Mikeasdf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σταματα ρε πανω που μπηκε στον ισιο δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Σπιτικο καλαμακι ηταν οχι σουβλακι... Κέτσι άρχισε ο καβγάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (Δεν τα μπορώ τα σοκολατένια γλυκά....) fail 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 fail Γούστα Και καλά ότι έσπευσες να υπερασπιστείς την αμυγδαλέζα.. Καλά ρε καπιτάλμαν, τα παίρνεις κι απο τη Στάνη; είσαι μεγάλο αλάνι. Ούτε ξέρω που είναι ρε συ, είμαι από χωριό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_hopelesscase_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς που κάνω kardio κάθε μέρα σχεδόν αυτόν τον μήνα.... Εφτιαξα το σουκού φονικά σοκολατάκια με ταχίνι κουβερτούρα μέλι αμύγδαλα. Δεν θέλω να ξέρω θερμίδες. (δεν μπαίνει φωτό γιατί έχουν περίεργο σχήμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευτυχώς που κάνω kardio κάθε μέρα σχεδόν αυτόν τον μήνα.... Εφτιαξα το σουκού φονικά σοκολατάκια με ταχίνι κουβερτούρα μέλι αμύγδαλα. Δεν θέλω να ξέρω θερμίδες. (δεν μπαίνει φωτό γιατί έχουν περίεργο σχήμα ) Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από Mikeasdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς που κάνω kardio κάθε μέρα σχεδόν αυτόν τον μήνα.... Εφτιαξα το σουκού φονικά σοκολατάκια με ταχίνι κουβερτούρα μέλι αμύγδαλα. Δεν θέλω να ξέρω θερμίδες. (δεν μπαίνει φωτό γιατί έχουν περίεργο σχήμα ) pic or it didnt happen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Παγκράτι είναι το βασικό (κοντά στην είσοδο του άλσους) και νομίζω υπάρχει άλλο ένα στη Συγγρού. Φημίζεται για το κρουασάν το ανάμεικτο το οποίο έχει μέσα μια γέμιση με μαύρη και άσπρη σοκολάτα και όντως είναι κόλαση.... Η πίτσα απλά καλή θα έλεγα (όχι κάτι το ιδιαίτερο και πήραμε την μεγάλη και κανονική μου φάνηκε σε μέγεθος και έκανε και 10 ευρώ) Η σαλάτα καίσαρα ήταν καλή αλλά κακοφτιαγμένη δλδ ενώ τα υλικά ήταν καλά και σε αφθονία ειδικά το κοτόπουλο , την είχαν σε πιάτο όχι βαθύ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την ανακατέψεις, καθώς η σως (που επίσης ηταν πολύ καλή ) να έχει κάτσει όλη σε ένα σημείο, και επίσης το τυρί και τα κρουτόν ήταν σε λίγα μεγάλα κομμάτια αντί για ψιλοκομμένα να πάνε παντού... Με άλλα λόγια αν την έφερναν σε μπολ να μπορείς να την ανακατέψεις θα ήταν πολύ καλή.... Α και τα τραπεζάκια μικρά σαν καφετέριας, δεν βόλευαν... Πιστεύω είναι καλύτερο να τα πάρεις πακέτο σπίτι σου να φας όπως σε βολεύει.... εχω εναν ενδοιασμο για τα 24ωρα μαγαζια, σχετικα με το cleaning schedule... Ανάλογα την τούρτα! Αλλά γενικά, νούμερο ένα γλυκά για μένα με διαφορά είναι τα σιροπιαστά! 4 ατομα 130e λογαριασμος σε X κανταϊφια και Ψ ρακες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 εχω εναν ενδοιασμο για τα 24ωρα μαγαζια, σχετικα με το cleaning schedule... 4 ατομα 130e λογαριασμος σε X κανταϊφια και Ψ ρακες Καλά ρε συ, συνδυασμός ρακί με κανταΐφι;! Τι μαγαζί ήταν αυτό, τσιπουραδικο - ζαχαροπλαστείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 +εστιατοριο +καφενειο. Ευτυχως πηγαμε εκει ηδη φαγωμενοι και συστημενοι απο ντοπιο. Ο τυπος μας κερασε και 4 φορες. (δεν θυμαμαι αν ηταν κανταιφι ή ρακι) 1 "αυτο ειναι απο το μαγαζι" 2 "αυτο ειναι απο εμενα" 3 "αυτο ειναι απο τον Κωστα που σας εστειλε" 4 "αυτο ειναι απο το χωριο μας" αλκοολ και ζαχαρη, φοβερος συνδυασμος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 2 Σουβλάκια για να γιορτάσουμε τη χθεσινή νίκη πριν πάμε για ύπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Λιγο ωμά τα βλεπω τα καλαμακια, οπως επισης και τις πιτες αψητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ειναι αραβικες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε ξέρω που είναι ρε συ, είμαι από χωριό! Χωριό και στάνη συνδέονται, busted!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ειναι αραβικες Με κοντοσούβλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις