Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα.

 

Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου.

 

 

Εχω χρονο να φαω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδω στην περιοχή μου εχουμε σαντουιτσαδικο που κανει γυρο στα καρβουνα, ειναι το κομματι της πανσετας ψημενο σε σχαρα με καρβουνα.

 

Εναλλακτικη λυση για αυτος που δεν θελουν την λαδιλα του κανονικου γυρου.

 

 

Εχω χρονο να φαω.

Μονο σε μενα δεν κανει καμια διαφορα ο γυρος στα καρβουνα απο τον κανονικο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα Χανια βαζουν γιαουρτι με καποιο μυρωδικο και μου αρεσε πολυ που το δοκιμασα στις διακοπες. Δεν περιμενα στην κρητη να φαω καλο πιτογυρο αλλα εμεινα εκπληκτος. Ειναι μικρα σε μεγεθος αλλα το κρεας καθαρο και οι πιτες μαλακες σαν βαμβακι, χωρις τη λαδιλα. Στο χερι το εδινε 1.5€ (χοιρινο).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άλλες γεύσεις έχει; Δεν είμαι φαν της μπίτερ... :)

 

 

εχει και με γαλακτος και λευκη αλλα εμενα αυτο με τρελαινει , ειχα παρει ενα μεγαλο τα χριστουγεννα περσι και εφυγε σε 2 μερες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ιδού μια μικρή κολεξιόν από μικρές και μεγάλες καλοκαιρινές κρεπάλες, μπεκροκατανύξεις, τσιμπούσια κλπ.

 

 

 

P1080725_resize_zpscqfl8enl.jpg

 

P1080729_resize_zpstjuserko.jpg

 

P1080666_resize_zpsjlar3dxo.jpg

 

P1090005_resize_zpsnaqpqdpg.jpg

 

P1090102_resize_zpsayboozfc.jpg

 

P1080964_resize_zpshtspth1p.jpg

 

P1090061_resize_zpsoff2r9xq.jpg

 

P1090064_resize_zpsjljxvjag.jpg

 

P1090065_resize_zpsyqqjtl41.jpg

 

P1090067_resize_zpszgpbo4dp.jpg

 

P1090108_resize_zpsjfufpou0.jpg

 

P1090175_resize_zpsg9otrasr.jpg

 

P1090180_resize_zpsnsofnyih.jpg

 

P1090185_resize_zpsj8th5vu4.jpg

 

 

  • Like 18
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα χταπόδια τα βράζεις σε λίγο νερό με διάφορα ψιλομυρωδικά μέσα, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και το αγόρι μου ναούμ), το ζουμί το κρατάς να κάνει κάνα μακαρόνι ξερωγώ, και τα πλοκάμια τα βάζεις σε ένα μπουκαλάκι νερό (μισόλιτρο) που το έχεις κόψει τον λαιμό, τα πατικώνεις γερά και τα αφήνεις ένα βράδυ στο ψυγείο. Μετά φέτες και λαδολέμονο.

 

να.

 

Χαίρομαι που σας άρεσε η κολεξιόν, παιδιά :)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...