zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο. να. Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά Ειδικά το μπάρμπεκιου στην παραλία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα. Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου. Εχω χρονο να φαω. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM Σ' ΑΓΑΠΩ ειναι real γυρος απλα στα καρβουνα; οριζοντια ή καθετα; ή απλα πανσετα σε καρβουνο και ψιλοκομμενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ PM Σ' ΑΓΑΠΩ Κανονικά θα πρέπει να είναι αρκετά ακριβότερο! Δε νομίζω να συγκρίνεται το κόστος του τυποποιημένου κατεψυγμένου γύρου που χώνουν με το κιλό με την ψιλοκομμένη πανσέτα ψημένη στα κάρβουνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι da rεal shit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τυποποιμενο γυρο (συνηθως απο τα makro) παιρνουν οι χλεμποφτηνιαρηδες. Οι pure ξοδευουν ενα 2αρικι το πρωι/μεσημερι και ειναι ετοιμοι da rεal shit Τυποποιημένο γύρο χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των γυράδικων απόσο ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 πηγαινε στο προς εξετασιν καταστημα κανα 2ωρο+ πριν ανοιξει "για το κοινο" και χτυπα την πορτα. Θα σου λυθουν οι αποριες Απλά βάζουν τον κατεψυγμένο γύρω να ψηθεί ρε συ! Για τους πιο βιαστικούς ζεσταίνουν αυτόν που έμεινε από την προηγούμενη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι μερακληδες και οχι τεμπεληδες. Συνηθως διαφημιζουν και το κρεοπωλειο που τους προμηθευει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 υπαρχουν και ανθρωποι που ειναι μερακληδες και οχι τεμπεληδες. Συνηθως διαφημιζουν και το κρεοπωλειο που τους προμηθευει Πρέπει να είναι ελάχιστοι αν μιλάμε για καθαρά γυράδικα - φαστ φουντ πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 γυρω στο 20% ειναι. Οσο απομακρυνεσαι απο "περασματα" και Αθηνα γενικοτερα, μεγαλωνει το ποσοστο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 με τα σουβλάκια στη θάλασσα δάκρυσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 γυρω στο 20% ειναι. Οσο απομακρυνεσαι απο "περασματα" και Αθηνα γενικοτερα, μεγαλωνει το ποσοστο Μου φαίνεται πολύ, αλλά επειδή φαίνεται ότι το έχεις ψάξει το δέχομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ειπα απο που ειναι το μαγαζι. Και που μενω εγω. Μαλλον πεφτω λιγο μακρια. Εχω δει πως το ψηνουν, οταν εχει πολυ κοσμο περιμενεις. Παιρνει το κομματι που κανονικα θα εβαζε στο σιδερο να φτιαξει το γυρο οπως το ξερουμε και το ψηνει πανω στην σχαρα με καρβουνα. Μετα ο αλλος ο ψηστης το ψιλοκοβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ιδού μια μικρή κολεξιόν από μικρές και μεγάλες καλοκαιρινές κρεπάλες, μπεκροκατανύξεις, τσιμπούσια κλπ. Μου υγράνθηκε οτιδηποτε μπορούσε να υγρανθεί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 1 λιτρο παγωτο χθες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις