Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αυτα τραβαω πρωι πρωι στην δουλεια εγω Ευα ειναι ενα φιλικο μου ζευγαρι Βελγιο να μου φερουν σοκολατακια Pierre Marcolini? 1
censOred Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αυτα τραβαω πρωι πρωι στην δουλεια εγω Αχου,περναει δυσκολα το ευάκι.. 1
*nenya* Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αχ αυτά τα first world problems. Σλουυυυρρρρρρπ 1
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αυτό θυμάμαι τους είχαν βάλει να το φτιάξουν στο master chef! 1
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ευα ειναι ενα φιλικο μου ζευγαρι Βελγιο να μου φερουν σοκολατακια Pierre Marcolini? οχι πολυ ακριβα και δεν θα σου αρεσουν κατα πασα πιθανοτητα γιατι ειναι περιεργοι συνδιασμοι. πες τους να σου φερουν καμια cote d'or η αν θες κατι ακριβο καλυτερα neuhaus 1
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 οχι πολυ ακριβα και δεν θα σου αρεσουν κατα πασα πιθανοτητα γιατι ειναι περιεργοι συνδιασμοι. πες τους να σου φερουν καμια cote d'or η αν θες κατι ακριβο καλυτερα neuhaus Jokonda και noisetta δεν έχετε εκεί ε; 2
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 οχι πολυ ακριβα και δεν θα σου αρεσουν κατα πασα πιθανοτητα γιατι ειναι περιεργοι συνδιασμοι. πες τους να σου φερουν καμια cote d'or η αν θες κατι ακριβο καλυτερα neuhaus Μου ειχανε φερει ενα basket δωρο στην γιορτη μου, ειχα παθει ΠΛΑΚΑ...... ισως οι καλυτερες που εχω φαει ποτε μου...... 1
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Jokonda και noisetta δεν έχετε εκεί ε; οχι εχουμε καλυτερα πραματα. Μου ειχανε φερει ενα basket δωρο στην γιορτη μου, ειχα παθει ΠΛΑΚΑ...... ισως οι καλυτερες που εχω φαει ποτε μου...... of course It's my field of expertise 2
Adon1s Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εχουμε μεγάλες επιστροφές! http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/2310/o-mauros-yposxetai-sto-oneman-oti-tha-anoiksei-ksana-thn-kantina-toy.3703524.html Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου έλειψε ο κύριος .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αυτα τραβαω πρωι πρωι στην δουλεια εγω http://imageshack.com/a/img903/8691/ix9g4Y.jpg Ελπίζω να συγκρατήθηκες και να άφησες τπτ...
Fotis13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 οχι πολυ ακριβα και δεν θα σου αρεσουν κατα πασα πιθανοτητα γιατι ειναι περιεργοι συνδιασμοι. πες τους να σου φερουν καμια cote d'or η αν θες κατι ακριβο καλυτερα neuhaus Αχχα επεσες ακριβως ομως ,πραγματικα δεν μου αρεσουν καθολου στις σοκολατες οι περιεργοι συνδυασμοι ειμαι του straight και της πραλινας .Οκ θα τους το πω να πανε σε neuhaus αλλωστε το κατεχεις το θεμα . Ευχαριστω . P.S Θα σηκωσω φωτογραφια μολις ερθουν
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ωχ σου χει μείνει εσένα ακομα.. Εμένα; Τι; Μου πήρε κάτι ώρες να καταλάβω ότι αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο γλυκό - επεισόδιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις