Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εσείς εδω που είστε καλοφαγάδες να πάτε εδω

https://www.e-table.gr/restaurant/agioneri-mpoyrnazi

σκας στο φαι και στο ποτό πίνεις και τρως όσο θέλεις με 13 ευρω το άτομο ! 

''Απεριόριστο φαγητό και ποτό με 13 ευρώ ανά άτομο από Τρίτη έως και Σάββατο.''

5f0f126856c4e72d24a0b3b6b613490c.jpg

οχι οτι ειναι λιγα τα 13 βέβαια , αλλα αν πας πεινασμένος - νηστικός για κανα δυο μέρες και το ξετινάξεις , νομίζω λέει   :)

Και για αποφυγή παραξηγησεων... Δεν εχω καμια σχέση με το μαγαζι... Δεν τρώω δωρεάν εκει ουτε πηγαίνω κόσμο !

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηγα στο μπαρ μπεε κιου στον πειραια, αυτο που χαζευα στο φβ και μου ετρεχαν τα σαλια..

Λοιπον το μαγαζι ακομα και μετα την επεκταση παραμενει μικρο. Εμεις πηγαμε καθημερινη (τεταρτη αν θυμαμαι καλα) βραδυ και περιμεναμε 4 παρεες. Φανταστειτε πσκ δε θα ναι να περνας ουτε απ εξω

Παρα τον κοσμο το σερβις ηταν πολυ πολυ καλο και γρηγορο.

Στο διαταυτα τωρα... εχει μπεργκερ που εγω δε μπορω να φαω σε καμια περιπτωση (τυπου με μπιφτεκι και σνιτσελ μαζι ) , πιο απλα αλλα και πιατα χωρις ψωμι μεριδες.

Οι μεριδες συνοδευονται απο ΠΟΛΛΕΣ πατατες.

Το μπιφτεκι του ΔΕ μας τρελανε. Ηταν το κλασσικο οχι black angus το οποιο υπαρχει σε περιορισμενα πιατα.

Επισης το δικο μου πιατο ειχε σαλτσα απο μπλε τυρι που επισης δε μου αρεσε γιατι η γευση του τυριου ηταν πολυ "αχνή"

Αυτο που μας ξετρελανε ηταν ενα ορεκτικο. Κιμας μαγειρεμενος με σαλτσα και μυρωδικα , καραμελωμενα κρεμμυδια, τριμμενη φετα κ αυγο μάτι. Πωωωω κολαση και λιγα λεω!!

Εννοειται οτι θα ξαναπαμε εχουμε πολλα να δοκημασουμε ακομα, αλλα εγω και μπερκερ να μην επαιρνα και να παιρνα αυτο το πιατο για κυριως ευχαριστημενη θα μουν! Κ μια μεριδα πατατες απο διπλα...

Α να πω οτι οι τιμες του συμβαδιζουν με τις ποσοτητες και την ποιοτητα, θα το συνιστουσα

εσείς εδω που είστε καλοφαγάδες να πάτε εδω

https://www.e-table.gr/restaurant/agioneri-mpoyrnazi

σκας στο φαι και στο ποτό πίνεις και τρως όσο θέλεις με 13 ευρω το άτομο ! 

''Απεριόριστο φαγητό και ποτό με 13 ευρώ ανά άτομο από Τρίτη έως και Σάββατο.''

5f0f126856c4e72d24a0b3b6b613490c.jpg

οχι οτι ειναι λιγα τα 13 βέβαια , αλλα αν πας πεινασμένος - νηστικός για κανα δυο μέρες και το ξετινάξεις , νομίζω λέει   :)

Και για αποφυγή παραξηγησεων... Δεν εχω καμια σχέση με το μαγαζι... Δεν τρώω δωρεάν εκει ουτε πηγαίνω κόσμο !

Αν μιλάμε για αξιοπρεπές φαγητό τουλάχιστον δεν είναι πολλά τα 13€. Τόσο έχει μια μερίδα σε άλλες ταβέρνες! 

• Like 1

λενε αξιοπρεπέστατο ! επισης λενε εχει παρα πολυ μεγάλη ποικιλία και οχι μονο δυο πιατα ! 

επίσης πινεις οσο γουστάρεις συν την μουσική !

για παρειτσα , οικονομικά  τπτ φοιτητές κτλ νομιζω λεει ..

• Like 1

παρτο και πετα το σπεκτ τι μαλακιες ειναι αυτες που τρωνε.Γιαυτο ερχονται εδω και τους πεφτουν τα σαλια.Αντι φουντ ειναι αυτο οχι αντι φιτνες

• Like 3

Και μετα τα απειρα Candy buckets που κατεβασα χθες….. γυριζω σπιτι, και τι να δω ?????

Με περιμενε υπομονετικα στο ψυγειο……. :P  :-D

20151101_013310-01_zpsdiqtlylr.jpeg

• Like 4

Φαγώθηκε εν ριπή οφθαλμού ---> sorry,no foto

Σήμερα είχε χοιρινό ( λες και θα μπορούσε να είναι από άλλο ζώο ξερωγώ ) κότσι με δαμάσκηνα,μέλι (κλπ) και ψημένες μαζί baby πατάτες.

Για γλυκό, πορτοκα(υ)λόπιτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...