zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ααααχ, να 'ξερες μόνο τι μού θύμισες! Τη συχωρεμένη τη γιαγιά μου, που μού έφτιαχνε κι εμένα κουλουράκια με ταραμα! Αναμνήσεις...αστοδιαλοσυγκινήθηκα!!! Και μετά προσπαθούσες να πετάξεις τον χαρταετό με τον παππού ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Calm down boyz n girlz….. Στα 70-72 ειμαι συνηθως…. το max μου ειναι 76 και αυτο οταν ειχα ενα ατυχημα και ειχα κατσει αρκετο καιρο σπιτι, χωρις ασκηση χωρις τιποτα…. μονο μαμ και υπνο… Τα κιλα απο μονα τους δε λενε τιποτα. Πρεπει να ξερει κανεις και το υψος. Και παλι βεβαια δεν αρκει για να βγαλεις συμπερασμα αμα δεν ξερεις ποσο ασκειται και τι τρωει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ένα 'ελαφρύ' γεύμα που είχαμε σε Ελληνικό εστιατόριο στην Κολωνία Οι Γερμανοί μας κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια. Δυστυχώς δεν άντεξα να φάω παραπάνω από 3 παϊδάκια και 2 μπιφτέκια... 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 72 κιλά λέει ο άλλος και δεν ντρέπεται, παρακαλώ να απαγορευτεί το ποσταρισμα σε άτομα κάτω από 100 κιλά. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 α.Δυστυχώς δεν άντεξα να φάω παραπάνω από 3 παϊδάκια και 2 μπιφτέκια... DSC04718.JPG καλα ρε εισαι Ελληνας εσυ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ένα 'ελαφρύ' γεύμα που είχαμε σε Ελληνικό εστιατόριο στην Κολωνία Οι Γερμανοί μας κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια. Δυστυχώς δεν άντεξα να φάω παραπάνω από 3 παϊδάκια και 2 μπιφτέκια... DSC04718.JPG Ήσουν σε δίαιτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτη ηταν πιατελα για 2 ατομα. Πρεπει να φαει ban, μας ρεζιλεψε!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γουρουνιασα κι εγώ απόψε. Είμαι για μαστίγωμα. Ναπολιτανα με μπόλικο τυρι+μπυρες+επιδόρπιο από σιναμπον Η ναπολιτάνα δεν είναι γουρουνιά ρε συ, πόσο πιο αθώα μπορεί να γίνει μια μακαρονάδα; Εεε το τυρι είναι το θέμα....δεν παίζει να έχω ξαναβαλει τόσο πολύ ΤΥΡΙ. Κάλυπτε τα πάντα χεχεχεεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μιας και πιάσαμε τις γουρουνιές. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μιας και πιάσαμε τις γουρουνιές. Τα σουβλακια/πιτες με αγνο γιαουρτι μεσα και ντοματα κρεμμυδι δεν εχουν ΚΑΜΙΑ θεση στο anti-fitness παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Με τόσα και είσαι 72; Καλά είσαι.Εγώ σε περιόδους που έτρωγα τέτοια σε μεγάλες ποσότητες πρέπει να ήμουν και 75. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αφρατουλα...μου αρεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ήμουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αφρατουλα...μου αρεσει κι εγω μπαμπατσικο ειμαι, σου κανω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις