Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το πουλάνε αυτό το γάλα και πόσο έχει;

Σε βιολογικάδικα και σε κάποια σούπερ μάρκετ (ο βασιλόπουλος νομίζω έχει). Γύρω στα 4€ κάνει...

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα σας μαλώςω. Τη λάθος πλευρά του γάλατος δείχνετε! Δεν μπορούμε να δούμε τα ποσοστά ημερησίας κατανάλωσης ασβεστίου για ισορροπημένη διατροφή που θα έχουμε, αν πιούμε ενα ποτήρι.

• Like 2
Δημοσ.

λοιπόν, προχθές έφαγα το χειρότερο τζανκ φουντ που έχω φάει στην ζωή μου, και έχω φάει πολύ τζανκ φουντ ε. Την απόλυτη σαβούρα, το έμφραγμα χειροπιαστό, την χοληστερόλη ζωντανή να σπαρταράει:

ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ.

Δυστυχώς δεν με έκοψε να βγάλω καμιά φωτό εκείνη την ώρα, πού να με κόψει, είχα πάθει τέτοιο σοκ που έκαμα τρεις μέρες να συνέλθω. Γιαπ, ήταν ένα κανονικό καλτσόνε με τα τυριά και τα ΚΑΣΕΡΙΑ και τα ΣΑΛΑΜΙΑ του και τις σάλτσες του και όλα, το οποίο το σκίσανε στο πλάι σαν ψωμάκι για ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ  και το μπουκώσανε με τηγανιτές πατάτες και Ουγγαρέζα. Γιεα! Στον Βόλο, σε ένα μαγαζί που λέγεται Rainbow και πουλάει πίτσες και χαμπουργκερ και τέτοια. Έφαγα λιγότερο από ένα, δηλαδή πήρα ένα και το δαγκώνανε και τα κορίτσια μου, ασπούμε ότι έφαγα περίπου 3/4, και ΓΟΝΑΤΙΣΑ, το στομάχι μου ακόμα να συνέλθει, και μπορώ να περηφανευτώ ότι έχω στομάχι μπετονιέρα ε, όχι μαλακίες.

• Like 5
Δημοσ.

λοιπόν, προχθές έφαγα το χειρότερο τζανκ φουντ που έχω φάει στην ζωή μου, και έχω φάει πολύ τζανκ φουντ ε. Την απόλυτη σαβούρα, το έμφραγμα χειροπιαστό, την χοληστερόλη ζωντανή να σπαρταράει:

ΚΑΛΤΣΟΝΕ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΕΖΑ.

Δυστυχώς δεν με έκοψε να βγάλω καμιά φωτό εκείνη την ώρα, πού να με κόψει, είχα πάθει τέτοιο σοκ που έκαμα τρεις μέρες να συνέλθω. Γιαπ, ήταν ένα κανονικό καλτσόνε με τα τυριά και τα ΚΑΣΕΡΙΑ και τα ΣΑΛΑΜΙΑ του και τις σάλτσες του και όλα, το οποίο το σκίσανε στο πλάι σαν ψωμάκι για ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ  και το μπουκώσανε με τηγανιτές πατάτες και Ουγγαρέζα. Γιεα! Στον Βόλο, σε ένα μαγαζί που λέγεται Rainbow και πουλάει πίτσες και χαμπουργκερ και τέτοια. Έφαγα λιγότερο από ένα, δηλαδή πήρα ένα και το δαγκώνανε και τα κορίτσια μου, ασπούμε ότι έφαγα περίπου 3/4, και ΓΟΝΑΤΙΣΑ, το στομάχι μου ακόμα να συνέλθει, και μπορώ να περηφανευτώ ότι έχω στομάχι μπετονιέρα ε, όχι μαλακίες.

Ελα ρε, περσι εφαγα εκει πεινερλι με πατατες, αλοιφες :mrgreen: κλπ. Πήγαμε εκει γιατι ειχε πεσει τρελη διαφήμιση απο εκπομπες μαγειρικης κλπ ως το κατι διαφορετικο, προχειρο φαγητο που αν παει κανεις στο βολο δεν πρεπει να χασει. Ηταν απλα ΑΘΛΙΟ! Οτι πήραμε απο εκει ηταν ΑΘΛΙΟ, δεν ξερω γιατι ειχε τοσο κοσμο.

Δημοσ.

Εδω γονατισε το Λεφτερ, τι εμπειρία μας λες; :P BTW Λεφτερ, χαλασες! Εγω το εφαγα 12 το βραδυ αφου στις 6-7 ειχα τσακισει μπριζόλες στο Πήλιο και μετα οδήγησα ως τη θεσσαλονικη. 

Δημοσ.

έχεις φάει, Σέλλερζ;

Mπα δεν εχω βρεθει Βολο παρα μονο μια φορα μικρος. Αλλα ειναι στα αμεσα σχεδια. Γενικά ο Βόλος έχει πολλά ποτενσιαλς για κρεπάλες.

Δημοσ.

έφαγα 3 πιτόγυρα πριν λίγο και νιώθω ένα βάρος στο στομάχι, έχω κατεβάσει 2 pepsi twist των 330ml έκαστος αλλά δε γίνεται δουλειά, κανένα γιατροσόφι να ηρεμήσουμε παίζει;

ελπίζω να μην είμαι πολύ οfftopic, αλλά υποπτεύομαι μαζεμένη εμπειρία σε αυτό το θέμα και είπα να την εκμεταλλευτώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...