Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε φορά που φωτογραφίζεται μια τέτοια μακαρονάδα μια καρμπονάρα πεθαίνει. Διαδώστε και τα σχετικά. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ειπαν παμε να φαμε τιποτα ελαφρυ.... ε πηγα και γω.....

123_zpsxomxurd0.jpg

Ομως, τι να κανει αυτο σε μενα.... τους παρατησα για λιγο, και πηγα για 

foooodddd_zpst4ugr6nt.jpg

Στο τελος που ξαναβρεθηκαμε πηραμε ολοι απο ενα κομματι.....   :-D

yummyrrrr_zpsj5gf3tjq.jpg

• Like 14
Δημοσ.

Γιουναμπόμπερ, αν είσαι κάτω από 120 κιλά θα αυτοκτονήσω ε.

απο ενα προηγουμενο post ,που παλι μου εκαναν την ιδια ερωτηση.... :)

Calm down boyz n girlz….. :P

Στα 70-72 ειμαι συνηθως….

το max μου ειναι 76 και αυτο οταν ειχα ενα ατυχημα και ειχα κατσει αρκετο καιρο σπιτι, χωρις ασκηση χωρις τιποτα…. μονο μαμ και υπνο…  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μας είπες ύψος.... Μπορεί να είσαι 1,45.... :-D  

Επίσης πόσο γαμάτη η πίκλα αυτή... Όταν ήμουν μικρός πάντα ζητούσα να την βγάζουν από τα μπέργερ αλλά τώρα μου αρέσει τρελά...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μας είπες ύψος.... Μπορεί να είσαι 1,45.... :-D  

Επίσης πόσο γαμάτη η πίκλα αυτή... Όταν ήμουν μικρός πάντα ζητούσα να την βγάζουν από τα μπέργερ αλλά τώρα μου αρέσει τρελά...

Dwarf_793dbf_509326.gif

:P

περιπου 173-175 (πανε και αρκετα χρονια που εκανα μετρηση, λες να μαζευω σιγα σιγα... :P

Δημοσ.

Μάααστα, μάααστα. Οκ, κάπου τόσο είμαι κι εγώ συνήθως, προχθές βέβαια στο φαρμακείο με έδειξε 95, αλλά φορούσα τις χοντρές τις κάλτσες, γι αυτό.

α, μην κάνεις τον κόπο να απαντήσεις, σε έβαλα στην λίστα αγνόησης, σιχτίρ.

• Like 6
Δημοσ.

Λίγο, όχι πολύ.

Σε λίγο που θα κοιμηθούν τα μικρά θα βάλω φωτογραφία μια γαβάθα ζεστά ποπκόρν και κάτι ωραία Konig Ludwig μπυρόνια που πήρα το πρωί από το Τερψιλαρίγγιον, να ζηλέψετε.

• Like 2
Δημοσ.

P1090728_resize_zpsrjx9gxeh.jpg

αυτά λοιπόν ήταν μια γαβάθα ζεστά ποπκόρν και κάτι ωραία Konig Ludwig μπυρόνια που πήρα το πρωί από το Τερψιλαρίγγιον, να ζηλέψετε. Όπως βλέπετε, διασκεδάζω το σαββατόβραδό μου, λείπει και η γνιέκαμ εκδρομή στην Αρχίδα, ώπα σόρρυ, στην Οχρίδα, και περνάω σούπερ.

• Like 3
Δημοσ.

είναι σφάλμα της προοπτικής, είναι οφθαλμαπάτη. Τα δάχτυλά μου είναι μακρυά και λεπτά σαν δάχτυλα πιανίστα. Σαν λουκάνικα Νυρεμβέργης, για να μείνουμε ιντόπικ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...