manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ε καει και τα γαστρικα υγρα που βγαζει το ταλαιπωρο το στομαχι μπας και καταφερει να τα κουμανταρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Καλα αυτο με τις 12.000 θερμιδες του φελπς ηταν μεγιστη μουφα.. Οσο γενικα για το παρα πολυ φαει, δεν ειναι τυχαιο αυτο που λενε "εσκασα απ το φαγητο". Εχει τυχει να πεθανει κοσμος απο υπερκαταναλωση και δε μου κανει εντυπωση αν σκεφτει κανεις οτι η καρδια "ζοριζεται" κατα τη χωνεψη στελνοντας ειμα στο στομαχι... Στο χωριο μου ειχε πεθανει πριν καμποσα χρονια ενας ντοπιος μετα απο οανηγυρι που χε φαει τα κερατα του κ ο γιατρος ελεγε οτι επαθε ανακοπη απο το πολυ φαγητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μουφα με ποια εννοια? Matthew Kai "Megatoad" Stonie (born May 24, 1992) is a competitive eater from San Jose, California and is the second-ranked competitive eater in Major League Eating. https://en.wikipedia.org/wiki/Matt_Stonie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αν θυμαμαι καλα οταν ειχε κυκλοφορησει η ειδηση, το χε διαψευσει ο ιδιος μετα απο ενα διαστημα Αλλα κ περα απ αυτο , δε στεκει το να τρωει τοσο πολυ ενας ανθρωπος που αφιερωνει και ποσες ωρες τη μερα σε προπονηση, και ειδικα σε κολυμπι που πρεπει να χεις χωνεψει πληρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 A εγω νομιζα οτι ελεγες για το βιντεο το ιδιο. Δε ξερω με τον Φελπς τι παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εχεις δικιο δε το εγραψα να φανει καθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οταν ησουν μικρος ειχες κιλα? μικρος μικρος οχι στην εφηβεια αρχισα να παχαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπαρχει μια θεωρια οτι αν εισαι παχουλος μικρος φτιαχνεις λιποαποθηκες παραπανω απο το κανονικο και παιρνεις ευκολα βαρος.Γιατρος δεν ειμαι να στο εξηγησω αλλα το εχω ακουσει πολλες φορες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 tomorrow is International Ice Cream Waffle Day 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Υπαρχει μια θεωρια οτι αν εισαι παχουλος μικρος φτιαχνεις λιποαποθηκες παραπανω απο το κανονικο και παιρνεις ευκολα βαρος.Γιατρος δεν ειμαι να στο εξηγησω αλλα το εχω ακουσει πολλες φορες. δεν την ξερω αυτη την θεωρια ξερω ομως οτι τα παιδια που γεννιουνται πανω απο 3500 κιλα εχουν τεραστιες πιθανοτητες να γινουν παχυσαρκοι και εγω γεννηθηκα 4000+ tomorrow is International Ice Cream Waffle Day παρε ενα μαχαιρι και σφαξε με καλητερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω γενηθηκα 5 η 5,5 και μεχρι να αρχισω το γυμναστηριο ημουν 1.85 80 κιλα οποτε δεν νομιζω να ισχυει ιδιαιτερα.Και ετρωγα οτι υπηρχε.ολα ειναι genetics my friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τις προαλλες σε ενα καφέ είχε προσφορά 4€ βάφλα και να βάλεις οτι θες πάνω. Πήρα 2 με δυο μπάλες παγωτό καο οτι dressing μ ερχόταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ξέρω ότι θα με μισήσετε (ένα 90% τουλάχιστον) με αυτό που θα πω, αλλά είμαι απ αυτούς που ότι φάνε, ότι πιούνε, δεν θα το πάρουν ποτέ ούτε σε γραμμάριο. Αυτό βέβαια θα αλλάξει μετά απο κάποια χρονάκια, αλλά μέχρι τότε το χω φιλοσοφήσει το θέμα και όπως είναι αναμενόμενο, ότι φαγητό κινείται, εκτελείται. Καλή αρχή στο threat!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ας μην πιστευουμε τυφλα οτι δειχνουν στα video.Παιζονται αρκετα χρηματα μεσω των εκατομμυριων views και τα περισσοτερα απλα δεν λενε ολη την αληθεια.Ο αλλος τρωει 5κιλα nutella και ειναι τουμπανο.Ας μας πει τι κανει μετα η ολες τις αλλες μερες του χρονου.Δεν γινετε να τρως καθημερινα 6000-10000 θερμιδες και να εισαι fit εκτος και αν κανεις 40-50km τη μερα και καις τις περισσοτερες απο αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω γενηθηκα 5 η 5,5 και μεχρι να αρχισω το γυμναστηριο ημουν 1.85 80 κιλα οποτε δεν νομιζω να ισχυει ιδιαιτερα.Και ετρωγα οτι υπηρχε.ολα ειναι genetics my friend εσυ εισαι απο τους τυχερους, ισχυει σιγουρα εχω παει σε γιατρο επισης αυτο φταει για την μεγαλη μου μυωπια. δυστηχως τοτε το 83 που γεννηθηκαν δεν τα ηξεραν αυτα οποτε δεν εχω πιο πολλες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις