Sarandis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ΦΑΚ ΟΦ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 7
billsnake21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κανείς που να χει πάει στο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στον Πειραιά ? Νομίζω η φώτο του sarandis είναι από εκεί ή από παρόμοιο μαγαζί στο Μαρούσι αν δεν απατόμαι
Sarandis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Aπο εκεί είναι, δεν την έβγαλα εγώ βέβαια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 O Παππούς του Γενναίου είναι?
Sellers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ΦΑΚ ΟΦ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Ε τωρα συνγωμη αλλα αυτο ειναι μαλακία. Να φαω θελω, οχι να παιξω τζενγκα. 9
billsnake21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αλήθεια σε περίπτωση που το παραγγείλεις..Πως ξεκινάς την μάσα? από που και πως?
Sarandis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Ε τωρα συνγωμη αλλα αυτο ειναι μαλακία. Να φαω θελω, οχι να παιξω τζενγκα. Λιγότερο μαλακία απο τη συζήτηση στην προηγούμενη σελίδα. 4
nickmanak Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν τρωγεται απο ενα ατομο ρε παιδια. Αν μετρησα καλα, αποτελειται απο 10 μπιφτεκια. Αν θες να δοκιμασεις, παρε 2 κιλα κιμά , ψησε μπιφτεκια και προσπαθησε να τα φας.
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, η μαλακία ειναι πιο ανοιχτόχρωμη και δεν έρχεται σε μορφή τουβλακίων ή μπιφτεκιων.
zio10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Για να κάνουν εντύπωση προφανώς αλλά προσωπικά μαγαζί που σερβίρει αυτό το πράγμα θα το έβλεπα κάπως επιφυλακτικα!
Bspus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Αλήθεια σε περίπτωση που το παραγγείλεις..Πως ξεκινάς την μάσα? από που και πως? Κανεις αυτο που ολοι εχουμε ορκιστει οτι δεν πρεπει να κανουμε με το burger. Πιανεις μαχαιροπηρουνα
*nenya* Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Κανείς που να χει πάει στο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στον Πειραιά ? Νομίζω η φώτο του sarandis είναι από εκεί ή από παρόμοιο μαγαζί στο Μαρούσι αν δεν απατόμαι Ναι, τα σπάει το μπαρ μπεε κιου. Να πας, αλλά με άδειο στομάχι ώστε να απολαύσεις τις μεγάλες μερίδες. p.s.:Ρε παιδιά έλεος, συζήτηση για γάλα και θρεπτικά συστατικά ανοίξατε εδώ μέσα;;;; τστστς αυτά τα ξενερωτα στο fitness thread.
billsnake21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν τρωγεται απο ενα ατομο ρε παιδια. Αν μετρησα καλα, αποτελειται απο 10 μπιφτεκια. Αν θες να δοκιμασεις, παρε 2 κιλα κιμά , ψησε μπιφτεκια και προσπαθησε να τα φας. Για να κάνουν εντύπωση προφανώς αλλά προσωπικά μαγαζί που σερβίρει αυτό το πράγμα θα το έβλεπα κάπως επιφυλακτικα! Βρε πες 5 άτομα...από που ξεκινάς? χαχαχα Επίσης κατά τη γνώμη μου πολλά από τα 'junk food' μπορούμε όλοι μας εύκολα ή δύσκολα να τα κάνουμε και σπίτι μας..Νομίζω γευστικά δύσκολο να το πετύχεις όμως..τουλάχιστον στο μαξιμουμ..Όχι πως είναι κακό αν είσαι πιο 'περίεργος' και υπολογίσεις ότι μπορεί να βάζουν κάτι που εσύ δεν το βάζεις(πχ κάτι ανθυγιεινό ) ενώ το σπιτικό θεωρητικά είναι πιο 'υγιεινό' Κανεις αυτο που ολοι εχουμε ορκιστει οτι δεν πρεπει να κανουμε με το burger. Πιανεις μαχαιροπηρουνα και πάλι..Από που το ξεκινάς? από πάνω? πως? Χαχααχαχα Ναι, τα σπάει το μπαρ μπεε κιου. Να πας, αλλά με άδειο στομάχι ώστε να απολαύσεις τις μεγάλες μερίδες. p.s.:Ρε παιδιά έλεος, συζήτηση για γάλα και θρεπτικά συστατικά ανοίξατε εδώ μέσα;;;; τστστς αυτά τα ξενερωτα στο fitness thread. Κάποια στιγμή θα το τιμήσω,εννοείται με παρέα αλλά πρέπει να παίξουν κ λεφτά...αν είσαι του 5ευρου δεν είσαι για εκεί..είσαι για κανένα πιτόγυρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις