whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Χαζχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα επιδόρπιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ένα θα σου πω: αυτο ειναι το πλάν β, το πλάν α, μου έρχεται με κούριερ και ειναι 11 pints παγωτάρα (https://icecreamsource.3dcartstores.com/mobile/New-Orleans-Ice-Cream-Co_c_359.html#homeSubCat_359_2 ) Και καθυστέρησε και μετά θα icecream party. Περιμένω να βγει το νέο. :·) Πετατο σε μενα Περικλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ κανει 2,50 ευρω και ειναι σχεδον διπλασιο απο του Πρασσα (για τους γνωστες) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 12025292_10206417577696869_1045148832_n.jpg Αυτο το ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ κανει 2,50 ευρω και ειναι σχεδον διπλασιο απο του Πρασσα (για τους γνωστες) Εχω να φαω χρονια πρασσα αλλα απλα δεν παιζει!Φωτο διαφορετικη να εκτιμησουμε + ποιος ειναι; ΠΕΙΝΑΩ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Από που; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω να φαω χρονια πρασσα αλλα απλα δεν παιζει! Φωτο διαφορετικη να εκτιμησουμε + ποιος ειναι; ΠΕΙΝΑΩ!! Δεν υπαρχει διαφορετικη φωτο, ειναι στο στομαχι μου τωρα.Βαζω και τα 2 μου χερια γυρω απο αυτο το σαντουιτς και δε κλεινουν, φαντασου.Και ειναι κανονικου μεγεθους τα χερια μου πιστευω Παιζει να εβαλε μια μεριδα γυρο μεσα οταν πηγα να το παρω Από που; Απο ενα μαγαζι που λεγεται Βενετης στη Μαρασλη (εγνατια, το στενακι διπλα στα Admiral) διπλα στον Σταγκιδη ακριβως. Αντε, του εκανα και δωρεαν διαφημιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω καλά; Έχει κέτσαπ μέσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Βλέπω καλά; Έχει κέτσαπ μέσα; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλά χαχαχ δεν εννοείται κιόλας βρε παιδί μ! Εδώ όταν κάποιος λέει απ'όλα δεν εχω δει να βάζουν κέτσαπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό? Θα το τσεκάρω από βδομάδα που θα κατέβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ?? Όσο εννοείται και το τζατζίκι στο burger... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλά χαχαχ δεν εννοείται κιόλας βρε παιδί μ! Εδώ όταν κάποιος λέει απ'όλα δεν εχω δει να βάζουν κέτσαπ. Οχι δεν πηρα απ'ολα.Το κρεμμυδι μου χαλαει τη γευση του γυρου και η μουσταρδα σε λιγα μαγαζια μ'αρεσει. Πατατα-κετσαπ Καλό? Θα το τσεκάρω από βδομάδα που θα κατέβω Πανε ναι, αξιζει περισσοτερο απο τα υπαρχον κατ'εμε Όσο εννοείται και το τζατζίκι στο burger... Γουστα ειναι αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Ε καλά χαχαχ δεν εννοείται κιόλας βρε παιδί μ! Εδώ όταν κάποιος λέει απ'όλα δεν εχω δει να βάζουν κέτσαπ. Και το απολα δλδ τι εχει; Κρεας και πατατες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Και το απολα δλδ τι εχει; Κρεας και πατατες; Εκει κατω στο απ'ολα βαζουν τζατζικι αλλα δεν το χρεωνουν νομιζω (?) Πρεπει να ζητησεις εσυ κετσαπ/μουσταρδα Καλα θυμαμαι οταν ημουν φανταρος και βγηκα στην Αθηνα πρωτη φορα και ζητησα "γυρο με ψωμακι".Με κοιταξε με ενα περιεργο βλεμμα ο ιδιοκτητης και λεει "τι ψωμι? χωριατικο?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εκει κατω στο απ'ολα βαζουν τζατζικι αλλα δεν το χρεωνουν νομιζω (?) Πρεπει να ζητησεις εσυ κετσαπ/μουσταρδα Καλα θυμαμαι οταν ημουν φανταρος και βγηκα στην Αθηνα πρωτη φορα και ζητησα "γυρο με ψωμακι".Με κοιταξε με ενα περιεργο βλεμμα ο ιδιοκτητης και λεει "τι ψωμι? χωριατικο?" Στο απ'όλα έχει κρέας, τζατζίκι ή κάποια άλλη σως [πχ αν μιλάμε για γύρο κοτόπουλο], κρεμμύδι, ντομάτα, πατάτες. Κέτσαπ μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις