Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Συνεβη πολυ κοντα στο Kozi's, το οποιο δεν ηξερα και μολις εμαθα. Την επομενη φορα που θα ειμαι προς τα εκει θα δοκιμαστει! αυτο ειναι σε ενα μαγαζι απεναντι απο τη Δωδωνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 αυτο ειναι σε ενα μαγαζι απεναντι απο τη Δωδωνη? Οχι, homemade ειναι. ΦαΙνεται και απο το μεγεθος του μπιφτεκιου που δυστυχως δεν ξεχειλιζει απο το ψωμακι Ποτε μην στειλεις κοπελα να σου παρει κιμα "για να φτιαξουμε 4-5 μπεργκερ". Εμενα γυρισε με μισο κιλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Να συνεισφερω και εγω Sent from my iPhone using Insomnia 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Για οποιον ειναι θεσσαλονικη παιδια αξιζει να πατε απο το BackBone στον Ευοσμο....ειναι ΜΑΚΡΑΝ οτι καλυτερο υπαρχει για burger στην Θεσσαλονικη αλλα δεν ειναι στο κεντρο. Εγω παιρνω το λεγομενο "κτηνος" μπεργκερ που το ζυγισαμε και ειναι περιπου 430 γραμμαρια! ΜΙΛΑΜΕ απιστευτη ποσοτητα και απο τιμη 4 ευρω. Δεν εχω φωτογραφιες αλλα αν μπητε στο https://www.facebook.com/BackBone.GrillHouse?fref=ts θα δειτε...Τιποτα καλυτερο απο 2 κτηνη και ενα λιτρο κοκα-κολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλο και φθηνο το κτηνος αλλά όχι και το καλύτερο μπεργκερ. Ενα μετριο μπεργερ ειναι, τεραστιο σε καλή τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amlet Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλο και φθηνο το κτηνος αλλά όχι και το καλύτερο μπεργκερ. Ενα μετριο μπεργερ ειναι, τεραστιο σε καλή τιμη. Εχεις φαει κατι καλυτερο στην Θεσσαλονικη? Γιατι εμεις που εχουμε γυρισει ολα τα μπεργκεραδικα ολα ειναι μετρια μεχρι χαλια. Και μετριο δεν το λες γιατι ειναι το μοναδικο που κανει χειροποιητο μπιφτεκι με ντοπιο κρεας. Εχεις δοκιμασει ή απλα το λες για να το λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και που λέτε, σήμερα είχε γενέθλια το ξαδερφάκι μου Και κάτι για το σπίτι 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και που λέτε, σήμερα είχε γενέθλια το ξαδερφάκι μου Και κάτι για το σπίτι Τι έκανες στα παιδάκια ρε pedobear? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τι έκανες στα παιδάκια ρε pedobear milfhunter? Τίποτα, έφυγα γρήγορα μη χάσω το πουλί που μας έριξε ο βάζελος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Να συνεισφερω και εγω : Sent from my iPhone using Insomnia Θέλεις να μας πεις και από που??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τίποτα, έφυγα γρήγορα μη χάσω το πουλί που μας έριξε ο βάζελος Dude δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Παίξανε καλά μιλφς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Dude δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Παίξανε καλά μιλφς? Αρκετά, γιατί είχε και άλλο παιδάκι γενέθλια(παιδότοπος φάση) Μόνο οφθαλμόλουτρο βέβαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Θέλεις να μας πεις και από που??? Απο το home burger πρωην burgering house 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καμία φορά οι γυναίκες αντί να σου πουν να βγείτε η να ζητήσουν το τηλέφωνο σου, φέρνουν στο μαγαζί τζιμπραγκαλα για μασαμπουκες. Πως εγώ τώρα να μη σπάσω την διατροφή μου; Αμαρτία δεν είναι; [ATTACH]1012075[/ATTACH] 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το like γιατι εισαι true και οχι φλωρος και σκουπίζεσαι με κωλοχαρτο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις