Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα το μενού είχε μπιφτέκια τεραστίων διαστάσεων με πατάτες και από τις 8 παρά -απόγευμα- μέχρι τώρα έχω φάει ένα μπιφτέκι, ζελεδάκια με γεύση κεράσι, πουράκια σοκολάτας, pizza bake rolls (ευτυχώς όχι όλα απ το καθένα) και είμαι έτοιμη να εκραγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα το μενού είχε μπιφτέκια τεραστίων διαστάσεων με πατάτες και από τις 8 παρά -απόγευμα- μέχρι τώρα έχω φάει ένα μπιφτέκι, ζελεδάκια με γεύση κεράσι, πουράκια σοκολάτας, pizza bake rolls (ευτυχώς όχι όλα απ το καθένα) και είμαι έτοιμη να εκραγώ.

Ειναι και γεμιστα? :rolleyes:

Δημοσ.

Μετα τα 2 πιτογυρα που εφαγα στην σουβλακουπολη μαζι με πατατες τσενταρ μπεικον χτυπησα και ενα γλυκακι μαζι με τον μπρο για να τελιωσει ομορφα η βραδια :)

Y.γ

Δυστηχως τα σουβλακια δεν καταφερα να τα φωτογραφισω για ευνοητους λογους :P

20150926_234447.jpg

20150926_234441.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μιλάμε η γέμιση είναι από τα πιο οργασμικά πράγματα που έχω φάει.... Κόλλησε το στόμα μου...

post-268249-0-96544300-1443307826_thumb.jpg

Είχε προηγηθεί και μια πίτσα καπριτσιόζα και μια σαλάτα του Καίσαρα που πρέπει να είχε μισό κοτόπουλο μέσα...   :-D

• Like 4
Δημοσ.

Μετα τα 2 πιτογυρα που εφαγα στην σουβλακουπολη μαζι με πατατες τσενταρ μπεικον χτυπησα και ενα γλυκακι μαζι με τον μπρο για να τελιωσει ομορφα η βραδια :)

Y.γ

Δυστηχως τα σουβλακια δεν καταφερα να τα φωτογραφισω για ευνοητους λογους :P

20150926_234447.jpg

20150926_234441.jpg

Δεν είπες ότι άρχισες να προσέχεις ρε συ; :P

(Δεν τα μπορώ τα σοκολατένια γλυκά....)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...