*nenya* Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ινσομνιακά Υπουργεία: Υγείας και ΠρόνοιαςΥπουργός: *nenya* ΑιγαίουΥπουργός: Valerie_ ΑνάπτυξηςΥπουργός: Vapir Δημόσιας ΤάξηςΥπουργός: paredwse Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πάνω απ'ΌλαΥπουργός: Deesnider Μακεδονίας-ΘράκηςΥπουργός: dimitra_m3 ΕξωτερικώνΥπουργός: Unabomber ΠολιτισμούΥπουργός: Sellers Εθνικής ΆμυναςΥπουργός: Socratis_g Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και ΑποκέντρωσηςΥπουργός: Stormrain Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων ΈργωνΥπουργός: poulinos ΟικονομικώνΥπουργός: Defacer Μεταφορών και ΕπικοινωνιώνΥπουργός: Γιάννης Platano Εμπορικής ΝαυτιλίαςΥπουργός: Pireotis88 Συνήγορος του ΠολίτηLucifer 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ινσομνιακά Υπουργεία: Υγείας και ΠρόνοιαςΥπουργός: *nenya* ΑιγαίουΥπουργός: Valerie_ ΑνάπτυξηςΥπουργός: Vapir Δημόσιας ΤάξηςΥπουργός: paredwse Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πάνω απ'ΌλαΥπουργός: Deesnider Μακεδονίας-ΘράκηςΥπουργός: dimitra_m3 ΕξωτερικώνΥπουργός: Unabomber ΠολιτισμούΥπουργός: Sellers Εθνικής ΆμυναςΥπουργός: Socratis_g Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και ΑποκέντρωσηςΥπουργός: Stormrain Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων ΈργωνΥπουργός: poulinos ΟικονομικώνΥπουργός: Defacer Μεταφορών και ΕπικοινωνιώνΥπουργός: Γιάννης Platano Εμπορικής ΝαυτιλίαςΥπουργός: Pireotis88 Συνήγορος του ΠολίτηLucifer Θα σας κάνω αντιπολίτευση, θα δείτε τι θα πάθετε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Πάνω απ'ΌλαΥπουργός: Deesnider Μ' άρεσε!... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εμένα δεν μου δώσατε υπουργείο... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Γκρίνια γκρίνια Ας ανοίξει κάποιος θρεντ για ινσομνιακά υπουργεία για να ποστάρουν όλοι ιδέες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΕξωτερικώνΥπουργός: Unabomber Kαι μετα την Υπουργοποιηση μου ειπα να το γιορτασω like a real american….. Bacon and cheese fries with Slick Dog , bbq sauce, cheese sause and bacon… Kαι φυσικα το proper milkshake Nutella Bon appetit 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΧοτΝτογκ και δίπλα εχει μαχαιροπίρουνο, η ντροπή των μπρούκληδων! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 ΧοτΝτογκ και δίπλα εχει μαχαιροπίρουνο, η ντροπή των μπρούκληδων! Aσε, το επιασα με τα χερια και εγινα νιμου, ετρεχαν τα λιωμενα κασερια απο κατω…… Το μουσι μου εφαγε για ενα χρονο….. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Έτσι πρέπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 πω βαρυστομαχιασα μόνο που το είδα αυτό -------- 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Γιατί ρε συ; Ελαφρύ φαίνεται! πω βαρυστομαχιασα μόνο που το είδα αυτό -------- 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εχουμε μεγάλες επιστροφές! http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/2310/o-mauros-yposxetai-sto-oneman-oti-tha-anoiksei-ksana-thn-kantina-toy.3703524.html 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μόλις το είδα, η Γαστροοισοφαγική μου παλινδρόμηση άρχισε να ...φτερουγίζει στο στήθος μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αυτα τραβαω πρωι πρωι στην δουλεια εγω 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις