zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παντως,αφου λεγεται το νημα anti-fitness να ξεκαθαρισουμε οτι ακομη και καθαρες τροφες αν φας σε μεγαλη ποσοτητα,αν υπερβεις τις θερμιδες που σε συντηρουν στο βαρος σου κατα πολυ,θα παχυνεις,οποτε δεν θα εισαι fit. Αρα δεν ειναι τοσο κακο να βαλουμε μια εικονα με νοστιμο,καθαρο φαγητο,εξαλλου το νημα δεν λεγεται '' το junk food thread''. Παντως το διαβαζω το νημα,οποτε εχω ''κακες'' ιδεες για βρωμικο φαγητο,ερχομαι εδω,κοιταζω τις εικονες και σταματαω εκει,δεν αγοραζω τετοια τροφιμα,οποτε μου κανει καλο. H δικιά μου ένσταση ήταν για την προπόνηση (μεταπροπονητικό) όχι για το ίδιο το φαγητό! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παντως,αφου λεγεται το νημα anti-fitness να ξεκαθαρισουμε οτι ακομη και καθαρες τροφες αν φας σε μεγαλη ποσοτητα,αν υπερβεις τις θερμιδες που σε συντηρουν στο βαρος σου κατα πολυ,θα παχυνεις,οποτε δεν θα εισαι fit. Αρα δεν ειναι τοσο κακο να βαλουμε μια εικονα με νοστιμο,καθαρο φαγητο,εξαλλου το νημα δεν λεγεται '' το junk food thread''. Παντως το διαβαζω το νημα,οποτε εχω ''κακες'' ιδεες για βρωμικο φαγητο,ερχομαι εδω,κοιταζω τις εικονες και σταματαω εκει,δεν αγοραζω τετοια τροφιμα,οποτε μου κανει καλο. Έχεις λαλήσει από το bean burrito... 1
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 amigos χτες . supreme nachos & mixta σαλατα 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με αυτά που βλέπουμε, θα αρχίσουμε τα posts από Epic Meal Time για να έρθει σε ισορροπία το topic... Why waste a side?! Double sided pizza! 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχω φαει κατι τετοια στο Χονκ Κονκ 1
bilakos10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Από το Σ.Κ Πολύ τζατζίκι ρε. Αφού τα έφαγες πήγες για κυνήγι βαμπίρ μαζί με τον Blade; 1
evabb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχω φαει κατι τετοια στο Χονκ Κονκ με χαλαει που δεν εχουν βανιλια. αν τα εφτιαχνα σιγουρα θα εβαζα βανιλια στην κρεμα.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Φατε ματια ψαρια! Μεταπροπονητικο γευμα bean burrito! καλα ρε δε ντρεπεσαι, χωρις λιγο κρεατακι; Παντως,αφου λεγεται το νημα anti-fitness να ξεκαθαρισουμε οτι ακομη και καθαρες τροφες αν φας σε μεγαλη ποσοτητα,αν υπερβεις τις θερμιδες που σε συντηρουν στο βαρος σου κατα πολυ,θα παχυνεις,οποτε δεν θα εισαι fit. Αρα δεν ειναι τοσο κακο να βαλουμε μια εικονα με νοστιμο,καθαρο φαγητο,εξαλλου το νημα δεν λεγεται '' το junk food thread''. Παντως το διαβαζω το νημα,οποτε εχω ''κακες'' ιδεες για βρωμικο φαγητο,ερχομαι εδω,κοιταζω τις εικονες και σταματαω εκει,δεν αγοραζω τετοια τροφιμα,οποτε μου κανει καλο. ιδανικα, οσο "βρωμικο" και να ειναι το φαγητο, οι εικονες που ανεβαινουν εδω πρεπει να μην προκαλουν δυσφορια ακομη και αν εχεις αναγκαστει να ξεκουμπωσεις το 2 κουμπι απο το παντελον 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 με χαλαει που δεν εχουν βανιλια. αν τα εφτιαχνα σιγουρα θα εβαζα βανιλια στην κρεμα. https://www.dropbox.com/s/whp7m08fp3blezk/DSC_264.jpg?dl=0 1
Mikeasdf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πολύ τζατζίκι ρε. Αφού τα έφαγες πήγες για κυνήγι βαμπίρ μαζί με τον Blade; Και το γλυκο στο τελος μπορει να ειναι με τζατζικι
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 https://www.dropbox.com/s/whp7m08fp3blezk/DSC_264.jpg?dl=0 ετσι, ανοιχτα για να μυριζουν... και παω εγω παρεα με τον βηχα μου και λεω ευτυχως που δεν ειμαι κρυωμενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις