Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπόν, προχθές έφαγα το χειρότερο τζανκ φουντ που έχω φάει στην ζωή μου, και έχω φάει πολύ τζανκ φουντ ε. Την απόλυτη σαβούρα, το έμφραγμα χειροπιαστό, την χοληστερόλη ζωντανή να σπαρταράει:

ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ.

Δυστυχώς δεν με έκοψε να βγάλω καμιά φωτό εκείνη την ώρα, πού να με κόψει, είχα πάθει τέτοιο σοκ που έκαμα τρεις μέρες να συνέλθω. Γιαπ, ήταν ένα κανονικό καλτσόνε με τα τυριά και τα ΚΑΣΕΡΙΑ και τα ΣΑΛΑΜΙΑ του και τις σάλτσες του και όλα, το οποίο το σκίσανε στο πλάι σαν ψωμάκι για ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ  και το μπουκώσανε με τηγανιτές πατάτες και Ουγγαρέζα. Γιεα! Στον Βόλο, σε ένα μαγαζί που λέγεται Rainbow και πουλάει πίτσες και χαμπουργκερ και τέτοια. Έφαγα λιγότερο από ένα, δηλαδή πήρα ένα και το δαγκώνανε και τα κορίτσια μου, ασπούμε ότι έφαγα περίπου 3/4, και ΓΟΝΑΤΙΣΑ, το στομάχι μου ακόμα να συνέλθει, και μπορώ να περηφανευτώ ότι έχω στομάχι μπετονιέρα ε, όχι μαλακίες.

Για το πεϊνιρλί την παταούγκα την περίφημη μιλάς έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παταούγκα το λένε; Δεν ξέρω.

Εδω γονατισε το Λεφτερ, τι εμπειρία μας λες; :P BTW Λεφτερ, χαλασες! Εγω το εφαγα 12 το βραδυ αφου στις 6-7 ειχα τσακισει μπριζόλες στο Πήλιο και μετα οδήγησα ως τη θεσσαλονικη. 

άσε ρε φίλε, ήτα μεγάλη λέμε. Είχα διαβάσει για αυτήν την μαλακία στον Ταβερνοχώρο και είπα να δοκιμάσω, για την εμπειρία, ξέρεις. Οπότε πήραμε δύο, ίσα για να τσιμπήσουμε, και να πάμε πιο ύστερα να φάμε τίποτα πιο τρου, κάνα γυρόνι δηλαδή. Τρώει το ένα η γνιέκαμ με τον γιόμ από μισό, τρώω εγώ το άλλο μαζί με τα κορίτσια που αρπάξαν από καναδυό δαγκωνιές. Ομολογώ ότι ήταν σιχαμερά υπέροχο και υπέροχα σιχαμερό ταυτόχρονα. Έκατσε σαν τούβλο όμως. Να φανταστείς, κάνα μισάωρο αργότερα πήγαμε σε ένα γυράδικο ακριβώς απέναντι (piazza kalamaki το λέγανε, αλλά το άλλο που ήταν παραδίπλα ήταν ακόμα χειρότερο οπότε κάτσαμε σ' αυτό), έφαγα ένα σουβλάκι με γύρο και απ'όλα (έβαλε και μια γενναία δόση τζατζίκι μέσα, δεν τον πρόλαβα, αλλά οκ ήτανε) και στα καπάκια ένα σουβλάκι με παντσέτα και απ'όλα (εδώ τον πρόλαβα και δεν τον άφησα να βάλει τζατζίκι, παραδέχτηκε όμως ότι αν δεν τον προλάβαινα θα έβαζε ο άθλιος), πλας δυο μπυρόνια, και ακόμα στο στομάχι μου ένιωθα εκείνη την μαλακία να κουνιέται.Ρευόμουν κι ανέβαινε το καλτσόνε, τέτοιο πράγμα.

Πάντως, μαλακίες λένε οι χαμουτζήδες ότι ελλάδα είναι μέχρι την Λαμία. Και ο Βόλος ελλάδα είναι.

• Like 3

τι, δεν τα λένε έτσι; Πώς τα λένε; Μη με πεις ότι τα λένε "σάντουιτς";;; :) Μόνο με καλαμάκι στέκει το σουβλάκι;;;

Δεν είμαι πόντιος φίλε. Πήρα πόντια γυναίκα όμως και καταποντίστηκα... :)

σουβλάκι με γύρο και απ'όλα... σουβλάκι με παντσέτα και απ'όλα...

Απο την αντιμετώπιση του ΟΧΙ του δημοψιφήσματος σαν ΝΑΙ εχω να νιωσω τοσο προδομένος.

• Like 5

1) Σουβλάκι με γύρο=πίτα με γύρο [χοιρινό ή κοτόπουλο]

2) Σουβλάκι με καλαμάκι=πίτα με καλαμάκι [χοιρινό ή κοτόπουλο]

3) Καλαμάκι=σκέτο, όχι μέσα σε πίτα

:devil: B) :cool: B) :cool: B) :cool: B) :cool:

Σημασία δεν έχει πώς τα ονομάζουμε αλλά νά'ναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ το αποτέλεσμα \m/

• Like 2

Άντε πίσω στου νιουγιόρκ και στου λόντον εσύ!!!!!

<3 love καλαμάκι με μπόλικο λεμονάκι και καμιά κατοστάρα πιτούλες από δίπλα με μπόλικο λεμόνι κι αυτές.

• Like 1

Σας εχω πει την ιστορία που ημουν στην Αθηνα; Παω λοιπον πχιο εμπειρος και πχιο εξοικειωμένος πλεον να φαω σε ενα καλαμακατζίδικο. Λεω να μην παρω παλι ολα σε πιτα και του λεω του αφεντικου, ένα καλαμάκι σε πίτα από όλα και ένα σε ψωμάκι.. Και ο αθεόφοβος μου δινει ενα σουβλάκι σε πίτα και μετά ένα σουβλάκι ξυλάκι πάνω σε μια φέτα ψωμί!!!

Εφυγα ηττημένος με σκυμμένο το κεφάλι..

@ λεφτερ αν δεν ντρέπεσαι θα μπορουσες να ζητήσεις και ενα καλαμάκι τυλιχτο.. 

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...