκιμασουμε.) Στο west village κοντα, Μanhattan, NY. Ουναμπόμπερ , το τραβηγμένο γουρούνι τι είναι ; (ακα Pulled pork) http://www.theguardian.com/lifeandstyle/wordofmouth/2013/jan/31/how-to-cook-perfect-pulled-pork Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μου κάνατε κ οι 2 την καρδιά μου περιβόλι...είχα μια ελπίδα να είναι εις την Αθήνα αυτα αλλά...μαχαίρι στην καρδιά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Σορυ αλλά οσο νοστιμο και αν ειναι μου θυμιζει λιγο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ε οχι... το χρωμα του φυστικοβουτυρου φταιει ή το παγωτο μπανανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Βλέπεις τις φώτο του unabomber και σε πιάνει λιγούρα να θες να φας μπέργκερ .Μετά θυμάσαι πως ζεις επαρχία και δεν βρίσκεις κανένα μαγαζί με μπεργκερ /first world problems Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις