Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως,αφου λεγεται το νημα anti-fitness να ξεκαθαρισουμε οτι ακομη και καθαρες τροφες αν φας σε μεγαλη ποσοτητα,αν υπερβεις τις θερμιδες που σε συντηρουν στο βαρος σου κατα πολυ,θα παχυνεις,οποτε δεν θα εισαι fit. Αρα δεν ειναι τοσο κακο να βαλουμε μια εικονα με νοστιμο,καθαρο φαγητο,εξαλλου το νημα δεν λεγεται '' το junk food thread''.

Παντως το διαβαζω το νημα,οποτε εχω ''κακες'' ιδεες για βρωμικο φαγητο,ερχομαι εδω,κοιταζω τις εικονες και σταματαω εκει,δεν αγοραζω τετοια τροφιμα,οποτε μου κανει καλο. :P

H δικιά μου ένσταση ήταν για την προπόνηση (μεταπροπονητικό) όχι για το ίδιο το φαγητό! :)

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παντως,αφου λεγεται το νημα anti-fitness να ξεκαθαρισουμε οτι ακομη και καθαρες τροφες αν φας σε μεγαλη ποσοτητα,αν υπερβεις τις θερμιδες που σε συντηρουν στο βαρος σου κατα πολυ,θα παχυνεις,οποτε δεν θα εισαι fit. Αρα δεν ειναι τοσο κακο να βαλουμε μια εικονα με νοστιμο,καθαρο φαγητο,εξαλλου το νημα δεν λεγεται '' το junk food thread''.

Παντως το διαβαζω το νημα,οποτε εχω ''κακες'' ιδεες για βρωμικο φαγητο,ερχομαι εδω,κοιταζω τις εικονες και σταματαω εκει,δεν αγοραζω τετοια τροφιμα,οποτε μου κανει καλο. :P

Έχεις λαλήσει από το bean burrito... :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με αυτά που βλέπουμε, θα αρχίσουμε τα posts από Epic Meal Time για να έρθει σε ισορροπία το topic...

Why waste a side?! Double sided pizza!

• Like 2
Δημοσ.

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα εχω φαει κατι τετοια στο Χονκ Κονκ :P

με χαλαει που δεν εχουν βανιλια. αν τα εφτιαχνα σιγουρα θα εβαζα βανιλια στην κρεμα.

Δημοσ.

Φατε ματια ψαρια! Μεταπροπονητικο γευμα bean burrito! :wub:

καλα ρε δε ντρεπεσαι, χωρις λιγο κρεατακι;

ιδανικα, οσο "βρωμικο" και να ειναι το φαγητο, οι εικονες που ανεβαινουν εδω πρεπει να μην προκαλουν δυσφορια ακομη και αν εχεις αναγκαστει να ξεκουμπωσεις το 2 κουμπι απο το παντελον

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ τζατζίκι ρε. Αφού τα έφαγες πήγες για κυνήγι βαμπίρ μαζί με τον Blade; 

Και το γλυκο στο τελος μπορει να ειναι με τζατζικι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...