theoritikos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Πανάθεμα σας! μου ανοίξατε την όρεξη με ολα αυτά τα γλυκά!!!!
bosei Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 λενε αξιοπρεπέστατο ! επισης λενε εχει παρα πολυ μεγάλη ποικιλία και οχι μονο δυο πιατα ! επίσης πινεις οσο γουστάρεις συν την μουσική ! για παρειτσα , οικονομικά τπτ φοιτητές κτλ νομιζω λεει .. Maus, είχα πάει εκεί πριν από κανά μήνα. Πολύ εύκολα μπαίνει στις χειρότερες εμπειρίες σε σχέση με φαγητό. Service απαράδεκτο, κάτι σερβιτότοι, κάγκουρες που φέρνανε τα πιάτα χορεύοντας ανάλογα το τι μουσική έπαιζε. Επίσης ειδικά ένας μίλαγε λες και μας ήξερε από το δημοτικό, μόνο φάπες δεν παίζαμε δηλαδή. Από φαγητό, τα περισσότερα χάλια κι εκεί. Μερικά φαγητά ήρθαν κιόλας όταν φεύγαμε (μετά από 2 ώρες) μετά από συνεχείς υπενθιμίσεις. Κορυφή ήταν όταν είχαμε παραγγείλει κάτι και μας φέρνει κάτι άλλο, του το λέμε και μας λέει έλα μωρέ το ίδιο είναι, τσάμπα είναι έτσι κι αλλιώς. Μπορεί να έχουν βελτιωθεί τώρα, δεν ξέρω, αλλά εγώ δεν ξαναπατάω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 μπος δεν εχω παει κ δεν ξέρω , κατι φιλοι μου ειπαν περάσαν καλα και έφαγαν του σκασμου, μπορει να εχεις δικιο ! eva αν εισαι η απέναντι που στελνει μηνύματα σε συμπαθώ ακόμη περισσότερο τώρα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 πολυ 9gag εσυ απο πανω 1
Unabomber Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ^ Τα βγαζει στο feed, τι να κανω.... On topic...... Τιμιο ηταν μπορω να πω..... old time classic... αυτο ειχε την τιμη να φαγωθει, 2 φορες.... 3
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έπεσα για ύπνο και 5 λεπτά μετά με έπιασε μια λιγούρα και σηκώθηκα Έφαγα 2 φέτες με βούτυρο, ταχίνι-κακάο, δημητριακά και φουντούκια φέτα #2, η στρώση δεν φαίνεται αλλά είναι διπλή μια μπανάνα, 3 μπισκότα και ήπια και μισό λίτρο γάλα Το βραδινό μου ήταν τοστάκι + μπανάνα + ένα κομμάτι κανταΐφι Δε μπορώ να ξαπλώσω τώρα 1
thant Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δε μπορώ να ξαπλώσω τώρα Είσαι καλά? πρέπει να σε πείραξαν τα φουντούκια..
Valerie_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Έπεσα για ύπνο και 5 λεπτά μετά με έπιασε μια λιγούρα και σηκώθηκα Έφαγα 2 φέτες με βούτυρο, ταχίνι-κακάο, δημητριακά και φουντούκια φέτα #2, η στρώση δεν φαίνεται αλλά είναι διπλή μια μπανάνα, 3 μπισκότα και ήπια και μισό λίτρο γάλα Το βραδινό μου ήταν τοστάκι + μπανάνα + ένα κομμάτι κανταΐφι Δε μπορώ να ξαπλώσω τώρα Περίοδο περιμένεις ρε άνθρωπε 4
Pa0ki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Είσαι καλά? πρέπει να σε πείραξαν τα φουντούκια.. Όλα καλά, όλα ανθηρά! Περίοδο περιμένεις ρε άνθρωπε Όχι ρε γμτ, ήθελα να κάνω sex αύριο 1
saxos55 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Όχι ρε γμτ, ήθελα να κάνω sex αύριο Και για να κάνεις sex αύριο πρέπει να σε πάει αίμα σήμερα;
billsnake21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Και για να κάνεις sex αύριο πρέπει να σε πάει αίμα σήμερα; Εεεε για φαντάσου να έτρωγε έτσι κ να τον πήγαινε αίμα αύριο...Κακό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις