Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή δεν ήταν ήδη γνωστό πως τα συγκεκριμένα κρέατα (μπεικον κλπ) είναι καρκινογόνα;

Ήταν, αλλά τώρα παραέγινε.

burntbacon.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μπέικον ειναι θεόσταλτο. Αν ο θεός θελω να μας σκοτώσω, μονο με μπέικον θα μπορούσα.

Λέει η συνταγή "χρησιμοποιείστε βούτυρο", όχι ρε πούστη μάγειρα, μπέικον θα χρησιμοποιήσω. Να μυρίζει λίπος και να τσιτσιρίζει το φαγητό μέσα του.

• Like 2

• Moderators

πιο πολύ με πειράζει ότι θεωρούν καρκινογόνο το γάλα, άκου εκεί το αθώο λευκό γαλατάκι

Εκτός αν είσαι αγελάδα στην Ανάπτυξη το γάλα είναι καλό, αν όχι Τότε έχεις ένα θεματάκι. Αν ήμασταν φτιαγμένοι να πίνουμε γάλα για μια ζωη Τότε δεν θα σταματούσαν να παράγουν γάλα οι γυναίκες.

Εμένα Πιο πολύ με πειράζει η άγνοια και παράλληλα η στάση πολλών να το παίΖουν γνωστές σε θέματα που δεν έχουν γνώση.

• Like 2

Το επαιξα γνωστης;

Οπως εσεις δε θα σταματησετε να τρωτε ποτε κρεατα,αλκοολ,τηγανητα(αυτα δεν τα παραγουν σιγουρα οι γυναικες) ετσι κι εγω δε κοβω το γαλατακι.

Κανενα θεματακι.

• Moderators

Το επαιξα γνωστης;

Οπως εσεις δε θα σταματησετε να τρωτε ποτε κρεατα,αλκοολ,τηγανητα(αυτα δεν τα παραγουν σιγουρα οι γυναικες) ετσι κι εγω δε κοβω το γαλατακι.

Κανενα θεματακι.

2.5 χρονια χωρι; αλκοολ, δεν τρωω τηγανιτα και χορτοφαγος 1.5 χρονο! try again !

• Like 1

Ρε συ σπεκτ δεν εχεις βαρεθεί να γράφεις το ιδιο μνμ 3χρονια?τουλάχιστον το'χεις κάνει κοπια για να μην ταλαιπωρείσαι? :)

για να πίνουμε γαλα θα έπρεπε να ήμασταν αγελαδες

για να τρώμε μελι θα έπρεπε να ήμασταν  μέλισσες

οκ

και για να τρώμε τόνο θα έπρεπε να ήμασταν καρχαρίες

και για να τρώμε μπανανες θα έπρεπε να ήμασταν  χιμπατζήδες !

είπαμε εχει τα θετικά του και τα αρνητικά του το γαλα μην ειστε απόλυτοι , δεν ειναι άχρηστο απο βρεφική ηλικία και μετά  ήμαρτον , πλήρης τροφη ειναι,  μεγάλωσα με 1-2 λιτρα γαλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για 10 χρονια απο τα 20 μεχρι τα 30 μου και οχι δεν επαθα τιποτα αλλα ημουν στην πιο τούμπανο κατάσταση που ημουν ποτε !

μην τα ισοπεδώνετε ολα ..

• Like 9

Ρε συ σπεκτ δεν εχεις βαρεθεί να γράφεις το ιδιο μνμ 3χρονια?τουλάχιστον το'χεις κάνει κοπια για να μην ταλαιπωρείσαι? :)

για να πίνουμε γαλα θα πρέπει να ήμασταν αγελαδες

για να τρώμε μελι θα πρέπει να ήμασταν  μέλισσες

οκ

και για να τρώμε τόνο θα πρέπει να ήμασταν καρχαρίες

είπαμε εχει τα θετικά του και τα αρνητικά του το γαλα μην ειστε απόλυτοι , δεν ειναι άχρηστο απο βρεφική ηλικία και μετά  ήμαρτον , πλήρης τροφη ειναι,  μεγάλωσα με 1-2 λιτρα γαλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ για 10 χρονια απο τα 20 μεχρι τα 30 μου και οχι δεν επαθα τιποτα αλλα ημουν στην πιο τούμπανο κατάσταση που ημουν ποτε !

Ισχυει οτι το γαλα ειναι πληρης τροφη με ολα τα αμινοξεα.

Τα φουσκωματα κτλ που αναφερουν οι υπολοιποι απο πανω με το γαλα εγω τα εχω και με τα οσπρια...Δεν καταλαβαινω γιατι εαν το γαλα φερνει αυτα τα συμπτωματα να ειναι κακο ενω τα χορταρια οχι. 

• Like 1

για να πίνουμε γαλα θα πρέπει να ήμασταν αγελαδες

για να τρώμε μελι θα πρέπει να ήμασταν  μέλισσες

οκ

και για να τρώμε τόνο θα πρέπει να ήμασταν καρχαρίες

εσυ ρε maus ειμαστε ομως και αλλοι που μολις το μυρισουμε θελουμε να ξερασουμε κι αμα το πιουμε ξερναμε οντως ή τρεχουμε στην τουαλετα. το να αντεχεις το γαλα ειναι γονιδιακη μεταλλαξη, ειμαστε πολλοι που δεν την εχουμε ομως και αρα δεν αντεχουμε το γαλα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...