*nenya* Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ΜΑ ΤΟ CIAO ΒΕΒΑΙΑ!!! [Δεν ξέρω αν τό'χετε και εκεί πάνω.] Ωπα, εμεις που το εχουμε αυτο??Του Παγκρατίου ξέρω σίγουρα. Δεν ξέρω πού αλλού έχει, για τσέκαρε στο site τους. 1
censOred Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρες,νες γλυκός με γάλα και τσόκο BIG,έτσι για την κυριακάτικη διαφορά! 2
MikeJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ωπα, εμεις που το εχουμε αυτο?? Στο Παγκράτι είναι το βασικό (κοντά στην είσοδο του άλσους) και νομίζω υπάρχει άλλο ένα στη Συγγρού. Φημίζεται για το κρουασάν το ανάμεικτο το οποίο έχει μέσα μια γέμιση με μαύρη και άσπρη σοκολάτα και όντως είναι κόλαση.... Η πίτσα απλά καλή θα έλεγα (όχι κάτι το ιδιαίτερο και πήραμε την μεγάλη και κανονική μου φάνηκε σε μέγεθος και έκανε και 10 ευρώ) Η σαλάτα καίσαρα ήταν καλή αλλά κακοφτιαγμένη δλδ ενώ τα υλικά ήταν καλά και σε αφθονία ειδικά το κοτόπουλο , την είχαν σε πιάτο όχι βαθύ με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την ανακατέψεις, καθώς η σως (που επίσης ηταν πολύ καλή ) να έχει κάτσει όλη σε ένα σημείο, και επίσης το τυρί και τα κρουτόν ήταν σε λίγα μεγάλα κομμάτια αντί για ψιλοκομμένα να πάνε παντού... Με άλλα λόγια αν την έφερναν σε μπολ να μπορείς να την ανακατέψεις θα ήταν πολύ καλή.... Α και τα τραπεζάκια μικρά σαν καφετέριας, δεν βόλευαν... Πιστεύω είναι καλύτερο να τα πάρεις πακέτο σπίτι σου να φας όπως σε βολεύει.... 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ^ Ούτε εγώ. Ούτε τις τούρτες γουστάρω Ανάλογα την τούρτα! Αλλά γενικά, νούμερο ένα γλυκά για μένα με διαφορά είναι τα σιροπιαστά! 2
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσες θερμιδες εχει το 1L ? 1150 λεει η συσκευασια του μισου. Οπότε 2300 σε ενα μισάωρο. Τωρα το μετάνιωσα. 2
nickmanak Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Στην ουσια καταναλωσες σε μιση ωρα, το συνολο των θερμιδων ενος 24ωρου για ενηλικα αντρα. Σε αυτο το τοπικ αυτο ειναι ηρωικο, ενω στο αλλο του fitness θα σε καταδικαζαν. Δεν ειναι δυσκολο να πιασεις αυτες τις θερμιδες. Με 1 σοκολατα των 100γρ. και μια σακουλα πατατακια 300γρ απο καρφουρ, φτανεις ανετα τις 2200. Βαλε μαζι καμμια μπυρα ή κοκα κολα και πας πιο πανω. Εκανα συχνα τετοια τσιμπουσια και ξερω τι παιζει.
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτο το τοπικ αυτο ειναι ηρωικο, ενω στο αλλο του fitness θα σε καταδικαζαν. Δεν τους φοβάμαι, θα παω να το ποστάρω κι εκει περα. 6
Anorymous Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είπες ότι άρχισες να προσέχεις ρε συ; (Δεν τα μπορώ τα σοκολατένια γλυκά....) ενταξει ειπα μια μαλακια να περασει η ωρα και εσυ το πιστεψες χαχα Εγω απο την αλλη μονο τις παστες -τουρτες τις λευκες δεν τρωω οταν ημουν μικρος οποιο παιδακι στα γενεθλια ειχε αμυγδαλου εμπαινε στην blacklist 1
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 ενταξει ειπα μια μαλακια να περασει η ωρα και εσυ το πιστεψες χαχα Εγω απο την αλλη μονο τις παστες -τουρτες τις λευκες δεν τρωω οταν ημουν μικρος οποιο παιδακι στα γενεθλια ειχε αμυγδαλου εμπαινε στην blacklist Αμυγδάλου;! Κλασσική πάστα! Ακόμα την παίρνω! Ο ορισμός της τούρτας - πάστας για μένα! 2
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 "η Στάνη" Τυχαία από το google, δεν το ξέρω το μαγαζί. Απλά ήθελα να υπερασπιστώ γρήγορα την αγαπημένη πάστα αμυγδάλου! 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτο για να λιγουρευτειτε : Το παρακανες 1
*nenya* Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Benign σου έκανα ριπορτ :Ρ ps: αλήθεια σου έκανα ριπορτ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2015 από *nenya* 5
Sellers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτο για να λιγουρευτειτε Αθηναικη Version: Για τις οδοντογλυφίδες λες; Που μοιάζουν με μικρά καλαμάκια? Σωστη Θεσσαλονικιώτικη Version: Για τις οδοντογλυφίδες λες; Που μοιάζουν με μικρά σουβλάκια? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις