discoboyminimal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 πολλα λετε ..λιγα δειχνετε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 E ρε νένυ που σας χρειάζεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αυτή τρώει σοκολάτα. Και μετα τα απειρα Candy buckets που κατεβασα χθες….. γυριζω σπιτι, και τι να δω ????? Με περιμενε υπομονετικα στο ψυγειο……. Να το παντρευτείς αυτό το ψυγείο. Μιλάει στην ψυχή... όλων μας. Τι εταιρείας είναι; Το δικό μου, το πουστίκο, ποτέ δε μου χει κάνει κάτι τέτοιο! Ένα λαμπάκι ανάβει όταν το ανοίγω κι αυτό είναι όλο... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και το δικο μου μονο για φωτιστικο κανει.Ειναι και αδειο συνεχεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αυτή τρώει σοκολάτα. Έτερον εκάτερον αδερφέ. Τι εταιρείας είναι; Το δικό μου, το πουστίκο, ποτέ δε μου χει κάνει κάτι τέτοιο! Της ίδιας εταιρείας έχουμε whodati και το δικό μου το τιμημένο ντιπ κουλό είναι.. αν αυτό απαλύνει τον πόνο σου... Και το δικο μου μονο για φωτιστικο κανει.Ειναι και αδειο συνεχεια. Tι έγινε όλοι το ίδιο έχουμε; Aνναμπόμπα δώσε ίνφο πλιζ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 αυτή τρώει σοκολάτα. Να το παντρευτείς αυτό το ψυγείο. Μιλάει στην ψυχή... όλων μας. Τι εταιρείας είναι; Το δικό μου, το πουστίκο, ποτέ δε μου χει κάνει κάτι τέτοιο! Ένα λαμπάκι ανάβει όταν το ανοίγω κι αυτό είναι όλο... Aνναμπόμπα δώσε ίνφο πλιζ Ε, με τοσα γλυκα που αποθηκευονται στα εσωψυχα του, εμαθε τις συνταγες και ειπε να μου κανει και αυτο μια surprise, ετσι για το Halloween….. ps: Mε εντυπωσιασε η κινηση του, το ομολογω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Άξιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ε ναι ρε φίλε. Η άλλη κάνει μία πίπα ή δίνει λίγο οπίσθιο και νομίζει πως μπορεί να σύρει τον παπά από τους όρχεις. Το ψυγείο του γιουναμποεμπαρ αδικείται κατάφορα. Σε λίγο, θα μαθουμε πως το εργόχειρο στην κορυφή του, το έχει πλέξει μόνο του... να δω μετά από αυτό, τι θα πουν οι ανεπρόκοπες..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τιραμισου; τιραμισέ. Πας κι εσύ, χάλασες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 τιραμισέ. Πας κι εσύ, χάλασες... Δε το σωζεις. Η πολυ παρέα με τον Λουσι σε επηρέασε. Ενω εγώ, την κρατάω τρου την φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα Πατάτα, Juicy Grill υποθέτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δε το σωζεις. Η πολυ παρέα με τον Λουσι σε επηρέασε. Ενω εγώ, την κρατάω τρου την φάση. χαααχα, σου έχω πει την φάση με τον Λούσι στην Λαδόκολλα στο Κορδελιό, εκεί κάτω που είναι, κοντά στον Μαρινόπουλο στην Μοναστηρίου; Μόλις έχει σκάσει από Αθήνα, τον έχω τσιμπήσει από το αεροδρόμιο και πάμε εκεί να φάμε. Παραγγέλνουμε διάφορα κρεατικά, παντσέτες, λουκάνικα, μπριζολάκια, καναδυό ακόμα δεν θυμάμαι τι, οπότε είμαστε σε φάση "φτάνουν αυτά, ε; ", λέω "λες να πάρουμε και 5-6 σουβλάκια;", με κοιτάει αμήχανα μερικά δευτερόλεπτα, σε στυλ "5 μερίδες κρέας 2 άτομα, να πάρουμε και 5-6 σουβλάκια;" οπότε συνειδητοποιεί πού βρίσκεται και γελάει, "στο διάολο μαλάκα, ψάρωσα, πάρε και σουβλάκια" :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δε το σώζεις. Η πολυ παρέα με τον Λουσι σε επηρέασε. ΤιραμιΛού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις