zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Επειδή λέτε για μπέργκερ (και για να μη χαλάσω το νήμα του zoranb που θέλει συνταγές) πολύ καλό μπέργκερ έχει το "Σπίτι" στη Γλυφάδα. Δεν είναι μπεργκεράδικο (βρίσκεται στο χώρο του παλιού Appleby's για όσους ξέρουν) φτιάχνει 2-3 είδη μπέργκερ (εκτός κι αν έχει εξτρά στα πιάτα ημέρας) σε καλό μέγεθος, ζουμερά όσο πρέπει και δεν τρίβεται ο κιμάς (εκεί μου τα χάλασε στο Burger Joint που το βουβαλίσιο του τελευταία φορά διαλύθηκε, μόνο που δε ζήτησα κουτάλι να το φάω). Υ.Γ. Το ωμό αυγό δε μου φαίνεται και τόσο λαχταριστό. Δεν έχω δοκιμάσει, βέβαια (δοκίμασα αυγό χτυπημένο με κακάο που μου το παρουσίασαν για εξαιρετική νοστιμιά και το βρήκα αίσχος) αν και γενικά μου αρέσουν τα λιγότερο ψημένα -αλλά και το σούσι, ας πούμε, που είναι τελείως ωμό. Τα ψαρικά είναι αλλιώς νομίζω, όλα τα παστά - μαριναρισμένα μου αρέσουν. Σε κρέας δεν ξέρω, το θέλω ψημένο... Άσχετο, πόσα χρόνια έχει αυτή η μόδα - μανία με τα burgers;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 http://empisteutiko.gr/to-burger-proklisi-ton-3-kilon-epistrefei-sti-thessaloniki/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 http://empisteutiko.gr/to-burger-proklisi-ton-3-kilon-epistrefei-sti-thessaloniki/ Την 1η φορα που εσκασε μυτη ο διαγωνισμος, ηθελα να το δοκιμασω. Μετα εκανα τα logistics και κατεληξα στο -σοκαριστικο- συμπερασμα οτι δεν παιζει να τη βγαλω καθαρη μετα απο τετοιο γευμα Ειναι κανεις ηρωας εδω μεσα που το χει φερει εις περας? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 εγω θα θελα να το δοκιμασω αλλα μου πεφτει λιγο μακρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 αυτη η ιστορια με τα αψητα πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη, δεν ειστε 5 χρονων να λετε «δεν μ'αρεσειιιι» τοσα εκατομμυρια ανθρωποι που τρωνε το κρεας λιγοτερο ψημενο απ οτι οι ελληνες ειναι μαλακες; καντε ενα κοπο και δοκιμαστε πρωτα και προσπαθηστε να καταλαβαιτε τι γευσεις/υφες χανονται με το υπερβολικο ψησιμο. μπορει και να αναθεωρησετε  Επικινδυνα βακτηρια λεγονται ΑΝ σου λεει κατι...Και στο αυγο λεγεται σαλμονελα.. Οταν και εσυ καποια στιγμη την παθεις θα αναθεωρησεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Επικινδυνα βακτηρια λεγονται ΑΝ σου λεει κατι...Και στο αυγο λεγεται σαλμονελα.. Οταν και εσυ καποια στιγμη την παθεις θα αναθεωρησεις!! Στο βοδινό κρέας που φτιάχνεται το burger υπάρχει ο κίνδυνος για e. coli. Όταν όμως το φτιάχνεις με λίγο ροζ μέσα, δεν είναι ωμό. Έχει ήδη αναπτύξει θερμοκρασία που εξολοθρεύεται το βακτήριο e. coli Για την ακρίβεια η θερμοκρασία είναι 70 βαθμοί κελσίου. Τώρα για το αυγό άμα είναι εντελώς ωμό, τότε ναι όπως λες υπάρχει ο κίνδυνος για σαλμονέλα. Στην ίδια θερμοκρασία περίπου πεθαίνει και η σαλμονέλα. Απο τη φωτό το αυγό μπορεί να φαίνεται ωμό αλλά μπορεί άνετα να έχει αναπτύξει τέτοια θερμοκρασία άμα τo έχει κάνει ποσέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Την 1η φορα που εσκασε μυτη ο διαγωνισμος, ηθελα να το δοκιμασω. Μετα εκανα τα logistics και κατεληξα στο -σοκαριστικο- συμπερασμα οτι δεν παιζει να τη βγαλω καθαρη μετα απο τετοιο γευμα Ειναι κανεις ηρωας εδω μεσα που το χει φερει εις περας? gio το σκεφτομαι σοβαρα να παω με εναν φιλο..οχι οτι το εχουμε ξαναδοκιμασει..αλλα να απο εμπειρια! ψινεσαι να παμε 3αδα? (εγω δεν νομιζω να τα καταφερω..αληθεια..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 gio το σκεφτομαι σοβαρα να παω με εναν φιλο..οχι οτι το εχουμε ξαναδοκιμασει..αλλα να απο εμπειρια! ψινεσαι να παμε 3αδα? (εγω δεν νομιζω να τα καταφερω..αληθεια..) Ευχαριστως να ρθω να παρακολουθησω, αλλα εχω κατασταλαξει οτι δεν παιζει να το δοκιμασω καν. Μετα το 1ο κιλο κρεατος + τα ψωμια και οτι αλλο εχει μεσα, θα αρχισω να ιδρωνω. Φερτε και κανα 2 ατομα ακομα οταν το αποφασισετε, θα το δωσετε που θα το δωσετε το 10ευρω εκαστος, τουλαχιστον εαν στουμπωσετε να φαει και κανεις αλλος ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 εγω θα θελα να το δοκιμασω αλλα μου πεφτει λιγο μακρια Same here. Με το ζόρι θα το πάλευα πιστεύω. Αλλά και 2κγ να φας με 10 ευρώ ειναι value. Τόσες φορές ήμουν πάνω, τώρα έπρεπε να γίνει ; Τώρα για το αυγό άμα είναι εντελώς ωμό, τότε ναι όπως λες υπάρχει ο κίνδυνος για σαλμονέλα. Στην ίδια θερμοκρασία περίπου πεθαίνει και η σαλμονέλα. Απο τη φωτό το αυγό μπορεί να φαίνεται ωμό αλλά μπορεί άνετα να έχει αναπτύξει τέτοια θερμοκρασία άμα τo έχει κάνει ποσέ. Για το αυγό, η σαλμονέλα βρίσκεται (κυρίως, για πολλούς λόγους, "biological barriers") στο ασπράδι. Για να "φτάσει" στον κρόκο, φανταστείτε (κυριολεκτικά) ενα ταξίδι απο το κέλυφος, μέσω του ασπραδιου μέχρι τον κρόκο. Συνήθως εχει κλασική μυρωδιά κλουβιου αν γίνει αυτό. Τέλος πάντων, εν τέλη ο ωμός κρόκος ειναι πολύ πιο ασφαλής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Έπεσα τυχαία και σε συγκρότημα που λέγεται.... Anti Fitness Club. Δείτε τους ρε παιδιά, σιγά το anti-fitness δηλαδή. Πού είναι τα μπυροκοίλια; Πού είναι το άραγμα στους καναπέδες αγκαλιά με πίτσες-μπέργκερ-σουβλακοκαταστάσεις; Μας δουλεύουν. φλωριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Επικινδυνα βακτηρια λεγονται ΑΝ σου λεει κατι...Και στο αυγο λεγεται σαλμονελα.. Οταν και εσυ καποια στιγμη την παθεις θα αναθεωρησεις!! εν ετη 2015 οι κοτες και τα μοσχαρια τρωνε τα αντιβιοτικα με το κουταλι καθε μερα ακριβως για να μην υπαρχουν τετοια θεματα. αν ζεις στην αφρικη καβουρνιασε τα ολα αλλα στην ευρωπη σιγουρα δεν κινδυνευουμε, επισης εχουμε αντιβιοτικα να παρουμε κι εμεις αμα παθουμε τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 αυτη η ιστορια με τα αψητα πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη, δεν ειστε 5 χρονων να λετε «δεν μ'αρεσειιιι» τοσα εκατομμυρια ανθρωποι που τρωνε το κρεας λιγοτερο ψημενο απ οτι οι ελληνες ειναι μαλακες; καντε ενα κοπο και δοκιμαστε πρωτα και προσπαθηστε να καταλαβαιτε τι γευσεις/υφες χανονται με το υπερβολικο ψησιμο. μπορει και να αναθεωρησετε Ποια ιστορία να τελειώσει; Δεν δικαιούται κάποιος να μην του αρέσει; Γιατί να χαρακτηρίζεται 5χρονο; Και στην Ασία εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε ζουζούνια και έντομα, δε μου λέει κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καθένας με τα γούστα του ρε καμάρια. Έυα εγώ π.χ. έχω δοκιμάσει μέχρι medium το μπιφτέκι σε μπέργκερ και κάθε μπουκιά μου έφερνε αναγούλα γιατί παραήταν ωμό για τα γούστα μου. Το ίδιο και με την μπριζόλα. Αδύνατον να αρέσουν όλα σε όλους. Και τί με νοιάζει εμένα αν αρέσει σε τόσους και τόσους; Με γεια τους με χαρά τους. Έτσι όπως δεν θα με υποχρεώσουν αυτοί να φάω με το ζόρι το κρέας με αιματάκι έτσι δεν θα τους βάλω κι εγώ να το φάνε καλοψημένο. Σεβασμός στα γούστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 εν ετη 2015 οι κοτες και τα μοσχαρια τρωνε τα αντιβιοτικα με το κουταλι καθε μερα ακριβως για να μην υπαρχουν τετοια θεματα. αν ζεις στην αφρικη καβουρνιασε τα ολα αλλα στην ευρωπη σιγουρα δεν κινδυνευουμε, επισης εχουμε αντιβιοτικα να παρουμε κι εμεις αμα παθουμε τπτ Ξέρεις όμως οτι οι εταιρείες (μεβγαλ, δέλτα, Ολυμπος και κάθε αλλη) επιτρέπουν συγκεκριμένη συγκέντρωση αντιβιοτικών στην "παγολεκανη" με το γάλα. Που σημαίνει οτι, αν όλα τα βόδια παίρνουν αντιβιοτικά (τα οποία προφανώς περνάνε στο γάλα για τουλ. 7 έως πολλές μέρες, ο παραγωγός κινδυνεύει να μην πληρωθεί Η να πληρωθεί 0.40 αντί για 0.48 ενα λίτρο ανάλογα με την ποιότητα (δεν ξερω καν ποσό πουλάνε πλέον). Όποτε ειναι λογικό να πιστεύουμε οτι ο κάθε παραγωγός που αν εχει 100-200 γελάδια και ψυρριζει το κάθε τι για κέρδος, χαλάει 2-3 μπουκάλια αντιβίωση κάθε 3-4 μέρες , και πληρώνει και κάποιον για να κάνει τις χορηγήσεις (ας ειναι και ο Πακιστανός που εχει να δουλεύει στη φάρμα) για να αυξήσει τα έξοδα του και να αυξήσει και το ρίσκο για το ποσο και αν θα πουλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ettöre Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω ακούσει κανέναν να λέει "ιουυ.. Πως το τρως έτσι καλοψημένο;". Μόνο "ίουυ.. Πως το τρως έτσι ωμό;". Και εννοείται μόνο στα Ελληνικά. Anyways.. Pulled pork έχει φάει κανένας; Λέει τίποτα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις