Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο.

 

να.

 

Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά :)

Ειδικά το μπάρμπεκιου στην παραλία! :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα.

 

Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου.

 

 

Εχω χρονο να φαω.

 

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM

 

Σ' ΑΓΑΠΩ

 

ειναι real γυρος απλα στα καρβουνα;

 

οριζοντια ή καθετα;

 

ή απλα πανσετα σε καρβουνο και ψιλοκομμενη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM

 

Σ' ΑΓΑΠΩ

Κανονικά θα πρέπει να είναι αρκετά ακριβότερο! Δε νομίζω να συγκρίνεται το κόστος του τυποποιημένου κατεψυγμένου γύρου που χώνουν με το κιλό με την ψιλοκομμένη πανσέτα ψημένη στα κάρβουνα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι


da rεal shit

 

6a00d83451fa5069e20168e6439f87970c-pi

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι

da rεal shit

 

 

Τυποποιημένο γύρο χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των γυράδικων απόσο ξέρω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες

Απλά βάζουν τον κατεψυγμένο γύρω να ψηθεί ρε συ! :P Για τους πιο βιαστικούς ζεσταίνουν αυτόν που έμεινε από την προηγούμενη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι μερακληδες και οχι τεμπεληδες. Συνηθως διαφημιζουν και το κρεοπωλειο που τους προμηθευει

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι μερακληδες και οχι τεμπεληδες. Συνηθως διαφημιζουν και το κρεοπωλειο που τους προμηθευει

Πρέπει να είναι ελάχιστοι αν μιλάμε για καθαρά γυράδικα - φαστ φουντ πάντως!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γυρω στο 20% ειναι. Οσο απομακρυνεσαι απο "περασματα" και Αθηνα γενικοτερα, μεγαλωνει το ποσοστο

Μου φαίνεται πολύ, αλλά επειδή φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το δέχομαι :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειπα απο που ειναι το μαγαζι. Και που μενω εγω.

 

Μαλλον πεφτω λιγο μακρια.

 

Εχω δει πως το ψηνουν, οταν εχει πολυ κοσμο περιμενεις. Παιρνει το κομματι που κανονικα θα εβαζε στο σιδερο να φτιαξει το γυρο οπως το ξερουμε και το ψηνει πανω στην σχαρα με καρβουνα.

 

Μετα ο αλλος ο ψηστης το ψιλοκοβει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ιδού μια μικρή κολεξιόν από μικρές και μεγάλες καλοκαιρινές κρεπάλες, μπεκροκατανύξεις, τσιμπούσια κλπ.

 

 

 

P1080725_resize_zpscqfl8enl.jpg

 

P1080729_resize_zpstjuserko.jpg

 

P1080666_resize_zpsjlar3dxo.jpg

 

P1090005_resize_zpsnaqpqdpg.jpg

 

P1090102_resize_zpsayboozfc.jpg

 

P1080964_resize_zpshtspth1p.jpg

 

P1090061_resize_zpsoff2r9xq.jpg

 

P1090064_resize_zpsjljxvjag.jpg

 

P1090065_resize_zpsyqqjtl41.jpg

 

P1090067_resize_zpszgpbo4dp.jpg

 

P1090108_resize_zpsjfufpou0.jpg

 

P1090175_resize_zpsg9otrasr.jpg

 

P1090180_resize_zpsnsofnyih.jpg

 

P1090185_resize_zpsj8th5vu4.jpg

 

 

Μου υγράνθηκε οτιδηποτε μπορούσε να υγρανθεί.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...