Expertr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα δυνατα σημερα!!! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Tώρα αυτό θεωρείται burger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το εγκλημα ειναι τα μαχαιροπηρουνα. Το μπεργκερ το πιανεις με τα 2, και βουτας τη μουρη σου μεσα στο κρεας, το ψωμι και τα ζουμια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Tώρα αυτό θεωρείται burger? Το τερμα δεξια μονο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Tα άλλα μπεργκερόπιτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Tώρα αυτό θεωρείται burger? ναι..χ 10 Το εγκλημα ειναι τα μαχαιροπηρουνα. Το μπεργκερ το πιανεις με τα 2, και βουτας τη μουρη σου μεσα στο κρεας, το ψωμι και τα ζουμια! Εαν καταφερεις να το κανεις αυτο με το συγκεκριμενο και δεν σκορπισει ...Ειναι απλα αδυνατον , για αυτο και τα μαχαιροπιρουνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 OMG Το καταφέρατε όλο αυτό το πράγμα. Ντάξει και εγώ τρώω πολύ άμα θέλω αλλά αυτό παραπάει! xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 OMG Το καταφέρατε όλο αυτό το πράγμα. Ντάξει και εγώ τρώω πολύ άμα θέλω αλλά αυτό παραπάει! xD Εννοειται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Επαιξα δυνατα σημερα!!! 12092435_853463798101682_1179895002_n.jpg Τι ειναι αυτο? Που το βρηκατε? Και ποσο κανει? Ανετα χτυπαγα ενα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ινσομνιακά Υπουργεία: Υγείας και ΠρόνοιαςΥπουργός: *nenya* ΑιγαίουΥπουργός: Valerie_ ΑνάπτυξηςΥπουργός: Vapir Δημόσιας ΤάξηςΥπουργός: paredwse Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πάνω απ'ΌλαΥπουργός: Deesnider Μακεδονίας-ΘράκηςΥπουργός: dimitra_m3 ΕξωτερικώνΥπουργός: Unabomber ΠολιτισμούΥπουργός: Sellers Εθνικής ΆμυναςΥπουργός: Socratis_g Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και ΑποκέντρωσηςΥπουργός: Stormrain Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων ΈργωνΥπουργός: poulinos ΟικονομικώνΥπουργός: Defacer Μεταφορών και ΕπικοινωνιώνΥπουργός: Γιάννης Platano Εμπορικής ΝαυτιλίαςΥπουργός: Pireotis88 Συνήγορος του ΠολίτηLucifer Kαλά ρε τρελονένυ ούτε μια υπουργική θέση δε μου επιφύλαξες; Γι' αυτό κι εγώ ως γνήσιος αδμήν καταλαμβάνω την πρωθυπουργική δημοκρατικά χωρίς πολλά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το εγκλημα ειναι τα μαχαιροπηρουνα. Το μπεργκερ το πιανεις με τα 2, και βουτας τη μουρη σου μεσα στο κρεας, το ψωμι και τα ζουμια! Aυτο το σχόλιο το περίμενα απο τον whodatinsomniaK. Να μας πει φλώρους που τρώμε με μαχαιροπήρουνο και πως το σωστό μπέργκερ θελει μικρό δάχτυλο του ποδιού και 2ημερες σταση στον δωδεκαδάκτυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ^ποτέ δεν είχα θέμα με τους ομοφυλόφιλους, μη μαδικεις. Το μικρό δάχτυλο πάει μονάχα με το τσάι, Sir. Σημ. Το αυτό της φωτογραφίας δε θα το τρωγα. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από whodatinsomniaK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εκεινον δεξιά που τρώει το σπουργιτομπέργκερ γιατι τον κάνετε ακομη παρέα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εκεινον δεξιά που τρώει το σπουργιτομπέργκερ γιατι τον κάνετε ακομη παρέα; Plot twist: Ειναι το ορεκτικο του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Plot twist: Ειναι το ορεκτικο του.Δν μας ειπαν μαγαζι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις