Liverpool89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα. Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου. Εχω χρονο να φαω. 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα. Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου. Εχω χρονο να φαω. Μονο σε μενα δεν κανει καμια διαφορα ο γυρος στα καρβουνα απο τον κανονικο?
Liverpool89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ξερω. Σε αυτο που λεω εγω βαζει το κομματι στην σχαρα σαν να ψηνει μπιφτεκια και το μαγειρευει. Σαν πανσετα ψιλοκομμενη
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εχουμε και εδω τετοια (κεντροανατολικα, εσυ νομιζω εισαι απο δυτικα?) και δε μου εκανε καμια διαφορα στη γευση.
nickmanak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Στα Χανια βαζουν γιαουρτι με καποιο μυρωδικο και μου αρεσε πολυ που το δοκιμασα στις διακοπες. Δεν περιμενα στην κρητη να φαω καλο πιτογυρο αλλα εμεινα εκπληκτος. Ειναι μικρα σε μεγεθος αλλα το κρεας καθαρο και οι πιτες μαλακες σαν βαμβακι, χωρις τη λαδιλα. Στο χερι το εδινε 1.5€ (χοιρινο). 1
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ειμαι απο χαλκιδικη....χαχα Νομιζα απο σαλονικα ησουν ρε.. 2
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλες γεύσεις έχει; Δεν είμαι φαν της μπίτερ... εχει και με γαλακτος και λευκη αλλα εμενα αυτο με τρελαινει , ειχα παρει ενα μεγαλο τα χριστουγεννα περσι και εφυγε σε 2 μερες 1
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ιδού μια μικρή κολεξιόν από μικρές και μεγάλες καλοκαιρινές κρεπάλες, μπεκροκατανύξεις, τσιμπούσια κλπ. 18
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Με τρέλαναν τα ζουμ στα κρεατικά <3 έρωτας
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Τι φάση τα χταπόδια; Σε ζελέ νομίζω, παγώνει και το κόβεις φέτες. Γίνεται αντίστοιχο και με κρέας (πατσά) 1
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο. να. Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις